- 22 Haziran 2020
- 290
- 393
- 53
- 32
Cıktı cok sukur iyi gidiyorYok canim saat 4 gibi cikacak sen naptin, seninki cikti mi?
Maşallah az kalmış sonuca inşallah tutunmustur.bende 7 aydan snra nihayetinde hazırlık aşamasına geçtim p.tesi başladım ilaçlara bu h.sonu intralipid takılacak cumaya da kontrol var.Benimde 4.deneme olacak hatırladın mi bilmiyorum.Erken test yapmayı düşünüyo musun4.denemem. Transferin 7.günündeyim 3.gün embriyosu çift konuldu
Benim ikizçift embriyoydu ikiside tutmuş çok şükür
Canim rahim dinlendirme genellikle cok yumurtasi toplanan hastalarda yaoiliyomuss ama eger toolanan yumurtan 10 un altindaysa..hemen transfer yapiliyomus..tabi degerlerinde onemli..Dün randevum vardı (adetin 3.gunuydu)dokturum rahim inceliği iyi zaman kaybetmeden başlayabiliriz tekrar dedi yani hiç beklememis olduk.Sizler ne kdr ara verdiniz transferler arası?
Şu an femera ve biosteran kullaniyrm.Cuma gün iğnelere başlıyoruz.
İnşallah bu sefer olur
Maşallah ya size ,resmen mucizeBelirtisini asla göstermeyen pco rahatsızlığım vardı. Daha sonra rahim filminde sol tüpümün tamamen kapalı olduğunu öğrendim 3 yıl içinde 6 ay klomen 2 aşılama 6 tüp bebek yaptırdım. Neden hepsi negatif asla bulunamadı. Embriyolara genetik yapıldı 9tane 5AA kalitede olmasına ve hiçbi sorun çıkmamasına rağmen olumsuz sonuçlandı ayrıca en son transferde bağışıklık için serumda aldım kısacası yapmadığım şey,çalmadığım kapı,okumadığım makale kalmadı. Hamile olduğumu öğrenmeseydim ertesi ay tekrar transfer hazırlığına başlayacaktım. Asla pes etmedim Her ezanda gönülden diledim tamamen kafamdan attığım ay mucizem sürpriz yapmayı tercih etti şimdi her gece hastanelerde süreci beraber geçirdiğim arkadaşlarım için dua etmeyi unutmuyorum lütfen sizde pes etmeyin sonuç ne olursa olsun gönlünüzü ferah tutunbizimde sınavımız buymuş
Ayyy sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağınıza alınBenim ikizçift embriyoydu ikiside tutmuş çok şükür
Ahh cok sevindim ne kadar artmis? Kactan kac oldu?Cıktı cok sukur iyi gidiyor
İnttalipid felan senin doktor temkinli gidiyor. Bu gruptakilere vermemişler hiç. Ben dedim doktoruma hapını Bile vermedi bırak serumu vermeyi. Karısınca da kızıyorlar. Allaha bıraktım artık hayırlısıyla inşallah tutunurlarMaşallah az kalmış sonuca inşallah tutunmustur.bende 7 aydan snra nihayetinde hazırlık aşamasına geçtim p.tesi başladım ilaçlara bu h.sonu intralipid takılacak cumaya da kontrol var.Benimde 4.deneme olacak hatırladın mi bilmiyorum.Erken test yapmayı düşünüyo musun
Keselerini gördük çok şükür :)) neredeyse altı haftalık benimkiler . İnşallah güzel haberler alırsın ikiside tutunur sanaAyyy nasil anladiniz ikisinin de tuttugunu , benimde cift embriyoydu ama ben biri tuttu gibi hissediyorum
Kuzum oluyor öyle bnde transferden sonra 2 kilo verdimbenim daha 3 saat var kan testine, bekliyorum.
kizlar, icinizde pozitifi alindiktan sonra zayiflamaya baslayan oldu mu? yemek yememde bi sey degismedi ama yarim kilo verdim transferden sonra. normalde ekmek yemem, ekmek yemeye de basladim, her gun sut de iciyorum yatmadan...halsizlik uyku hali hala var. istahsiz degilim ama aclik hissetmiyorum gun icinde.
