- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Güzel sonuçlarını bekliyorum hayırlısı ile inşaallahhMaşallahben de yarın kan vereceğim
Ben göbekten vuruluyorum o yüzden popo acısını bilmiom kuzum.prolutex verdi bana göbekten. Ama bende cok duydum cok acıyan varmış popodan. Kendi yapanlara daha cok şaşırıyorum hatta popodan progestanı kendi yapanlar var burda okumuştum. Maşallah diyorum onlaraVallahi dönerken birşey olacağını sanmıyorumda yatakta dönmek daha çok canımı yakıyor kalçamdaki iğne yerleri iyice morarmaya başladı progestan vurulan arkadaşlar ne yapıyor acabatek benim mı böyle acıyor rahat rahat yatamaz oldum
Tebrik ederimKızlar bugün 10. Gün ve kan değerim 197 cıktı normal mi kanda görüp de muayene olan arkadaşlar tecrübeleriniz neler
EvetBen göbekten vuruluyorum o yüzden popo acısını bilmiom kuzum.prolutex verdi bana göbekten. Ama bende cok duydum cok acıyan varmış popodan. Kendi yapanlara daha cok şaşırıyorum hatta popodan progestanı kendi yapanlar var burda okumuştum. Maşallah diyorum onlara
Haklısın canım benimki gün aşırı o bile dünya para gitti. Sen günde 4 tane vurursan zaten biter. Doktorlar neye göre ayarlıyor bu dozları bilmiyoruz ki. Kafasına göre benceEvetsarojo kendisi vuruyor mesela maşallah bende parayı bulursak prolutexe geçmeyi düşünüyorum şaka bir yana cidden pahalı yahu ve 1 kutusu 2 güne bile yetmiyor
Inşallah canımGüzel sonuçlarını bekliyorum hayırlısı ile inşaallahh
insallah mutlu haberler alırız. bende yerleşme kanaması olmadı, olmalımıydı filan diye düşünüp duruyordum :)Merhaba benim de 5.gün. bende de belirgin bir belirti yok. Arada kasık ve bacaklarım ağrıyor gibi ama bunlar ignelerini etkisi çünkü transfer öncesi de vardı hatta doktora adet olacakmışım gibiyim transfer ertelenmez inşallah diyordum :) öyle yerleşme kanaması falan yok yani
Bende progestanı gün aşırı 2 ampul vuruluyorum kuzum peki sen prolutexi kac flakon vuruyorsun? Vallahi neye göre ayarlıyorlar hiç anlamadım bende canım ama vardır bir sebepleri ya kafasına göre olmaz ki bu işlerHaklısın canım benimki gün aşırı o bile dünya para gitti. Sen günde 4 tane vurursan zaten biter. Doktorlar neye göre ayarlıyor bu dozları bilmiyoruz ki. Kafasına göre bence
Şuan motivee oldum. Ve sevindim senin adına. Bende 41 yumurta toplandı iki kolumdan da lucrin diye bir ilaç iğne oldum. Cetrotide veriyordu vermedi. Bende cok sıkıntılar çektim. Şuan heyecanla bekliyorum transfer gününün gelmesini. 6. Gün embriyosu dedi 1.kalite dedi. Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Beslenmeme dikkat ediyorum. Bi kutu estrofem verdi başka bişey vermedi bide folidoce vitamin verdi. Burdan da okudukça heyecanım artıyo. İnşşalh bende mutlu haberi verebilirim.açıkçası hiçbir özel şey yapmadım. Ne ilaç verdiyseler onu kullandım. Vitaminleri bile aksattığım oldu. Rahim kalınlığı da iyi dediler tamam dedim kaç mm olduğunu bile sormadım. Oğlumda çok araştırıp kafa yormuştum şuradan bir kaşın doğum doktorundan daha fazla bilgiye sahiptim tüp bebekle ilgilio kadar yorulmuştum ki bu defa hiç bir şey yapmadım. Benim pkom çok ileri boyutta üstelik. Oğlumda ananas kabak çekirdeği dut kurusu falan yemiştim ama bu sefer bir iki gün kabak çekirdeği yeyim dedim evde bi tek o vardı ondan da sıkıldım. Ananas aldaydım keşke dedim ama üstüne düşmedim.
