- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Kesinlikle canım lab farkı özellikle aynı lab olmalı diye uyarı yapılıyorKızlar bugun ilk saglık ocagın da verdiğim deger 557 cıkmıs ama 2 saat sonra verdiğim 515 bu ne demek laboratuvar farkında bukadar fark olurmu korkmaya başladım
ben ilk gunler popoya yakin yapinca cok agrim oldu ama cok sukur dogru yere yavas yavas yapinca, morarmada olmadi, agri da.. sen yine de bi danis canim. ben soyleyince yanlis yere vurdugumu soylemislerdi, cok agrin olmamali dogru yere vurusan demislerdi.Aslında benimde tam tarif ettiğin yere vuruyorlar hatta eşim ne kadar dışarı vuruyorlar öyle demişti bende böylesi daha iyi oluyormuş demiştim. Fakat morardığı için acı geçmiyor. İlk vurulduğum zamanlar bacağıma kadar ağrısı vuruyordu artık ilk günkü gibi olmuyor ama
İlk çocuğum 5,5 yaşında, 20 kilo. İki sefer boş bulunup kaldırmışlığım var, üstüme tanınamYaaa bu transfer sonrası insan ne yapacağını bilmiyor. Bazen farkında olmadan hızlı oturup kalkıyorumo kadarda bişey olmaz dimi dünden beri yatıyorum zaten.
bu alana vurunca rahat ettim ben, zaten baska turlu ulasipta kendin yapamiyorsun igneyiben ilk gunler popoya yakin yapinca cok agrim oldu ama cok sukur dogru yere yavas yavas yapinca, morarmada olmadi, agri da.. sen yine de bi danis canim. ben soyleyince yanlis yere vurdugumu soylemislerdi, cok agrin olmamali dogru yere vurusan demislerdi.
Çok şükür kuzum zaten hemşireler vuruyor ya en doğru yeri bilirler diye düşünüyorum nasıl diyim sana iç çamaşırının bel kısmına yakın biryerlere vuruyorlar anlatabildim mi bilmiyorum ama yine de özellikle derim en acısız yer olsun diyeben ilk gunler popoya yakin yapinca cok agrim oldu ama cok sukur dogru yere yavas yavas yapinca, morarmada olmadi, agri da.. sen yine de bi danis canim. ben soyleyince yanlis yere vurdugumu soylemislerdi, cok agrin olmamali dogru yere vurusan demislerdi.
Heh iste heh tam oralara vuruyorlar kuzumbu alana vurunca rahat ettim ben, zaten baska turlu ulasipta kendin yapamiyorsun igneyi
Eki Görüntüle 2656696
Heh iste heh tam oralara vuruyorlar kuzum
Otururkenden ziyade yatarken, uzanırken, sağa sola dönerken acıyor. Vallahi canı tatlı bir insan değilim nazlanmam kolay kolay ama bu iğne beni mahvetti ben anlamadımhmm bilmiyorum ki ilginc olmus....orasinin cok oturmayi etkilemiyor canim, bana da zaten yanlis vuruyorsun otururken agricak bi kas degil denmisti. daha once popoyu etkileyen yere yaptigim icin biliyorum acisini
Otururkenden ziyade yatarken, uzanırken, sağa sola dönerken acıyor. Vallahi canı tatlı bir insan değilim nazlanmam kolay kolay ama bu iğne beni mahvetti ben anlamadım
Demekki insan kendine yapınca o tam acımayan yeri daha iyi tutturuyor kuzumgecmis canim, cok sukur ben de bi sorun olmadi, tanidigim arkadas var o da kendi yapiyor, onda da sorun olamamis...neyse insallah cabuk iyilesir.
Demekki insan kendine yapınca o tam acımayan yeri daha iyi tutturuyor kuzumkeşke buralarda olsan sana derdim iğnemi yapar mısın diye amann ne olursa olsunda sonu güzel olsun yeterki
Oyy düşüncen için teşekkür ederim.ben de sana ogretirdim, yapmazdimbu kadar caninin yanmasina uzuldum insallah cabuk iyilesirsin, yoksa nasil gecer kalan 8 hafta
Hadi inşallah güzelce yükselmiştirBugun kan verdim canim , aksam 5 gibi cikacakmis sonuc .Bekliyoruzz
Ben de eşimden dolayı yapamayacam :)yok yapmayacağım :) o güne kadar bekleyeceğim. en doğrusu o. ben sadece okuyarak kendimi sakinleştiriyorum :)
Ayy bi de bana sor o iğneleri yanlarım mosmor dokunmadan ağrıyorlar hele yatakta donerken ölüyorum gaz sancıları da cabasi ama olsun bunlar da güzel avilar mesakkatler diyelimVallahi dönerken birşey olacağını sanmıyorumda yatakta dönmek daha çok canımı yakıyor kalçamdaki iğne yerleri iyice morarmaya başladı progestan vurulan arkadaşlar ne yapıyor acabatek benim mı böyle acıyor rahat rahat yatamaz oldum
Hayırlı olur inşallah bnm de yarın inşallahBugun transferim oldu
Heh tam olarak benim de yaşadıklarım bunlarAyy bi de bana sor o iğneleri yanlarım mosmor dokunmadan ağrıyorlar hele yatakta donerken ölüyorum gaz sancıları da cabasi ama olsun bunlar da güzel avilar mesakkatler diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?