evet cnm 4.denemem olduğu için doktorumdan allah razı olsun çok titizleniyo 7 aya girdim yeni transfer hazılığına başladık.Hiçbir detayı ihtimale bırakmadı.iki h.sonu üst üste intralipid takılacak gebelik aşısı transfere yakın olacağım brde transfer günü olacağım.ayrıca 3/5ardışık transfer yapacak bana.Rahimin bebeği kabul etme saatleri oluyomuş onu hesaben.Bn ankaraya reklamını çok gördüğümden recai papuçcu da 2.denememi ypmıştım o kadar yanlış şeyler yapılmış ki adamın tek derdi paraydı bişey sorarsın tersler azarlar ve sadece ilk muayene ve transfere zar zor giriyodu.şimdi irenbede ümit incebozdayım.Allah ondan hep razı olsun.11 yılımın en büyük şansı.Allah bu yoldaki herkese yardım etsin evladına kavuştursun...İnttalipid felan senin doktor temkinli gidiyor. Bu gruptakilere vermemişler hiç. Ben dedim doktoruma hapını Bile vermedi bırak serumu vermeyi. Karısınca da kızıyorlar. Allaha bıraktım artık hayırlısıyla inşallah tutunurlarne kadar cabalasak olmuyor bazen. İnşalah rabbim olduracak bu sefer.
Mucize gerçekten. Doğal mı hamile kaldınız?Belirtisini asla göstermeyen pco rahatsızlığım vardı. Daha sonra rahim filminde sol tüpümün tamamen kapalı olduğunu öğrendim 3 yıl içinde 6 ay klomen 2 aşılama 6 tüp bebek yaptırdım. Neden hepsi negatif asla bulunamadı. Embriyolara genetik yapıldı 9tane 5AA kalitede olmasına ve hiçbi sorun çıkmamasına rağmen olumsuz sonuçlandı ayrıca en son transferde bağışıklık için serumda aldım kısacası yapmadığım şey,çalmadığım kapı,okumadığım makale kalmadı. Hamile olduğumu öğrenmeseydim ertesi ay tekrar transfer hazırlığına başlayacaktım. Asla pes etmedim Her ezanda gönülden diledim tamamen kafamdan attığım ay mucizem sürpriz yapmayı tercih etti şimdi her gece hastanelerde süreci beraber geçirdiğim arkadaşlarım için dua etmeyi unutmuyorum lütfen sizde pes etmeyin sonuç ne olursa olsun gönlünüzü ferah tutunbizimde sınavımız buymuş
Kuzum oluyor öyle bnde transferden sonra 2 kilo verdim
Bu da olmazsa intralipid ben de denesem iyi olacak sanırım. Yok erken test filan yapmicam direk gidip salı günü kan vericemMaşallah az kalmış sonuca inşallah tutunmustur.bende 7 aydan snra nihayetinde hazırlık aşamasına geçtim p.tesi başladım ilaçlara bu h.sonu intralipid takılacak cumaya da kontrol var.Benimde 4.deneme olacak hatırladın mi bilmiyorum.Erken test yapmayı düşünüyo musun
Yok canım yeni yeni başlıyor bulantılarım. Sağlıklı besleniyorum. Faydalı olan şeyleri yiyorum. Aç kalmıyorum ama 2 kilo gitti. Genelde ilk 3 ay kilo veriliyormuş o yüzden endişelenme.gercekten mi? mide bulantisi falan mi var? bende normalde mutlu olurum kilo verince ama simdi tedirgin oldum...
Ne güzel mucizeMucize gerçekten. Doğal mı hamile kaldınız?
Evet kendiliğinden oldu. O ay sürekli karnıma istediğin zaman gel ben hazırım diye söylendim hep bide her ezanda diledimMucize gerçekten. Doğal mı hamile kaldınız?
Kuzum aslında hem dediğin sebepten hemde bazı doktorlar vücuttan ilaçların atılmasını beklemek için istiyor ayrıca donmuş embriyo transferinin başarıya artısı olduğunu düşünüyorlar benim çok yumurtam yoktu ama bu dedigim sebepler dolayısı ile rahim dinlendirdikCanim rahim dinlendirme genellikle cok yumurtasi toplanan hastalarda yaoiliyomuss ama eger toolanan yumurtan 10 un altindaysa..hemen transfer yapiliyomus..tabi degerlerinde onemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?