Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Tutunma probleminden kastın nedir? Bende de tutunma olmuyor ama nedenini bilmiyoruz

Tutunma probleminden kastın nedir? Bende de tutunma olmuyor ama nedenini bilmiyoruz
Bağışıklık sistemi hastalığım olduğu için çok sık enfeksiyon geçiriyordum. Rahim tabakası bozulmuş. Yumurtalıklarda da şekil bozukluğu ve göllenme varmış. Bir de batın içi yapışıklıklar da var. (AMH değerim de 0,9) Hepsi birlikte olunca şansın az dedi doktorum. (Daha ne olsun)

Anladım valla bunların hiçbiri bende yok, yani en azından bildiğim kadarıyla yok ama tutunmuyorlar şimdiki de tutunmadıysa napıcam bilmiyorum

Merhaba kızlar. Hepinizi heyecanla takip ediyorum bu ayın başından beri. Sizinle üzüldüm sizinle sevindim inanın. Bana da umut oldunuz çoğu zaman. Ayın 16 sında tek embriyo transfer oldum. İlk kez tüp bebek denedik. Daha önce 8haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. Sonrasında aşılama denedik ama 3 yıldır hiç sonuç alamamıştık. Eşimde morfoloji sorunu var. %0 Bende de hafif pko var. Kaan Aydos da tedavi gördü eşim ama gebelik olmadı. 8.gün kan testi yaptım değerim 55. 10. Gün kan testim 155. Doktorum cuma günü keseyi görmeye çağırdı bakalım görebilecek miyiz. Kalbini duymadan sevinemiyoruz hamileyim diyemiyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Yaaa bu transfer sonrası insan ne yapacağını bilmiyor. Bazen farkında olmadan hızlı oturup kalkıyorum o kadarda bişey olmaz dimi dünden beri yatıyorum zaten.

Maşallah barekallah cokkk çok sevindim canim

Evet canım benim de geçen ay kimyasal oldu seninki gibi siyaha yakın şeyler geldi yani garipti benim de kürtajım var bir tane bu da kimyasal olunca doktor historoskopi ve genetik önerdi neden tutunmuyor diye onları yaptırdım beklemedeyim Ağustos reglisiyle dondurulmuş embriyo transferi yapılacak kısmetse

Seni çok anlıyorum bendede pko var ohss oldum. Nefes alamadım küçük küçük nefesler ayağa kalkamadım hemen bayıldım. Midem şisti böbreklerim ağrıdı.annem sürekli masaj yaptı. Ah bide doktorlar ara ara kontrole gelip kasıklarına bastırması ve alttan muayene etmesi yokmu ölüyorum dedim. Benim de yumurtalarım donuk transfer aşamasındayım suan. Sormak istediğim şu. Pko olanlarda rahım bıraz ince oluyor. Sizde öyle problem oldumu. Ne içtiniz nasıl beslendiniz transfer öncesi ve sonrası.

Kızlar bugün 10. Gün ve kan değerim 197 cıktı normal mi kanda görüp de muayene olan arkadaşlar tecrübeleriniz neler
açıkçası hiçbir özel şey yapmadım. Ne ilaç verdiyseler onu kullandım. Vitaminleri bile aksattığım oldu. Rahim kalınlığı da iyi dediler tamam dedim kaç mm olduğunu bile sormadım. Oğlumda çok araştırıp kafa yormuştum şuradan bir kaşın doğum doktorundan daha fazla bilgiye sahiptim tüp bebekle ilgili o kadar yorulmuştum ki bu defa hiç bir şey yapmadım. Benim pkom çok ileri boyutta üstelik. Oğlumda ananas kabak çekirdeği dut kurusu falan yemiştim ama bu sefer bir iki gün kabak çekirdeği yeyim dedim evde bi tek o vardı ondan da sıkıldım. Ananas aldaydım keşke dedim ama üstüne düşmedim.
Bir de bu seferki klinik ohss konusunda harika bir iş çıkardı çok ilgilendiler ve ohss riski olanlara başka bir çatlatma iğnesi yapılıyormuş onu yaptılar. Diğer çatlatma iğneleri daha çok tetiklermiş. Oğlumda tetikleyenden 3 tane yapmışlardı. Bu merkez bunu duyunca şok oldu. Sen olmayacaksın da kim olacak ohss dediler ama oğlumda gittiğim merkezden de Ohss ye rağmen pozitif sonuç aldım oranın yeri de başkadır bende.

benim blastokist 2 adet, 5. gün embriyo transferi, bugün 5.günüm. doktor 10.gün kan testi yaparsın dedi.
ateş basıyor sanki, ilacların etkisinden büyük ihtimal. baskada belirti yok, zaten belirti icin cok erken ama yerleşme kanamasıda yok, o ne zaman oluyor bilgisi olan var mı?

Yaaa bu transfer sonrası insan ne yapacağını bilmiyor. Bazen farkında olmadan hızlı oturup kalkıyorum o kadarda bişey olmaz dimi dünden beri yatıyorum zaten.
Hiç endişelenmeyin. Öyle oturup kalkmakla bişey olmaz içiniz rahat olsun. Ben neler yaptım mecbur kaldığım için çok şükür rabbim korudu Çok oturmak yatmak da iyi değil. Kan dolaşımı olması lazım. Özellikle jellerin yayılması için yürümek gerekliymiş. Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…