Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Çok teşekkür ederim umut oldunuz. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Anladim canim..demekki ilac etkiside var..mantikli..doktorun nasil dusunduyse guzel dusunmus..canim..

Ben genelde bir adet dönemi ara veriyordum. Ara vermeden hiç yapılmadı
Normalde rahimi bu hale getirmek.icin çok ugrasiyrz galiba ondan ara vermedik.
Bir umut yola çıktık yine Rabbim büyük inşallah bu sefer sonu güzel olur,
Ben iki ay beklemistim canim
Bı oncekin de iki ay beklemiştim bu sefer hiç ara yok bakalım hayırlısı

Transfer hazırlığında ve transfer sonrası hangi ilaçları kullandın canım?
mesela rahimde katil hücreler oluyomuş bunun cd56 diye rahimden biyopsi alınarak özel bi testi yapılıyomus.O test parça alınarak yapıldığı ve geç çıktığı için doktorlar artık ona önlem amaçlı bu intralipidi ondan veriyolar daha çok.
birde embriyo sonuçta babanın da hücresiyle gelişip transfer oluyoruz.Onu vücud atmasın diyemiş.
Organ nakli hastalarında kullanılıyomuş.

Canim rahim dinlendirme genellikle cok yumurtasi toplanan hastalarda yaoiliyomuss ama eger toolanan yumurtan 10 un altindaysa..hemen transfer yapiliyomus..tabi degerlerinde onemli..
Toplam beş yumurta olmuştu . Ben hipo hipo hastayım. Herşey o kdr yolunda gitmişti ki ama iki sefer tutmadı.
Dün doktoruma dedim en ufak bi içinizde umutsuzluk varsa baslamayalim diye.Hayir başlayacağız dedi.

Anladim canim..demekki ilac etkiside var..mantikli..doktorun nasil dusunduyse guzel dusunmus..canim..

Ben sonucumu daha doktoruma söylemedim pazartesi öğrenecek ve ilaçları düzenler diye düşünüyorum, estrofem kalp atışına kadar kullanılacak diye duyuyordum ama emin değilim. Sadece progestan ve crinone jele 12 hafta devam edecegim

Merhaba Arkadaşlar. Benim test günüm de yarın. Şimdiye kadar bir şekilde zaman geçti. Ama bugün bir türlü geçmek bilmiyor. Ayrıca çok duygusalım... Yüreğim kıpır kıpır... Rabbim hepiciğimize hayırlı evlatlar versin İnşallah

Amiin Ah şu zaman.. Çabuk geçsin isteriz yavaş geçer, yavaş geçsin isteriz hızlı geçer. İnşallah hayırlısı ile mutlu haberini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…