Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhaba Kızlar. 23 Haziranda 3.gün embriyosu transferi olmuştum. Dayanamadım ben de test yaptım az önce. Sonuç maalesef şimdilik negatif
Canim dondurulmusmuydu tazemiydi..3. Gun biraz gec cikiyor ..ben cok arstirmistimm..yani 7. Gunde cikani gordum ama cok azdii..9. Gundecikmayip 10. Gunde cikani daha cok gordum meselaa...

Canim dondurulmusmuydu tazemiydi..3. Gun biraz gec cikiyor ..ben cok arstirmistimm..yani 7. Gunde cikani gordum ama cok azdii..9. Gundecikmayip 10. Gunde cikani daha cok gordum meselaa...
Dondurulmuştu. Zaten 4 tane toplanıp 2 si dondurulmuştu. Yüreğime su serptin. Allah razı olsun. Aslında çok umutlu da değildim kendimce üzülmem diyordum. Doktorum tutunma problemim olduğu için %30 ihtimalle tutar demişti çünkü...

Merhaba Kızlar. 23 Haziranda 3.gün embriyosu transferi olmuştum. Dayanamadım ben de test yaptım az önce. Sonuç maalesef şimdilik negatif
Bende ayni sekilde 3. Gun embriyosu,23 haziranda transfer oldum dun 7. Gundu erken gebelik testi yaptım maalesef negatif,cuma gunu tekrar yapacagim,insallah erken yapmisizdir ondan oyle cikmistir

Canim hic uzulmee..herkesin biyolojik yapisi farkli ..evet sansi cok az oluyo 3. Gun embriyolarinin.tutanda var cok..ben bi ara arastirmistim..

Oluyorum korkuyorum okadar düşerim i hiç hasadınızmı böyle bişi
Benim oğlumdaki doktorum her gün kan vermeye bile çok kızıyordu kan günaşırı verilir değer ikiye katlamış mı diye bakılır diğer türlü yanıltır diyordu. Lütfen içinizi ferah tutun değeriniz çok yüksek çok güzel. Maşallah

Bu arada oğlum 3.gün embriyosu idi. İki tane transfer etmişlerdi. Gebeliğimi öğrendiğim gün değerim 72 idi. Aynı gün ohss olduğumu da öğrendim 2 hafta hastanede yattım 10 kilo aldım bir gün içinde. İdrarımı iğnesiz asla yapamıyordum. Yatakta kımıldayamıyordum. Aynı anda tarif bile edemeyeceğim bir mide ağrım başladı. İğneler ilaçlar serumlar ağrı kesiciler... su içmeme bile izin verilmiyordu çünkü vücudum su topluyordu. Yaptığım idrarı bi kaba yapıp ölçüyordum yazıyordum. Ama çok şükür hepsi geçti oğlum bana tutundu şimdi 4 yaşında. Rabbim ol deyince oluyor. Benim sorunum pko. Yumurta sayısı için şanslıyım ama bende de ohss riski var. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. İnşallah bu sefer de tutunur. Ohss riski olduğu için bu defa dondurdular. Vücudumu dinlendirdik aralıkta toplanmıştı yumurtalar Belki birilerine moral olur diye yazdım. Olacağı varsa oluyor

Yok canım digeri ozel hastane bide ac tok fark eder mı
O zaman korkmana gerek yok cunku fark eder canim, neredeyse butun kan testleri icin nerde basladiysaniz orda devam edin diyorlar, Laboratuvar farkindan kaynakli degerler degiskenlik gosterebiliyor.2. Kez kan verecekken nerden takip edeceksen ordan devam et

Teşekkür ederim ya bizde ertesi günü cıkar dediler dayanamadık ogrenelim istedik buda gece cıkmış gece gece moralım bozuldu ruyalarıma girdi yarın bida gidicez bakim arıyordur inşallah

Teşekkür ederim içimi rahatlattız ne kadar zor şeylermiş

Maşallah, hem zorlu hem de ne hoş hikayeniz olmuş, Allah size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…