- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Günaydınnkızlar herkese günaydın.
benim bugün transferimin 6. günü 5. gün embriyosu. Ara ara bel ağrısı,adet sancısı ve göğüslerde hassasiyet dışında hiçbir şey yok. ki bu bahsettiğim ağrılar transferden öncede vardı. ilaçların etkisi yani. pozitif sonuç alan arkadaşlar test öncesi herhangi bir belirtiniz olmuş muydu. niyeyse test tarihim yaklaştıkça içimi bir umutsuzluk kaplıyor
Canım bende de Bi belirti yok 9. 10 gün iki kere batmam oldu bide hafıf kasıkta sancı adet sancısı gibi başka bişi yaşamadım be. Hatta tutmadı gözüyle bakıyordum cok sukur bebegim benimle ama içini ferah tut bol bol dua etkızlar herkese günaydın.
benim bugün transferimin 6. günü 5. gün embriyosu. Ara ara bel ağrısı,adet sancısı ve göğüslerde hassasiyet dışında hiçbir şey yok. ki bu bahsettiğim ağrılar transferden öncede vardı. ilaçların etkisi yani. pozitif sonuç alan arkadaşlar test öncesi herhangi bir belirtiniz olmuş muydu. niyeyse test tarihim yaklaştıkça içimi bir umutsuzluk kaplıyor
4.denemem. Transferin 7.günündeyim 3.gün embriyosu çift konuldu3.denemen miydi bu?hadi hayırlısı inşallah tutmustur ne zaman oldun transfer 3.gün embriyosu mu?
Ben genelde bir adet dönemi ara veriyordum. Ara vermeden hiç yapılmadıDün randevum vardı (adetin 3.gunuydu)dokturum rahim inceliği iyi zaman kaybetmeden başlayabiliriz tekrar dedi yani hiç beklememis olduk.Sizler ne kdr ara verdiniz transferler arası?
Şu an femera ve biosteran kullaniyrm.Cuma gün iğnelere başlıyoruz.
İnşallah bu sefer olur
Normalde rahimi bu hale getirmek.icin çok ugrasiyrz galiba ondan ara vermedik.Ben genelde bir adet dönemi ara veriyordum. Ara vermeden hiç yapılmadı
Ahh ne kadar güzel sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallahHayirli olsun arkadasim, benim ilk kan testim pozitif, bugun 2. Yi verdim bekliyorum. Acikcasi bu soyledigin seyler bende de vardi bel agrisi ve kasiklarda batma ama bunlar evet ilaclarin da etkileri olabiliyor. Cok zor biliyorum ben de hergun kendimi kontrol ettim ama bence bi belirti aramamaliyiz aslinda cunku gercekten bunyeden bunyeye cok degisiyor.. icini ferah tut, mumkun oldugunca o konuya odaklanmadan farkli seylerle ugrasmay calis ve asla karamsar olma.. hakkinda hayirliai olsun insallah sonucun senin icin guzel olur❤
valla içimi rahatlattınız çok teşekkür bu forum iyiki var. yoksa kim anlayacak bu dertlerimizdenGünaydınnKuzum aynı tarif ettiğin gibiydim bende.. Yani bazı şeyler yaşadım ama bunlar transfer öncesi de vardı transfer sonrasında adet günüm gelince aynı adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Gün içinde uyukladığımı fark ettim. Normalde gün içinde uyuyamam. Bu belirti sayılır mı bilmem fakat genel olarak bende birşey hissetmedim.. Umutsuzluğa kapılma inşallah güzel sonuçlar alacaksın
sende sağlıcakla al kucağına bebişini inşallahCanım bende de Bi belirti yok 9. 10 gün iki kere batmam oldu bide hafıf kasıkta sancı adet sancısı gibi başka bişi yaşamadım be. Hatta tutmadı gözüyle bakıyordum cok sukur bebegim benimle ama içini ferah tut bol bol dua et❤
Cok haklisin, bu benim 3. Denemem ve insallah saglikla sonuna kadar gider.. ben de senin gibiydim insan anlar diye dusunmustum ama o kadar cok hormon aliyoruz ki bunyemiz napsinAhh ne kadar güzel sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallahbu zamana kadar hiç hamilelik yaşamadım ya insan adet belirtilerinden farklı birşey bekliyor sanırım. bugüne kadar birşeyim yoktu ama bugün sabahtan beri olmadı sanırım ara versem mi acaba yoksa hemen başlasam mı diye düşünüyorum o kadar yani. bu hormon ilaçlarından kafayı yemesek iyidir
Ayyy nasil anladiniz ikisinin de tuttugunu , benimde cift embriyoydu ama ben biri tuttu gibi hissediyorumBenim ikizçift embriyoydu ikiside tutmuş çok şükür
Tabi, vardır zaten doktorun bi bildiğiNormalde rahimi bu hale getirmek.icin çok ugrasiyrz galiba ondan ara vermedik.