Bir de bu seferki klinik ohss konusunda harika bir iş çıkardı çok ilgilendiler ve ohss riski olanlara başka bir çatlatma iğnesi yapılıyormuş onu yaptılar. Diğer çatlatma iğneleri daha çok tetiklermiş. Oğlumda tetikleyenden 3 tane yapmışlardı. Bu merkez bunu duyunca şok oldu. Sen olmayacaksın da kim olacak ohss dedilerama oğlumda gittiğim merkezden de Ohss ye rağmen pozitif sonuç aldım oranın yeri de başkadır bende.
İnşallah canım inşallah.. olan var olmayan vardır. Umutsuz olmayalım :) sen öncesinde test yapmayı düşünüyor musun? Benim koca kesinlikle yaptirmami istemiyo :) bana kalsa cumartesi yapardiminsallah mutlu haberler alırız. bende yerleşme kanaması olmadı, olmalımıydı filan diye düşünüp duruyordum :)
Evet bende günde 2 ampul vuruluyorum vee popolar mahvolmuş durumdaAslında ben ilk başta söyledim ama şey dediler ben pahalı diye onu yazmadım birde şuan progestan 2 ampul aynı anda vurulacaksın ama o iğneyi yazarsam 4 ampul aynı anda vurmanı isteyeceğim çok çabuk biter yine de istersen yazarım dedi bende istemedim
yok yapmayacağım :) o güne kadar bekleyeceğim. en doğrusu o. ben sadece okuyarak kendimi sakinleştiriyorum :)İnşallah canım inşallah.. olan var olmayan vardır. Umutsuz olmayalım :) sen öncesinde test yapmayı düşünüyor musun? Benim koca kesinlikle yaptirmami istemiyo :) bana kalsa cumartesi yapardim
bende de gögüslerde şişkinlik acıyor, birde ateş basıyor o kadar. bakalım ileriki günlerde ne olacak.Benim 6. Günden itibaren göğüs hassasiyetim oldu normalde de olurdu ama bu normalden farklı sanki içerde bi sızı var acıyor gibi. 7 de daha belirginleşti. 8 de de iyice arttı canım herkeste belirti farklı ama ben de 5. Gün bisi hissetmiyordum
Valla ben prolutex kullaniyorum hep onunla basladik, hic baska bi ilac kullanmadim.. suanda karnima prolutex ve oksapar yapiyorum ama karnimin heryeri mosmor ve bilye gibi toplar var deri altinda.. Allah bu emekleirmizin karsiligini versin insallahEvet bende günde 2 ampul vuruluyorum vee popolar mahvolmuş durumda
Bu kadar erken belirti olacagini ben de sanmiyorum arkadasim ama ilaclar etkiliyordur buyuk ihtimal, onlardan olabilirKızlar size bir şey sorcam. Kaç gündür göğüslerimde bir şey yoktu dün transfer oldu akşam acımaya başladı. Bu kadar erken başlaması belirti değil onu biliyorum da neden olabilir. Adet olacağım zaman da böyle erken başlar sonra adet olurdum
Üfff halimizi çeken anlar cidden zor yaa. Tek avuntumuz yeterki bebeğimiz olsunEvet bende günde 2 ampul vuruluyorum vee popolar mahvolmuş durumda
Ben gunde 6 tane kullandim son 1 aydir ama ben de oyle bir durum olmadi acikcasi.. dilersen bi doktoruna sor, kisiden kisiye degisebilir etkisiArkadaşlar estrofem akıntı yaptımı sizde. 2 gün oldu kullanmaya başlıyalı günde 3 adet kullanıyorum. Sizce anormal mi akıntı olması. Doktoru arayıp sorsammı
Kuzum ilaclar yapiyor bence çünkü benimde göğüslerim acıyordu hâlâ da acıyor. Kötüye yorma iyiye yor lütfenKızlar size bir şey sorcam. Kaç gündür göğüslerimde bir şey yoktu dün transfer oldu akşam acımaya başladı. Bu kadar erken başlaması belirti değil onu biliyorum da neden olabilir. Adet olacağım zaman da böyle erken başlar sonra adet olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?