Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Doktorum bana historoskopiye gerek yok dedi. Bilmiyorum herşey normalse neden tutunmuyor anlam veremiyorum. Hsg çekilmişti o da iyi çıkmıştı.

Canim dur bakalim panik yapma hemen....daha henuz 8. Gunun.herkezin biyolojik yapisi farkli..no panik...insallah katlancak..biliyorum cok zor sabretmek ama az sabir lutfen olurmu elinden geldigince..

Canım hayırlı olsun ikiz mi senin ? Benim iki tane transfer edildi. Tabii daha 5.gün. Çok istiyorum ikiz olmasini

yok guzelim daha belli degil ama isterim ikiz olmasini, tek hamilelik cift bebek benim icin ideal olur
bi arkadas erken ogrendigim icin olabilir dedi de ama su an her haliyle ile kabulum tek de ciftte... insallah yarin ki kan testi biraz fikir vericek bakalim...

canim insallah artarak devam eder, bir kac kisinin artigini burda okumustum, sen icini serin tutmaya calis

Hiiç belli olmaz bi topik vardı kan değeri beklenenden düşük çıkıp sonradan gebelik elde edenlerin listesi vardı ya keşke bulsamda atsam. İnşallah katlanır inşallah bebeğin seninledir

Bak buldum dedigim arkadasi...insallah hamilesin moralini yuksek tut, bol dua et

Canim dur bakalim panik yapma hemen....daha henuz 8. Gunun.herkezin biyolojik yapisi farkli..no panik...insallah katlancak..biliyorum cok zor sabretmek ama az sabir lutfen olurmu elinden geldigince..
canim insallah artarak devam eder, bir kac kisinin artigini burda okumustum, sen icini serin tutmaya calis
Canim 8. Gun erken bence, yukselecektir degerin

inşallah dediğiniz gibi olur Allah razı olsun güzel dilekleriniz için İnşallah hepimizinki katlanır. Arada kalmak da zormuş hayırlısı ne diyelim

Hiiç belli olmaz bi topik vardı kan değeri beklenenden düşük çıkıp sonradan gebelik elde edenlerin listesi vardı ya keşke bulsamda atsam. İnşallah katlanır inşallah bebeğin seninledir
Öyle mi ben o kadar yabancıyım ki forum olayına sadece bu topiği biliyorum buraya girip çıkıyorum

İnşallah yükselir. Rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…