Amin rabbim herkese nasip etsin hayırlı zamandaMaşallah, hem zorlu hem de ne hoş hikayeniz olmuş, Allah size bağışlasın
Tutunma probleminden kastın nedir? Bende de tutunma olmuyor ama nedenini bilmiyoruzDondurulmuştu. Zaten 4 tane toplanıp 2 si dondurulmuştu. Yüreğime su serptin. Allah razı olsun. Aslında çok umutlu da değildim kendimce üzülmem diyordum. Doktorum tutunma problemim olduğu için %30 ihtimalle tutar demişti çünkü...
İnşallah çok güzel artmıstır yakın sonuclarımız seninleBen bugun vermek istiyorum aslinda ama esim calisiyor , tek basima hic yere de gondermiyor korona yuzundenama bi yolunu bulucaz.Ben 28inde yapmistim testi
Bağışıklık sistemi hastalığım olduğu için çok sık enfeksiyon geçiriyordum. Rahim tabakası bozulmuş. Yumurtalıklarda da şekil bozukluğu ve göllenme varmış. Bir de batın içi yapışıklıklar da var. (AMH değerim de 0,9) Hepsi birlikte olunca şansın az dedi doktorum. (Daha ne olsunTutunma probleminden kastın nedir? Bende de tutunma olmuyor ama nedenini bilmiyoruz
Anladım valla bunların hiçbiri bende yok, yani en azından bildiğim kadarıyla yok ama tutunmuyorlarBağışıklık sistemi hastalığım olduğu için çok sık enfeksiyon geçiriyordum. Rahim tabakası bozulmuş. Yumurtalıklarda da şekil bozukluğu ve göllenme varmış. Bir de batın içi yapışıklıklar da var. (AMH değerim de 0,9) Hepsi birlikte olunca şansın az dedi doktorum. (Daha ne olsun)
Ay çok tesekur ederimm içime su serptiniz resmen3.gün embriyosu 10.günde 72 çıkmıştı oğlumda
Hayırlı evlat olsun inşallahKızlar bugün 10. Gün ve kan değerim 197 cıktı normal mi kanda görüp de muayene olan arkadaşlar tecrübeleriniz neler
Allah razi olsun canim en güzel dua bi sanirim agzina saglikHayırlı evlat olsun inşallah
Maşallah barekallah cokkk çok sevindim canimMerhaba kızlar. Hepinizi heyecanla takip ediyorum bu ayın başından beri. Sizinle üzüldüm sizinle sevindim inanın. Bana da umut oldunuz çoğu zaman. Ayın 16 sında tek embriyo transfer oldum. İlk kez tüp bebek denedik. Daha önce 8haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. Sonrasında aşılama denedik ama 3 yıldır hiç sonuç alamamıştık. Eşimde morfoloji sorunu var. %0 Bende de hafif pko var. Kaan Aydos da tedavi gördü eşim ama gebelik olmadı. 8.gün kan testi yaptım değerim 55. 10. Gün kan testim 155. Doktorum cuma günü keseyi görmeye çağırdı bakalım görebilecek miyiz. Kalbini duymadan sevinemiyoruz hamileyim diyemiyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ♥
Evet canım benim de geçen ay kimyasal oldu seninki gibi siyaha yakın şeyler geldi yani garipti benim de kürtajım var bir tane bu da kimyasal olunca doktor historoskopi ve genetik önerdi neden tutunmuyor diye onları yaptırdım beklemedeyim Ağustos reglisiyle dondurulmuş embriyo transferi yapılacak kısmetsePozitif sonuçlar alanlara hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Negatif çıkanlara da hayırlısı olsun diyelim. Benim 19 haziranda çift embriyo transferim olmuştu 5aa kalite çift embriyo. Gecen cuma günü tam jeli yapmak için hazırlanırken kan geldi. Cumartesi hemen test yaptırdık sonuç 13 çıktı. Pazartesi test günümdü. Dün de 9a düşmüş değerim. Kimyasal gebelik olduğunu söyledi doktorum. İlaçları bıraktım reglim başlayınca tekrar tedaviye başlayacağız. Hiçbir problem saptanmadı 3 yıldır ne bende ne eşimde. 37 yaşında olmama rağmen yumurta rezervim de çok iyi. Ama bir türlü benimle kalamıyor bebekler. Normal yolla iki hamileliğin ikisi de hüsranla sonuçlandı. Tüp bebeğe ümit bağlamıştım en azından sağlıklı sperm sağlıklı yumurta seçiliyor diye. Ama bu da olmadı. Ümidim yok, hevesim yok Bugün sabah tuvalette siyaha çok yakın parçalar geldi peçeteye. Kimyasal gebelik sonrası bunu yaşayan oldumu aranızda. Daha önce düşük yaptığımda pıhtı pıhtı kanla atmıştım vücudumdan birini(ikizdi), birinin kalbi durdu kürtaj oldum.Ama hiç böyle koyu renk birşey görmedim bugüne kadar.
