Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bende de 3 negatif var.. Sizde problem neydi, pozitif sonucu nasıl aldınız sürecinizden biraz bahseder misiniz?
mrb ccnm nasılsın daha önce yazışmıştık hatırladın mı bilmiyorum?transfer aşamasına geçecektin olmadı mı yine

Kızlar bu sabah karın ağrısı kasıklarda batar ve bel ağrısıyla uyandım. Ara ara hala yokluyor. Bugun 2. Günü transferin. Doktorumu aradım enfeksiyon olabilir dedi idrar testi vericem. Bu durumu yaşayan var mı hiç

kızlar herkese günaydın.
benim bugün transferimin 6. günü 5. gün embriyosu. Ara ara bel ağrısı,adet sancısı ve göğüslerde hassasiyet dışında hiçbir şey yok. ki bu bahsettiğim ağrılar transferden öncede vardı. ilaçların etkisi yani. pozitif sonuç alan arkadaşlar test öncesi herhangi bir belirtiniz olmuş muydu. niyeyse test tarihim yaklaştıkça içimi bir umutsuzluk kaplıyor

Hayirli olsun arkadasim, benim ilk kan testim pozitif, bugun 2. Yi verdim bekliyorum. Acikcasi bu soyledigin seyler bende de vardi bel agrisi ve kasiklarda batma ama bunlar evet ilaclarin da etkileri olabiliyor. Cok zor biliyorum ben de hergun kendimi kontrol ettim ama bence bi belirti aramamaliyiz aslinda cunku gercekten bunyeden bunyeye cok degisiyor.. icini ferah tut, mumkun oldugunca o konuya odaklanmadan farkli seylerle ugrasmay calis ve asla karamsar olma.. hakkinda hayirliai olsun insallah sonucun senin icin guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…