Çok teşekkür ederim umut oldunuz. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallahEvet kendiliğinden oldu. O ay sürekli karnıma istediğin zaman gel ben hazırım diye söylendim hep bide her ezanda diledimOnca ilaç ve tedaviden bana kalan korku ve endişe oldu ne yazıkki hamileliğimi öğrendikten sonrada endişelerim hiç bitmedi galiba kucağıma almadığım sürece içimdeki korku peşimi bırakmayacak Gebelikten sonrada sınavın bitmediğini anladım ama bu süreç bizi kesinlikle daha güçlü yaptı o yüzden pes edilmemesi gerektiğini düşünüyorum asla. Gönülden diliyorum mutluluktan ağlayacağın günler yakın
Anladim canim..demekki ilac etkiside var..mantikli..doktorun nasil dusunduyse guzel dusunmus..canim..Kuzum aslında hem dediğin sebepten hemde bazı doktorlar vücuttan ilaçların atılmasını beklemek için istiyor ayrıca donmuş embriyo transferinin başarıya artısı olduğunu düşünüyorlar benim çok yumurtam yoktu ama bu dedigim sebepler dolayısı ile rahim dinlendirdik
Normalde rahimi bu hale getirmek.icin çok ugrasiyrz galiba ondan ara vermedik.Ben genelde bir adet dönemi ara veriyordum. Ara vermeden hiç yapılmadı
Bı oncekin de iki ay beklemiştim bu sefer hiç ara yok bakalım hayırlısıBen iki ay beklemistim canim
İnşallah dualarinda bizi unutmaVakit kaybı olmamasına çok sevindim, inşallah bu defa sonu mutlu biter inşallah bebeğin seninle olur
Transfer hazırlığında ve transfer sonrası hangi ilaçları kullandın canım?İnttalipid felan senin doktor temkinli gidiyor. Bu gruptakilere vermemişler hiç. Ben dedim doktoruma hapını Bile vermedi bırak serumu vermeyi. Karısınca da kızıyorlar. Allaha bıraktım artık hayırlısıyla inşallah tutunurlarne kadar cabalasak olmuyor bazen. İnşalah rabbim olduracak bu sefer.
Toplam beş yumurta olmuştu . Ben hipo hipo hastayım. Herşey o kdr yolunda gitmişti ki ama iki sefer tutmadı.Canim rahim dinlendirme genellikle cok yumurtasi toplanan hastalarda yaoiliyomuss ama eger toolanan yumurtan 10 un altindaysa..hemen transfer yapiliyomus..tabi degerlerinde onemli..
Anladim canim..demekki ilac etkiside var..mantikli..doktorun nasil dusunduyse guzel dusunmus..canim..Kuzum aslında hem dediğin sebepten hemde bazı doktorlar vücuttan ilaçların atılmasını beklemek için istiyor ayrıca donmuş embriyo transferinin başarıya artısı olduğunu düşünüyorlar benim çok yumurtam yoktu ama bu dedigim sebepler dolayısı ile rahim dinlendirdik
Evet cıktı canım 515 Di 1319 olmusYok canim saat 4 gibi cikacak sen naptin, seninki cikti mi?
Evet canım 515 Di 1319 olmuş çok şükürYok canim saat 4 gibi cikacak sen naptin, seninki cikti mi?
Öyle kuzum zaten ilk tecrübemdi doktor ne derse evet hocam tamam hocam dedim geçtimAnladim canim..demekki ilac etkiside var..mantikli..doktorun nasil dusunduyse guzel dusunmus..canim..
Maşallah kuzum kaçıncı gününEvet canım 515 Di 1319 olmuş çok şükür
Tebrik ederim saglıcakla alın bebişlerinizi kucağınızaKeselerini gördük çok şükür :)) neredeyse altı haftalık benimkiler . İnşallah güzel haberler alırsın ikiside tutunur sana
Ben sonucumu daha doktoruma söylemedim pazartesi öğrenecek ve ilaçları düzenler diye düşünüyorum, estrofem kalp atışına kadar kullanılacak diye duyuyordum ama emin değilim. Sadece progestan ve crinone jele 12 hafta devam edecegimKızlar benim 20 Haziran’da transferim olmuştu. Dün test günümdü 414 çıkmış sonuç. Siz pozitifi gördükten sonra ilaçlara aynen devam mı ettiniz yoksa azaldı mı? Estrofemi ne zaman bırakacaksınız söyledi mi doktorunuz?
Bugun 12Maşallah kuzum kaçıncı günün
AmiinMerhaba Arkadaşlar. Benim test günüm de yarın. Şimdiye kadar bir şekilde zaman geçti. Ama bugün bir türlü geçmek bilmiyor. Ayrıca çok duygusalım... Yüreğim kıpır kıpır... Rabbim hepiciğimize hayırlı evlatlar versin İnşallah ☺
Evet canım 515 Di 1319 olmuş çok şükür
Ahhh masallah cok sevindim canimm hadi bakalim sira kesedeEvet canım 515 Di 1319 olmuş çok şükür
Maşallah kuzum benim test günüm 13. Gün acaba kaç çıkacak merak ediyorum senin çok güzel çıkmış ❤Bugun 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?