Bak buldum dedigim arkadasi...insallah hamilesin moralini yuksek tut, bol dua et
Eki Görüntüle 2656779
Insallah degerin katlanarak artar canimKızlar bugün transferden sonra 8.günüm 23 Haziran transferiyim. 5.gün tek embriyo test sonucu 11,26 çıktı. Beklenenden düşük. Kimyasal olabilir dedi doktor. İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar kan vereceğim hepimiz için hayırlısı
Aha da benÖyle mi ben o kadar yabancıyım ki forum olayına sadece bu topiği biliyorum buraya girip çıkıyorum
Henüz 8.gun ama boyle. Icini ferah tut. Birde test gününe kadar 2ye katlayarak bak normaal yani 12.gunden once düşük çıkması benceKızlar bugün transferden sonra 8.günüm 23 Haziran transferiyim. 5.gün tek embriyo test sonucu 11,26 çıktı. Beklenenden düşük. Kimyasal olabilir dedi doktor. İnşallah yükselir 2 gün sonra tekrar kan vereceğim hepimiz için hayırlısı
Evet canim yukselmis cok sukur,94 olmusNaptın cnm çıktı mı sonucun?
Çok şükür AllahımEvet canim yukselmis cok sukur,94 olmus
Amiiin amin , insallah hepimizinkiler guzelce buyusun sımsıki tutunsunÇok şükür Allahımduygulandım nedense. Çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder
Çok sevindim Allah daim etsin inşallah. Ben de aglıyorum bi saattir. Değerin düşüp artması dış gebelik belirtisiymiş. Öyle bişey varsa diye korktumEvet canim yukselmis cok sukur,94 olmus
Amiiin inşallahAmiiin amin , insallah hepimizinkiler guzelce buyusun sımsıki tutunsun
Hadi hayırlısı inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versinyok guzelim daha belli degil ama isterim ikiz olmasini, tek hamilelik cift bebek benim icin ideal olur
bi arkadas erken ogrendigim icin olabilir dedi de ama su an her haliyle ile kabulum tek de ciftte... insallah yarin ki kan testi biraz fikir vericek bakalim...
Test günüm yarın inşallah artarHenüz 8.gun ama boyle. Icini ferah tut. Birde test gününe kadar 2ye katlayarak bak normaal yani 12.gunden once düşük çıkması bence
Çok teşekkür ederim canım umut oldu banadüşük beta hcg ile hamile kalıp başarıyla hamileliği tamamlayanlar
Kuzumgoknili bak burayı incele buldum bende dedigim topiği
Rica ederim ne demek yeterki modun yükselsinÇok teşekkür ederim canım umut oldu bana
Tabi mantıklıben şöyle tahmin ettim. normal gebelik olsaydı yumurtlama günü sperm ve yumurta buluşacaktı ve adetten sayılacaktı. 28 günlük döngüsü olan bir 14.gün yumurtladıysa ve hamile kaldıysa 14 gün sonra öğrendiğinde 4 haftalık hamile olacak. Yani adetin 1. günü yumurtalar gelişmeye başlıyor
Ama bizde transfer günü embriyo zaten 5 ya da 3 günlük olarak transfer ediliyor. adet ve yumurtlama günü de 2 hafta sayarsak zaten transfer günü 2 hafta 3 yada 5 günlük embriyo oluyor. transferden kaç gün geçtiyse de üstüne sayılıyor.
Bir de hepimiz aynı sürede transfer olmuyoruz. rahim kalınlaşmasına göre adetin 1.gününden sayarsak kimisi 14.gün kimisi 20.gün ya da 24.gün transfer oluyor.
Bana mantıklı geldi açıkçası.
Oyleymış doktoruma spyledim cıhaz farkı olabiliyor dedi içim rahatladıKesinlikle canım lab farkı özellikle aynı lab olmalı diye uyarı yapılıyor
Seni daha önce takip ettiğim gruplardan hatırlıyorum hatta kanunide denemede yapmıştın negatif sonuçlanmıştı. Ne olursa olsun vazgeçme zamana bıraktım demek inan içini daha rahatlatacak defalarca tüp bebek yaptırıp hepsinde negatif sonuç alan biri olarak söylüyorum hem özellerde hem devlette(kanunide). Zamanı gelince mucize senide bulacak bigün elbet bulacak kalbini ferah tutBenim negatif kizlar , bitti artik tekrar denemicem
Bende de 3 negatif var.. Sizde problem neydi, pozitif sonucu nasıl aldınız sürecinizden biraz bahseder misiniz?Seni daha önce takip ettiğim gruplardan hatırlıyorum hatta kanunide denemede yapmıştın negatif sonuçlanmıştı. Ne olursa olsun vazgeçme zamana bıraktım demek inan içini daha rahatlatacak defalarca tüp bebek yaptırıp hepsinde negatif sonuç alan biri olarak söylüyorum hem özellerde hem devlette(kanunide). Zamanı gelince mucize senide bulacak bigün elbet bulacak kalbini ferah tut
Ben vericem ilk defa... idrarda pozitif çıkıyor ama kanı bilmiyorum ınş güzel bi değer çıkar ikimiz de ferahlarız.Yarin kimler kan verecek? Ben 2. Kanimi vermeye gidecegim ve anladim ki bu yasadigim heyecan ve korku sanirim hep benimle olacak.. umarim hersey yolunda istedigimiz gibi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?