Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim kahve akıntım oldu bi değerim düştü şimdi sarı akıntım var ara ara kasık agrım oluyo normaldir inşallah Test yaptırrsan haberdar et mutlaka

Ben gunde 6 tane kullandim son 1 aydir ama ben de oyle bir durum olmadi acikcasi.. dilersen bi doktoruna sor, kisiden kisiye degisebilir etkisi
Ooo sende benden çok kullanmışsın. Nasılsın rahmin kalınlaştımı etkili mi ilaç

Bu kadar erken belirti olacagini ben de sanmiyorum arkadasim ama ilaclar etkiliyordur buyuk ihtimal, onlardan olabilir
İnşallah öyledir.
Kuzum ilaclar yapiyor bence çünkü benimde göğüslerim acıyordu hâlâ da acıyor. Kötüye yorma iyiye yor lütfen
Kendimi sakinleştirmeyi öğrenmem gerekiyor sanırım. Sürekli dinliyorum. Dediğin gibidir inşallah canım

Arkadaşlar estrofem akıntı yaptımı sizde. 2 gün oldu kullanmaya başlıyalı günde 3 adet kullanıyorum. Sizce anormal mi akıntı olması. Doktoru arayıp sorsammı
canım bende aynı şekilde kullanıyorumç bende de çok fazla su gibi akıntı yapıyordu. normalmiş merak etme. sonra düzeliyor ilk xamanlar oluytor.

ben şöyle tahmin ettim. normal gebelik olsaydı yumurtlama günü sperm ve yumurta buluşacaktı ve adetten sayılacaktı. 28 günlük döngüsü olan bir 14.gün yumurtladıysa ve hamile kaldıysa 14 gün sonra öğrendiğinde 4 haftalık hamile olacak. Yani adetin 1. günü yumurtalar gelişmeye başlıyor
Ama bizde transfer günü embriyo zaten 5 ya da 3 günlük olarak transfer ediliyor. adet ve yumurtlama günü de 2 hafta sayarsak zaten transfer günü 2 hafta 3 yada 5 günlük embriyo oluyor. transferden kaç gün geçtiyse de üstüne sayılıyor.
Bir de hepimiz aynı sürede transfer olmuyoruz. rahim kalınlaşmasına göre adetin 1.gününden sayarsak kimisi 14.gün kimisi 20.gün ya da 24.gün transfer oluyor.
Bana mantıklı geldi açıkçası.

Tebrik ediyorum gerçekten mantıklı bir açıklama oldu bu

Bana da transferden önce sadece onları vermişti.siz neredesiniz hangi merkeze gidiyorsunuz acaba

Blastokist hesaplama sitesi var canım ordan yardımcı olmuştu arkadaşlar, zaten son adet tarihiyle aynıya denk geliyo

her zaman degil canim, uygulanan protokole gore degisiyor. benim transferim adetten 26 gun sonraydi, ona gore 4-5 haftalik hamile olmam lazim. transfer ve embriyoya gore 3.haftadayim daha. benim protokol uzundu sizinkilerden o yuzden hesaplamasi farkli adetten...

Evet sarojo kendisi vuruyor mesela maşallah bende parayı bulursak prolutexe geçmeyi düşünüyorum şaka bir yana cidden pahalı yahu ve 1 kutusu 2 güne bile yetmiyor

alisiyor insan cok kotu degil ya bana 10-12. haftaya kadar igneleri kullanicam soylenmisti, mecbur elin alisiyor, burda cok normalmis...

alisiyor insan cok kotu degil ya bana 10-12. hafatya kadar igneleri kullanicam soylenmisti, mecbur elin alisiyor, burda cok normalmis...
Bende 12. Haftaya kadar iğne ve jele devam edeceğim ama hiç alışamadım valla oturuken yatarken dönerken popom acıyacak diye korka korka hareket ediyorum

Bende 12. Haftaya kadar iğne ve jele devam edeceğim ama hiç alışamadım valla oturuken yatarken dönerken popom acıyacak diye korka korka hareket ediyorum

popuya vurduklari icin, ben popoya degilde bel-popo arasi bi yere vuruyorum. bana anlatirken yanlis yere vurursan poponun uzerine oturamazsin demislerdir. bi alan var orasi ne aciyor, ne de harekette sorun yasiyorsun.

popuya vurduklari icin, ben popoya degilde bel-popo arasi bi yere vuruyorum. bana anlatirken yanlis yere vurursan poponun uzerine oturamazsin demislerdir. bi alan var orasi ne aciyor, ne de harekette sorun yasiyorsun.
Aslında benimde tam tarif ettiğin yere vuruyorlar hatta eşim ne kadar dışarı vuruyorlar öyle demişti bende böylesi daha iyi oluyormuş demiştim. Fakat morardığı için acı geçmiyor. İlk vurulduğum zamanlar bacağıma kadar ağrısı vuruyordu artık ilk günkü gibi olmuyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…