Insallah arkadasimBen vericem ilk defa... idrarda pozitif çıkıyor ama kanı bilmiyorum ınş güzel bi değer çıkar ikimiz de ferahlarız.
ben insallah yarin gidicem, turkiye saatiyle gece tahmininim belli olur sonuclar. o korku ben de var, tabi heyecan daYarin kimler kan verecek? Ben 2. Kanimi vermeye gidecegim ve anladim ki bu yasadigim heyecan ve korku sanirim hep benimle olacak.. umarim hersey yolunda istedigimiz gibi gider
Ben genotropin kullanıyorum o da büyüme hormonuKızlar tedavide sezain iğne kullanan oldu mu hiç büyüme hormonuymuş
Amin inşallah canım bende kan veriyorum bugunYarin kimler kan verecek? Ben 2. Kanimi vermeye gidecegim ve anladim ki bu yasadigim heyecan ve korku sanirim hep benimle olacak.. umarim hersey yolunda istedigimiz gibi gider
Anladım canımBen genotropin kullanıyorum o da büyüme hormonu
Benim ikizkizlar icimizde ikiz bekleyen var mi? yoksa daha belli olmadi mi?
Maşallah çok güzelBenim ikizçift embriyoydu ikiside tutmuş çok şükür
mrb ccnm nasılsın daha önce yazışmıştık hatırladın mı bilmiyorum?transfer aşamasına geçecektin olmadı mı yineBende de 3 negatif var.. Sizde problem neydi, pozitif sonucu nasıl aldınız sürecinizden biraz bahseder misiniz?
Maşallah çok güzel rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinBenim ikizçift embriyoydu ikiside tutmuş çok şükür
Oo maşallah ya çok güzel bir haber sağlıkla gelsinler annesiiBenim ikizçift embriyoydu ikiside tutmuş çok şükür
Dualarimdasinizben insallah yarin gidicem, turkiye saatiyle gece tahmininim belli olur sonuclar. o korku ben de var, tabi heyecan da
Hadi bakalim canim ben verdim geldim simdi beklicez, Allah yardimcimiz olsunAmin inşallah canım bende kan veriyorum bugun
Bende heyecanla sonucunu bekliyorumben insallah yarin gidicem, turkiye saatiyle gece tahmininim belli olur sonuclar. o korku ben de var, tabi heyecan da
Ahh cok sevindim masallahBenim ikizçift embriyoydu ikiside tutmuş çok şükür
Yok transfer oldum da, işte yine tutmazsa korkusu..mrb ccnm nasılsın daha önce yazışmıştık hatırladın mı bilmiyorum?transfer aşamasına geçecektin olmadı mı yine
Amin canım inşallahHadi bakalim canim ben verdim geldim simdi beklicez, Allah yardimcimiz olsun❤
3.denemen miydi bu?hadi hayırlısı inşallah tutmustur ne zaman oldun transfer 3.gün embriyosu mu?Yok transfer oldum da, işte yine tutmazsa korkusu..
Hayirli olsun arkadasim, benim ilk kan testim pozitif, bugun 2. Yi verdim bekliyorum. Acikcasi bu soyledigin seyler bende de vardi bel agrisi ve kasiklarda batma ama bunlar evet ilaclarin da etkileri olabiliyor. Cok zor biliyorum ben de hergun kendimi kontrol ettim ama bence bi belirti aramamaliyiz aslinda cunku gercekten bunyeden bunyeye cok degisiyor.. icini ferah tut, mumkun oldugunca o konuya odaklanmadan farkli seylerle ugrasmay calis ve asla karamsar olma.. hakkinda hayirliai olsun insallah sonucun senin icin guzel olurkızlar herkese günaydın.
benim bugün transferimin 6. günü 5. gün embriyosu. Ara ara bel ağrısı,adet sancısı ve göğüslerde hassasiyet dışında hiçbir şey yok. ki bu bahsettiğim ağrılar transferden öncede vardı. ilaçların etkisi yani. pozitif sonuç alan arkadaşlar test öncesi herhangi bir belirtiniz olmuş muydu. niyeyse test tarihim yaklaştıkça içimi bir umutsuzluk kaplıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?