- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 103
- 28
Ben çift embriyo transferi olucam bekliyorumkizlar icimizde ikiz bekleyen var mi? yoksa daha belli olmadi mi?
Benimde yumurtalarim eylulde toplancak..hep 1 embriyo olusuyo ama 2 embriyo yapip sansi yukseltip 2 sini birden koydurcam..yani dığdığsının dığdısı ..bende eylulde bekliyorum..Ben çift embriyo transferi olucam bekliyorum
Naptın cnm çıktı mı sonucun?Bugun kan verdim canim , aksam 5 gibi cikacakmis sonuc .Bekliyoruzz
Canım hayırlı olsun ikiz mi senin ? Benim iki tane transfer edildi. Tabii daha 5.gün. Çok istiyorum ikiz olmasinikizlar icimizde ikiz bekleyen var mi? yoksa daha belli olmadi mi?
Insallahhkizlar icimizde ikiz bekleyen var mi? yoksa daha belli olmadi mi?
Amin seninde hayırlı olur inşallah.Hayırlı olur inşallah bnm de yarın inşallah
Valla çift transfer edildi bakalim nasip kısmetkizlar icimizde ikiz bekleyen var mi? yoksa daha belli olmadi mi?
Doktorum bana historoskopiye gerek yok dedi. Bilmiyorum herşey normalse neden tutunmuyor anlam veremiyorum. Hsg çekilmişti o da iyi çıkmıştı.Evet canım benim de geçen ay kimyasal oldu seninki gibi siyaha yakın şeyler geldi yani garipti benim de kürtajım var bir tane bu da kimyasal olunca doktor historoskopi ve genetik önerdi neden tutunmuyor diye onları yaptırdım beklemedeyim Ağustos reglisiyle dondurulmuş embriyo transferi yapılacak kısmetse
Bana da transferden önce sadece onları vermişti.siz neredesiniz hangi merkeze gidiyorsunuz acaba
[/QUOTE ünüversite h. Gidiyorum
Canim dur bakalim panik yapma hemen....daha henuz 8. Gunun.herkezin biyolojik yapisi farkli..no panik...insallah katlancak..biliyorum cok zor sabretmek ama az sabir lutfen olurmu elinden geldigince..Kızlar bugün transferden sonra 8.günüm 23 Haziran transferiyim. 5.gün tek embriyo test sonucu 11,26 çıktı. Beklenenden düşük. Kimyasal olabilir dedi doktor. İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar kan vereceğim hepimiz için hayırlısı
Canım hayırlı olsun ikiz mi senin ? Benim iki tane transfer edildi. Tabii daha 5.gün. Çok istiyorum ikiz olmasini
Kızlar bugün transferden sonra 8.günüm 23 Haziran transferiyim. 5.gün tek embriyo test sonucu 11,26 çıktı. Beklenenden düşük. Kimyasal olabilir dedi doktor. İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar kan vereceğim hepimiz için hayırlısı
Canim 8. Gun erken bence, yukselecektir degerinKızlar bugün transferden sonra 8.günüm 23 Haziran transferiyim. 5.gün tek embriyo test sonucu 11,26 çıktı. Beklenenden düşük. Kimyasal olabilir dedi doktor. İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar kan vereceğim hepimiz için hayırlısı
Hiiç belli olmaz bi topik vardı kan değeri beklenenden düşük çıkıp sonradan gebelik elde edenlerin listesi vardı ya keşke bulsamda atsam. İnşallah katlanır inşallah bebeğin seninledirKızlar bugün transferden sonra 8.günüm 23 Haziran transferiyim. 5.gün tek embriyo test sonucu 11,26 çıktı. Beklenenden düşük. Kimyasal olabilir dedi doktor. İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar kan vereceğim hepimiz için hayırlısı
Bak buldum dedigim arkadasi...insallah hamilesin moralini yuksek tut, bol dua etKızlar bugün transferden sonra 8.günüm 23 Haziran transferiyim. 5.gün tek embriyo test sonucu 11,26 çıktı. Beklenenden düşük. Kimyasal olabilir dedi doktor. İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar kan vereceğim hepimiz için hayırlısı
Canim dur bakalim panik yapma hemen....daha henuz 8. Gunun.herkezin biyolojik yapisi farkli..no panik...insallah katlancak..biliyorum cok zor sabretmek ama az sabir lutfen olurmu elinden geldigince..
canim insallah artarak devam eder, bir kac kisinin artigini burda okumustum, sen icini serin tutmaya calis
Canim 8. Gun erken bence, yukselecektir degerin
Öyle mi ben o kadar yabancıyım ki forum olayına sadece bu topiği biliyorum buraya girip çıkıyorumHiiç belli olmaz bi topik vardı kan değeri beklenenden düşük çıkıp sonradan gebelik elde edenlerin listesi vardı ya keşke bulsamda atsam. İnşallah katlanır inşallah bebeğin seninledir
Tabiiki de ya ben inanıyorum katlanacak değerin bakÖyle mi ben o kadar yabancıyım ki forum olayına sadece bu topiği biliyorum buraya girip çıkıyorum
İnşallah yükselir. Rabbim hayırlısını versin.Kızlar bugün transferden sonra 8.günüm 23 Haziran transferiyim. 5.gün tek embriyo test sonucu 11,26 çıktı. Beklenenden düşük. Kimyasal olabilir dedi doktor. İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar kan vereceğim hepimiz için hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?