Haziranda embriyo transfer yapacaklar

4.denemem. Transferin 7.günündeyim 3.gün embriyosu çift konuldu
Maşallah az kalmış sonuca inşallah tutunmustur.bende 7 aydan snra nihayetinde hazırlık aşamasına geçtim p.tesi başladım ilaçlara bu h.sonu intralipid takılacak cumaya da kontrol var.Benimde 4.deneme olacak hatırladın mi bilmiyorum.Erken test yapmayı düşünüyo musun

Canim rahim dinlendirme genellikle cok yumurtasi toplanan hastalarda yaoiliyomuss ama eger toolanan yumurtan 10 un altindaysa..hemen transfer yapiliyomus..tabi degerlerinde onemli..

Maşallah ya size ,resmen mucize

İnttalipid felan senin doktor temkinli gidiyor. Bu gruptakilere vermemişler hiç. Ben dedim doktoruma hapını Bile vermedi bırak serumu vermeyi. Karısınca da kızıyorlar. Allaha bıraktım artık hayırlısıyla inşallah tutunurlar ne kadar cabalasak olmuyor bazen. İnşalah rabbim olduracak bu sefer.

benim daha 3 saat var kan testine, bekliyorum.

kizlar, icinizde pozitifi alindiktan sonra zayiflamaya baslayan oldu mu? yemek yememde bi sey degismedi ama yarim kilo verdim transferden sonra. normalde ekmek yemem, ekmek yemeye de basladim, her gun sut de iciyorum yatmadan...halsizlik uyku hali hala var. istahsiz degilim ama aclik hissetmiyorum gun icinde.

Kuzum oluyor öyle bnde transferden sonra 2 kilo verdim

evet cnm 4.denemem olduğu için doktorumdan allah razı olsun çok titizleniyo 7 aya girdim yeni transfer hazılığına başladık.Hiçbir detayı ihtimale bırakmadı.iki h.sonu üst üste intralipid takılacak gebelik aşısı transfere yakın olacağım brde transfer günü olacağım.ayrıca 3/5ardışık transfer yapacak bana.Rahimin bebeği kabul etme saatleri oluyomuş onu hesaben.Bn ankaraya reklamını çok gördüğümden recai papuçcu da 2.denememi ypmıştım o kadar yanlış şeyler yapılmış ki adamın tek derdi paraydı bişey sorarsın tersler azarlar ve sadece ilk muayene ve transfere zar zor giriyodu.şimdi irenbede ümit incebozdayım.Allah ondan hep razı olsun.11 yılımın en büyük şansı.Allah bu yoldaki herkese yardım etsin evladına kavuştursun...

Mucize gerçekten. Doğal mı hamile kaldınız?

Bu da olmazsa intralipid ben de denesem iyi olacak sanırım. Yok erken test filan yapmicam direk gidip salı günü kan vericem

gercekten mi? mide bulantisi falan mi var? bende normalde mutlu olurum kilo verince ama simdi tedirgin oldum...
Yok canım yeni yeni başlıyor bulantılarım. Sağlıklı besleniyorum. Faydalı olan şeyleri yiyorum. Aç kalmıyorum ama 2 kilo gitti. Genelde ilk 3 ay kilo veriliyormuş o yüzden endişelenme.
Ilaclari kullanırken yürüyüş yapıyorum evde onun etkisi olabilir. Bir de çok cnm bisi istemiyor onu da yiyeyim bunu da yiyeyim diye çabalamıyorum. Yeteri kadar sağlıklı şeyler yiyip 3 lt ye yakın su içiyorum.

Mucize gerçekten. Doğal mı hamile kaldınız?
Evet kendiliğinden oldu. O ay sürekli karnıma istediğin zaman gel ben hazırım diye söylendim hep bide her ezanda diledim Onca ilaç ve tedaviden bana kalan korku ve endişe oldu ne yazıkki hamileliğimi öğrendikten sonrada endişelerim hiç bitmedi galiba kucağıma almadığım sürece içimdeki korku peşimi bırakmayacak Gebelikten sonrada sınavın bitmediğini anladım ama bu süreç bizi kesinlikle daha güçlü yaptı o yüzden pes edilmemesi gerektiğini düşünüyorum asla. Gönülden diliyorum mutluluktan ağlayacağın günler yakın

Kızlar merhaba.. benim bugün transferin 6.gunu. daha önce 4 denemem oldu. 3ü kimyasal bi tane pozitif olmuştu. Hepsinde belirtim vardı kasık ağrısı bacak ağrısı.. bu sefer onlar yok. Biliyorum hamileliğin 6.haftasindan önce bulantı olmaz. Ama iki gündür ara ara midem bulanıyor ve ateşim çıkıyor. Böyle belirti olan oldu mu? Yoksa Allah korusun korona falan mı oldum :) :)

Canim rahim dinlendirme genellikle cok yumurtasi toplanan hastalarda yaoiliyomuss ama eger toolanan yumurtan 10 un altindaysa..hemen transfer yapiliyomus..tabi degerlerinde onemli..
Kuzum aslında hem dediğin sebepten hemde bazı doktorlar vücuttan ilaçların atılmasını beklemek için istiyor ayrıca donmuş embriyo transferinin başarıya artısı olduğunu düşünüyorlar benim çok yumurtam yoktu ama bu dedigim sebepler dolayısı ile rahim dinlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…