Amin insallahTeşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. Estrofemi kalp atışını beklemeden mi kestiniz?
Sizin sonucunuz çıkmı?Amin insallahValla 14. Gun sonucunu aldiktan sonra estrofemi kes dedi doktorum, ben de biraktim
Aman Allahim masallahh , kocaman olmus afferin onaEvet cıktı canım 515 Di 1319 olmus
Benim tum ilaclar dewamcanim , estrofem dewam ediyor, crinone jel, folik asitCok tebrik ederimBenim doktorum estrofemi kesti, climara fort bant kullaniyordum onu da kesti. Kan sulandirili ve prolutexe devam bide coraspinle folik asit var..
Teşekkür ederizAman Allahim masallahh , kocaman olmus afferin onacok sewindim canim
Canım senin sonucun kactan kaca yükseldi bende merak ettimAmin insallahValla 14. Gun sonucunu aldiktan sonra estrofemi kes dedi doktorum, ben de biraktim
canım valla bende bilemiyorum hangisi daha iyi ama okuduğum araştırdığım kadarıyla bu işin bir kuralı yok.herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor. ama genel olarak tecrübeleri okuduğumuzda ve sabah burada ki arkadaşlarında yazdığı gibi herhangi bir belirti yaşanmıyor. bende ki ağrıya sızıya takılma transferden önce vardı bunlar bende hatta transfer günü hemşireye sordum sen takılma onlara sonuç itibari ile normal döngünü bozduk ve vücuduna östrojen hormonu yüklüyoruz o şekilde sinyal vermesi normal demişti.Merhaba canım benimde 6. Günüm bu saydıklarının hiç biri bende yok .
Olması iyimi olmaması endişelendirici mi bilmiyorum
Bi arkadaş burada belirti arama akışına bırak bende de olmamıştı dedi . Rahatladım
Canim ilk sonucum 723’tu, bugun verdigim 1547 ciktiCanım senin sonucun kactan kaca yükseldi bende merak ettim
Evet bugun verdigim 1547 ciktiSizin sonucunuz çıkmı?
bi arkadaşım 5 haftalık tüp bebekle hamile o da hiçbir belirtim yok diye üzülüyodu çok umutsuzdu ilk denemesinde tuttu 3.gün embriyosu.Merhaba canım benimde 6. Günüm bu saydıklarının hiç biri bende yok .
Olması iyimi olmaması endişelendirici mi bilmiyorum
Bi arkadaş burada belirti arama akışına bırak bende de olmamıştı dedi . Rahatladım
Doktordan doktra degisiyor sanirim ilaclarBenim tum ilaclar dewamcanim , estrofem dewam ediyor, crinone jel, folik asit
Allah razı olsun darısı isteyen herkese nasip olsun insallahMerhaba maşallah çok erken çıkmış sizin. