- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 53
- 34
Çok sağol insan korkuyor 3 gün dinlenme verid doktorum sonra hayatına geri dön dedi evin içinde yinede yürüyorumHiç endişelenmeyin. Öyle oturup kalkmakla bişey olmaz içiniz rahat olsun. Ben neler yaptım mecbur kaldığım için çok şükür rabbim koruduÇok oturmak yatmak da iyi değil. Kan dolaşımı olması lazım. Özellikle jellerin yayılması için yürümek gerekliymiş. Allaha emanet
Anladım. Tutunsunlar diye prednol veriyorlarmış. Onu denedin mi?Anladım valla bunların hiçbiri bende yok, yani en azından bildiğim kadarıyla yok ama tutunmuyorlarşimdiki de tutunmadıysa napıcam bilmiyorum
Değerin bence çok güzel canım inşallah kat kat artarKızlar bugün 10. Gün ve kan değerim 197 cıktı normal mi kanda görüp de muayene olan arkadaşlar tecrübeleriniz neler
Maşallah çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar. Hepinizi heyecanla takip ediyorum bu ayın başından beri. Sizinle üzüldüm sizinle sevindim inanın. Bana da umut oldunuz çoğu zaman. Ayın 16 sında tek embriyo transfer oldum. İlk kez tüp bebek denedik. Daha önce 8haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. Sonrasında aşılama denedik ama 3 yıldır hiç sonuç alamamıştık. Eşimde morfoloji sorunu var. %0 Bende de hafif pko var. Kaan Aydos da tedavi gördü eşim ama gebelik olmadı. 8.gün kan testi yaptım değerim 55. 10. Gün kan testim 155. Doktorum cuma günü keseyi görmeye çağırdı bakalım görebilecek miyiz. Kalbini duymadan sevinemiyoruz hamileyim diyemiyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ♥
Kuzum Allahın izniyle hiçbirşey olmaz anı hareket etmemeye özen gösteripte çok defa unutup hızlıca oturup kalktım veya eğildim. Rabbime çok şükür birşey olmadı. Üzülme sen inşallah tutunur bebişYaaa bu transfer sonrası insan ne yapacağını bilmiyor. Bazen farkında olmadan hızlı oturup kalkıyorumo kadarda bişey olmaz dimi dünden beri yatıyorum zaten.
Oh hadi gözün aydın hayırlısı ile bebeğini al gel bakalım canımMerhaba benimde 10 temmuz transfer netleşti
Kuzum bugün benim transferden sonra 8.benim blastokist 2 adet, 5. gün embriyo transferi, bugün 5.günüm. doktor 10.gün kan testi yaparsın dedi.
ateş basıyor sanki, ilacların etkisinden büyük ihtimal. baskada belirti yok, zaten belirti icin cok erken ama yerleşme kanamasıda yok, o ne zaman oluyor bilgisi olan var mı?
Bende kullandım bu ilaçtan. Duydum ki böbrek nakillerinde falanda kullanılıyormuş vücut yabancı madde olarak algılayıp atmasın kabul etsin diyeAnladım. Tutunsunlar diye prednol veriyorlarmış. Onu denedin mi?
Aynı psikolojideyim bende psikopata bağladım yatsam dönerken bişey olur oturuyom kalkarken yemek yerken uzanıom korkuomYaaa bu transfer sonrası insan ne yapacağını bilmiyor. Bazen farkında olmadan hızlı oturup kalkıyorumo kadarda bişey olmaz dimi dünden beri yatıyorum zaten.
Hayır vermedi doktorum onuAnladım. Tutunsunlar diye prednol veriyorlarmış. Onu denedin mi?
Vallahi dönerken birşey olacağını sanmıyorumda yatakta dönmek daha çok canımı yakıyor kalçamdaki iğne yerleri iyice morarmaya başladı progestan vurulan arkadaşlar ne yapıyor acabaAynı psikolojideyim bende psikopata bağladım yatsam dönerken bişey olur oturuyom kalkarken yemek yerken uzanıom korkuom
Derler ki her hamileliğin birbirinden farklı belirtileri olur hepsi ayrı hikayelerdir. Modunu düşürme lutfen insallah bebegin seninledirBugün 4.gunum hiç bişey hissetmiyorum.onceki hamileliğimde belirtilerim vardı.kasiklarda ağrı.su gibi Akıntı.birde fitil koyarken anlıyordum rahim ağzında yumuşama oluyor. Şimdi hiçbiri yok anlıyorum tutmadı. 6.gunum gelsin test yapacam.
Canım senin bugun 8.günün mü transfer sonrası. Hamileliği nezaman öğrendin ki. Kaçıncı günDeğerin bence çok güzel canım inşallah kat kat artar
Maşallah çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruzbizde de sayı 4 milyon morfoloji ve ileri hız 0dı ilk denemede oldu çok şükür.