Seni çok anlıyorum bendede pko var ohss oldum. Nefes alamadım küçük küçük nefesler ayağa kalkamadım hemen bayıldım. Midem şisti böbreklerim ağrıdı.annem sürekli masaj yaptı. Ah bide doktorlar ara ara kontrole gelip kasıklarına bastırması ve alttan muayene etmesi yokmu ölüyorum dedim. Benim de yumurtalarım donuk transfer aşamasındayım suan. Sormak istediğim şu. Pko olanlarda rahım bıraz ince oluyor. Sizde öyle problem oldumu. Ne içtiniz nasıl beslendiniz transfer öncesi ve sonrası.Bu arada oğlum 3.gün embriyosu idi. İki tane transfer etmişlerdi. Gebeliğimi öğrendiğim gün değerim 72 idi. Aynı gün ohss olduğumu da öğrendim 2 hafta hastanede yattım 10 kilo aldım bir gün içinde. İdrarımı iğnesiz asla yapamıyordum. Yatakta kımıldayamıyordum. Aynı anda tarif bile edemeyeceğim bir mide ağrım başladı. İğneler ilaçlar serumlar ağrı kesiciler... su içmeme bile izin verilmiyordu çünkü vücudum su topluyordu. Yaptığım idrarı bi kaba yapıp ölçüyordum yazıyordum. Ama çok şükür hepsi geçti oğlum bana tutundu şimdi 4 yaşında. Rabbim ol deyince oluyor. Benim sorunum pko. Yumurta sayısı için şanslıyım ama bende de ohss riski var. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. İnşallah bu sefer de tutunur. Ohss riski olduğu için bu defa dondurdular. Vücudumu dinlendirdik aralıkta toplanmıştı yumurtalar ☺ Belki birilerine moral olur diye yazdım. Olacağı varsa oluyor
Kızlar bugün 10. Gün ve kan değerim 197 cıktı normal mi kanda görüp de muayene olan arkadaşlar tecrübeleriniz neler
açıkçası hiçbir özel şey yapmadım. Ne ilaç verdiyseler onu kullandım. Vitaminleri bile aksattığım oldu. Rahim kalınlığı da iyi dediler tamam dedim kaç mm olduğunu bile sormadım. Oğlumda çok araştırıp kafa yormuştum şuradan bir kaşın doğum doktorundan daha fazla bilgiye sahiptim tüp bebekle ilgiliSeni çok anlıyorum bendede pko var ohss oldum. Nefes alamadım küçük küçük nefesler ayağa kalkamadım hemen bayıldım. Midem şisti böbreklerim ağrıdı.annem sürekli masaj yaptı. Ah bide doktorlar ara ara kontrole gelip kasıklarına bastırması ve alttan muayene etmesi yokmu ölüyorum dedim. Benim de yumurtalarım donuk transfer aşamasındayım suan. Sormak istediğim şu. Pko olanlarda rahım bıraz ince oluyor. Sizde öyle problem oldumu. Ne içtiniz nasıl beslendiniz transfer öncesi ve sonrası.
Hiç endişelenmeyin. Öyle oturup kalkmakla bişey olmaz içiniz rahat olsun. Ben neler yaptım mecbur kaldığım için çok şükür rabbim koruduYaaa bu transfer sonrası insan ne yapacağını bilmiyor. Bazen farkında olmadan hızlı oturup kalkıyorumo kadarda bişey olmaz dimi dünden beri yatıyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?