Bir umut yola çıktık yine Rabbim büyük inşallah bu sefer sonu güzel olur.
Ben iki ay beklemistim canimDün randevum vardı (adetin 3.gunuydu)dokturum rahim inceliği iyi zaman kaybetmeden başlayabiliriz tekrar dedi yani hiç beklememis olduk.Sizler ne kdr ara verdiniz transferler arası?
İnşallah bu sefer olur
Amin amin inşallah cNım kendini dinleme sadecesende sağlıcakla al kucağına bebişini inşallahsanırım bu belirti işine çok takılıyoruz pozitif sonuç aların çoğu baktığında hiç bir belirti yaşamamış adet belirtileri dışında. dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok malesef allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cok haklisin, bu benim 3. Denemem ve insallah saglikla sonuna kadar gider.. ben de senin gibiydim insan anlar diye dusunmustum ama o kadar cok hormon aliyoruz ki bunyemiz napsinbu arada bu hormonlar beni cidden mahvetti, bi bakiyorsun sinirden bagirip cagirip aglamaya basliyorum, yarim saat sonra da sanki az onceki kisi ben degilmisim gibi normale donuyorum Valla ben de sasirdim, esim de sasirdi.. hepimizin beynini yakti
Vakit kaybı olmamasına çok sevindim, inşallah bu defa sonu mutlu biter inşallah bebeğin seninle olurDün randevum vardı (adetin 3.gunuydu)dokturum rahim inceliği iyi zaman kaybetmeden başlayabiliriz tekrar dedi yani hiç beklememis olduk.Sizler ne kdr ara verdiniz transferler arası?
İnşallah bu sefer olur
oh oh maşallah ilk ikiz haberini sizden aldık, sağlıcakla gelsin kuzularBenim ikizçift embriyoydu ikiside tutmuş çok şükür
Düşünsene kuzum normal yolla hamile olanlar şu aşamada hamile olduklarının bile farkında değiller çünkü belirti yok ve daha olmaz ki mini minnacıklar biz şimdi transfer olduk diye ister istemez birşey olsun istiyoruz ama yok anacım olmuyorvalla içimi rahatlattınız çok teşekkür bu forum iyiki var. yoksa kim anlayacak bu dertlerimizdenben uyku kısmından anlayamıyorum çünkü normalde de uyumayı çok severim neyse pazar günü test günüm birşey kalmadı şurada bekleyelim görelim bakalım.
Belirtisini asla göstermeyen pco rahatsızlığım vardı. Daha sonra rahim filminde sol tüpümün tamamen kapalı olduğunu öğrendim 3 yıl içinde 6 ay klomen 2 aşılama 6 tüp bebek yaptırdım. Neden hepsi negatif asla bulunamadı. Embriyolara genetik yapıldı 9tane 5AA kalitede olmasına ve hiçbi sorun çıkmamasına rağmen olumsuz sonuçlandı ayrıca en son transferde bağışıklık için serumda aldım kısacası yapmadığım şey,çalmadığım kapı,okumadığım makale kalmadı. Hamile olduğumu öğrenmeseydim ertesi ay tekrar transfer hazırlığına başlayacaktım. Asla pes etmedim Her ezanda gönülden diledim tamamen kafamdan attığım ay mucizem sürpriz yapmayı tercih etti şimdi her gece hastanelerde süreci beraber geçirdiğim arkadaşlarım için dua etmeyi unutmuyorum lütfen sizde pes etmeyin sonuç ne olursa olsun gönlünüzü ferah tutunBende de 3 negatif var.. Sizde problem neydi, pozitif sonucu nasıl aldınız sürecinizden biraz bahseder misiniz?
Yok canim saat 4 gibi cikacak sen naptin, seninki cikti mi?Canım naptın cıktı mı kan sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?