Kuzum Allahın izniyle hiçbirşey olmaz anı hareket etmemeye özen gösteripte çok defa unutup hızlıca oturup kalktım veya eğildim. Rabbime çok şükür birşey olmadı. Üzülme sen inşallah tutunur bebiş
Oh hadi gözün aydın hayırlısı ile bebeğini al gel bakalım canım
Kuzum bugün benim transferden sonra 8.
Günüm bende yerleşme kanaması olmadı herkeste olmaz diye biliyorum. Ayrıca adet günümde karnım ağrıyordu ondan başka belirtim olmadı tabi buna da belirti denirse
Bende kullandım bu ilaçtan. Duydum ki böbrek nakillerinde falanda kullanılıyormuş vücut yabancı madde olarak algılayıp atmasın kabul etsin diye
Bazen okadar korkuyorum ki cunku hicbisey hissetmiyorum nerdeyseeİnşallah çok güzel artmıstır yakın sonuclarımız seninle☺☺Bende yarın sabah verecegim
Merhaba benim de 5.gün. bende de belirgin bir belirti yok. Arada kasık ve bacaklarım ağrıyor gibi ama bunlar ignelerini etkisi çünkü transfer öncesi de vardı hatta doktora adet olacakmışım gibiyim transfer ertelenmez inşallah diyordum :) öyle yerleşme kanaması falan yok yanibenim blastokist 2 adet, 5. gün embriyo transferi, bugün 5.günüm. doktor 10.gün kan testi yaparsın dedi.
ateş basıyor sanki, ilacların etkisinden büyük ihtimal. baskada belirti yok, zaten belirti icin cok erken ama yerleşme kanamasıda yok, o ne zaman oluyor bilgisi olan var mı?
Bende senin gibiyim bisey yapinca üzülüyorum keske yapmasaydim diye bu seferYaaa bu transfer sonrası insan ne yapacağını bilmiyor. Bazen farkında olmadan hızlı oturup kalkıyorumo kadarda bişey olmaz dimi dünden beri yatıyorum zaten.
Ben 5. Gün idrarda pozitif gördüm hemen kan verdim 22 çıktı 2 gün sonra yani dün tekrar verdim 70 çıktı kuzum. Biraz erken öğrenmiş oldumCanım senin bugun 8.günün mü transfer sonrası. Hamileliği nezaman öğrendin ki. Kaçıncı gün
Canım inşaallah dedigin gibidir.bu arada progestanin göbekten yapılanı var daha rahat yakmıyor kalçalarından çok bunaldiysan doktoruna söyleyebilirsin.Derler ki her hamileliğin birbirinden farklı belirtileri olur hepsi ayrı hikayelerdir. Modunu düşürme lutfen insallah bebegin seninledir
Aslında ben ilk başta söyledim ama şey dediler ben pahalı diye onu yazmadım birde şuan progestan 2 ampul aynı anda vurulacaksın ama o iğneyi yazarsam 4 ampul aynı anda vurmanı isteyeceğim çok çabuk biter yine de istersen yazarım dedi bende istemedimCanım inşaallah dedigin gibidir.bu arada progestanin göbekten yapılanı var daha rahat yakmıyor kalçalarından çok bunaldiysan doktoruna söyleyebilirsin.
Benim 6. Günden itibaren göğüs hassasiyetim oldu normalde de olurdu ama bu normalden farklı sanki içerde bi sızı var acıyor gibi. 7 de daha belirginleşti. 8 de de iyice arttı canım herkeste belirti farklı ama ben de 5. Gün bisi hissetmiyordumbenim blastokist 2 adet, 5. gün embriyo transferi, bugün 5.günüm. doktor 10.gün kan testi yaparsın dedi.
Progestanin hapları da var fitil şeklinde? Ben onlari kullaniyorum. Yani igne olani dahami etkili acabaCanım inşaallah dedigin gibidir.bu arada progestanin göbekten yapılanı var daha rahat yakmıyor kalçalarından çok bunaldiysan doktoruna söyleyebilirsin.
Neden acabaYok cnm ben devlet hastanesine gittim transfer günü ve embriyonun gününe göre hesapladılar. Son adet tarihine göre hesaplanmiyor.
Hiç sorma ya düşünmeyelim diyorum ama laf geçiremiyorum kendimeAynı psikolojideyim bende psikopata bağladım yatsam dönerken bişey olur oturuyom kalkarken yemek yerken uzanıom korkuom
Aynen nasıl geçicek bu günler bilmiyorum daha test gününe 11 gün varBende senin gibiyim bisey yapinca üzülüyorum keske yapmasaydim diye bu seferkafayi yicez sonunda
MaşallahBen 5. Gün idrarda pozitif gördüm hemen kan verdim 22 çıktı 2 gün sonra yani dün tekrar verdim 70 çıktı kuzum. Biraz erken öğrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?