Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Günaydınn Kuzum aynı tarif ettiğin gibiydim bende.. Yani bazı şeyler yaşadım ama bunlar transfer öncesi de vardı transfer sonrasında adet günüm gelince aynı adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Gün içinde uyukladığımı fark ettim. Normalde gün içinde uyuyamam. Bu belirti sayılır mı bilmem fakat genel olarak bende birşey hissetmedim.. Umutsuzluğa kapılma inşallah güzel sonuçlar alacaksın

Canım bende de Bi belirti yok 9. 10 gün iki kere batmam oldu bide hafıf kasıkta sancı adet sancısı gibi başka bişi yaşamadım be. Hatta tutmadı gözüyle bakıyordum cok sukur bebegim benimle ama içini ferah tut bol bol dua et

Dün randevum vardı (adetin 3.gunuydu)dokturum rahim inceliği iyi zaman kaybetmeden başlayabiliriz tekrar dedi yani hiç beklememis olduk.Sizler ne kdr ara verdiniz transferler arası?
Şu an femera ve biosteran kullaniyrm.Cuma gün iğnelere başlıyoruz.
İnşallah bu sefer olur

Ben genelde bir adet dönemi ara veriyordum. Ara vermeden hiç yapılmadı

Ahh ne kadar güzel sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah bu zamana kadar hiç hamilelik yaşamadım ya insan adet belirtilerinden farklı birşey bekliyor sanırım. bugüne kadar birşeyim yoktu ama bugün sabahtan beri olmadı sanırım ara versem mi acaba yoksa hemen başlasam mı diye düşünüyorum o kadar yani. bu hormon ilaçlarından kafayı yemesek iyidir

valla içimi rahatlattınız çok teşekkür bu forum iyiki var. yoksa kim anlayacak bu dertlerimizden ben uyku kısmından anlayamıyorum çünkü normalde de uyumayı çok severim neyse pazar günü test günüm birşey kalmadı şurada bekleyelim görelim bakalım.

sende sağlıcakla al kucağına bebişini inşallah sanırım bu belirti işine çok takılıyoruz pozitif sonuç aların çoğu baktığında hiç bir belirti yaşamamış adet belirtileri dışında. dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok malesef allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cok haklisin, bu benim 3. Denemem ve insallah saglikla sonuna kadar gider.. ben de senin gibiydim insan anlar diye dusunmustum ama o kadar cok hormon aliyoruz ki bunyemiz napsin bu arada bu hormonlar beni cidden mahvetti, bi bakiyorsun sinirden bagirip cagirip aglamaya basliyorum, yarim saat sonra da sanki az onceki kisi ben degilmisim gibi normale donuyorum Valla ben de sasirdim, esim de sasirdi.. hepimizin beynini yakti

Ben iki ay beklemistim canim

Amin amin inşallah cNım kendini dinleme sadece

Canım naptın cıktı mı kan sonucun

Vakit kaybı olmamasına çok sevindim, inşallah bu defa sonu mutlu biter inşallah bebeğin seninle olur

Düşünsene kuzum normal yolla hamile olanlar şu aşamada hamile olduklarının bile farkında değiller çünkü belirti yok ve daha olmaz ki mini minnacıklar biz şimdi transfer olduk diye ister istemez birşey olsun istiyoruz ama yok anacım olmuyor Pazar günü güzel haberini alırız inşallah o güne kadar lütfen kendini dinlememeye çabala ❤

Bende de 3 negatif var.. Sizde problem neydi, pozitif sonucu nasıl aldınız sürecinizden biraz bahseder misiniz?
Belirtisini asla göstermeyen pco rahatsızlığım vardı. Daha sonra rahim filminde sol tüpümün tamamen kapalı olduğunu öğrendim 3 yıl içinde 6 ay klomen 2 aşılama 6 tüp bebek yaptırdım. Neden hepsi negatif asla bulunamadı. Embriyolara genetik yapıldı 9tane 5AA kalitede olmasına ve hiçbi sorun çıkmamasına rağmen olumsuz sonuçlandı ayrıca en son transferde bağışıklık için serumda aldım kısacası yapmadığım şey,çalmadığım kapı,okumadığım makale kalmadı. Hamile olduğumu öğrenmeseydim ertesi ay tekrar transfer hazırlığına başlayacaktım. Asla pes etmedim Her ezanda gönülden diledim tamamen kafamdan attığım ay mucizem sürpriz yapmayı tercih etti şimdi her gece hastanelerde süreci beraber geçirdiğim arkadaşlarım için dua etmeyi unutmuyorum lütfen sizde pes etmeyin sonuç ne olursa olsun gönlünüzü ferah tutun bizimde sınavımız buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…