Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Çok sağol insan korkuyor 3 gün dinlenme verid doktorum sonra hayatına geri dön dedi evin içinde yinede yürüyorum

Kızlar bugün 10. Gün ve kan değerim 197 cıktı normal mi kanda görüp de muayene olan arkadaşlar tecrübeleriniz neler
Değerin bence çok güzel canım inşallah kat kat artar

Maşallah çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bizde de sayı 4 milyon morfoloji ve ileri hız 0dı ilk denemede oldu çok şükür.

Yaaa bu transfer sonrası insan ne yapacağını bilmiyor. Bazen farkında olmadan hızlı oturup kalkıyorum o kadarda bişey olmaz dimi dünden beri yatıyorum zaten.
Kuzum Allahın izniyle hiçbirşey olmaz anı hareket etmemeye özen gösteripte çok defa unutup hızlıca oturup kalktım veya eğildim. Rabbime çok şükür birşey olmadı. Üzülme sen inşallah tutunur bebiş

Merhaba benimde 10 temmuz transfer netleşti
Oh hadi gözün aydın hayırlısı ile bebeğini al gel bakalım canım

Kuzum bugün benim transferden sonra 8.
Günüm bende yerleşme kanaması olmadı herkeste olmaz diye biliyorum. Ayrıca adet günümde karnım ağrıyordu ondan başka belirtim olmadı tabi buna da belirti denirse
Anladım. Tutunsunlar diye prednol veriyorlarmış. Onu denedin mi?
Bende kullandım bu ilaçtan. Duydum ki böbrek nakillerinde falanda kullanılıyormuş vücut yabancı madde olarak algılayıp atmasın kabul etsin diye

Bugün 4.gunum hiç bişey hissetmiyorum.onceki hamileliğimde belirtilerim vardı.kasiklarda ağrı.su gibi Akıntı.birde fitil koyarken anlıyordum rahim ağzında yumuşama oluyor. Şimdi hiçbiri yok anlıyorum tutmadı. 6.gunum gelsin test yapacam.

Aynı psikolojideyim bende psikopata bağladım yatsam dönerken bişey olur oturuyom kalkarken yemek yerken uzanıom korkuom
Vallahi dönerken birşey olacağını sanmıyorumda yatakta dönmek daha çok canımı yakıyor kalçamdaki iğne yerleri iyice morarmaya başladı progestan vurulan arkadaşlar ne yapıyor acaba tek benim mı böyle acıyor rahat rahat yatamaz oldum

Derler ki her hamileliğin birbirinden farklı belirtileri olur hepsi ayrı hikayelerdir. Modunu düşürme lutfen insallah bebegin seninledir

Canım senin bugun 8.günün mü transfer sonrası. Hamileliği nezaman öğrendin ki. Kaçıncı gün

İnşallah çok güzel artmıstır yakın sonuclarımız seninle☺☺Bende yarın sabah verecegim
Bazen okadar korkuyorum ki cunku hicbisey hissetmiyorum nerdeyseeara sira batma hisdi duyuyorum okadar.Ben daha bir diş gebelik gecirdim , onda midem bulaniyordu, gogüslerime dokunamiyordum ve diş etlerim cok hassasti kaniyordu.Bu kez 0 belirti

Merhaba benim de 5.gün. bende de belirgin bir belirti yok. Arada kasık ve bacaklarım ağrıyor gibi ama bunlar ignelerini etkisi çünkü transfer öncesi de vardı hatta doktora adet olacakmışım gibiyim transfer ertelenmez inşallah diyordum :) öyle yerleşme kanaması falan yok yani

Canım senin bugun 8.günün mü transfer sonrası. Hamileliği nezaman öğrendin ki. Kaçıncı gün
Ben 5. Gün idrarda pozitif gördüm hemen kan verdim 22 çıktı 2 gün sonra yani dün tekrar verdim 70 çıktı kuzum. Biraz erken öğrenmiş oldum

Derler ki her hamileliğin birbirinden farklı belirtileri olur hepsi ayrı hikayelerdir. Modunu düşürme lutfen insallah bebegin seninledir
Canım inşaallah dedigin gibidir.bu arada progestanin göbekten yapılanı var daha rahat yakmıyor kalçalarından çok bunaldiysan doktoruna söyleyebilirsin.

Canım inşaallah dedigin gibidir.bu arada progestanin göbekten yapılanı var daha rahat yakmıyor kalçalarından çok bunaldiysan doktoruna söyleyebilirsin.
Aslında ben ilk başta söyledim ama şey dediler ben pahalı diye onu yazmadım birde şuan progestan 2 ampul aynı anda vurulacaksın ama o iğneyi yazarsam 4 ampul aynı anda vurmanı isteyeceğim çok çabuk biter yine de istersen yazarım dedi bende istemedim

Benim 6. Günden itibaren göğüs hassasiyetim oldu normalde de olurdu ama bu normalden farklı sanki içerde bi sızı var acıyor gibi. 7 de daha belirginleşti. 8 de de iyice arttı canım herkeste belirti farklı ama ben de 5. Gün bisi hissetmiyordum

Progestanin hapları da var fitil şeklinde? Ben onlari kullaniyorum. Yani igne olani dahami etkili acaba

Aynı psikolojideyim bende psikopata bağladım yatsam dönerken bişey olur oturuyom kalkarken yemek yerken uzanıom korkuom
Hiç sorma ya düşünmeyelim diyorum ama laf geçiremiyorum kendime
Bende senin gibiyim bisey yapinca üzülüyorum keske yapmasaydim diye bu sefer kafayi yicez sonunda
Aynen nasıl geçicek bu günler bilmiyorum daha test gününe 11 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…