Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bak buldum dedigim arkadasi...insallah hamilesin moralini yuksek tut, bol dua et

Eki Görüntüle 2656779

ahhh canımm uğraşmış bulmuşsun yüreğin ne güzel senin Allah senden razı olsun. İnşallah benimki de yükselir. Sizler için o kadar mutlu oluyorum ki pozitiflerinizi gördükçe çok şükür bir oğlum var onun bir kardeşi olsun diye uğraşıyoruz. İnşallah sizin de o günleri görmenizi canı gönülden istiyorum. Rabbim isteyenlere olmayanlara öncelikle nasip etsin biliyorum çünkü ne kadar zor olduğunu.

Insallah degerin katlanarak artar canim

Henüz 8.gun ama boyle. Icini ferah tut. Birde test gününe kadar 2ye katlayarak bak normaal yani 12.gunden once düşük çıkması bence

Hadi hayırlısı inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Tabi mantıklı

Benim negatif kizlar , bitti artik tekrar denemicem
Seni daha önce takip ettiğim gruplardan hatırlıyorum hatta kanunide denemede yapmıştın negatif sonuçlanmıştı. Ne olursa olsun vazgeçme zamana bıraktım demek inan içini daha rahatlatacak defalarca tüp bebek yaptırıp hepsinde negatif sonuç alan biri olarak söylüyorum hem özellerde hem devlette(kanunide). Zamanı gelince mucize senide bulacak bigün elbet bulacak kalbini ferah tut

Bende de 3 negatif var.. Sizde problem neydi, pozitif sonucu nasıl aldınız sürecinizden biraz bahseder misiniz?

Yarin kimler kan verecek? Ben 2. Kanimi vermeye gidecegim ve anladim ki bu yasadigim heyecan ve korku sanirim hep benimle olacak.. umarim hersey yolunda istedigimiz gibi gider
Ben vericem ilk defa... idrarda pozitif çıkıyor ama kanı bilmiyorum ınş güzel bi değer çıkar ikimiz de ferahlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…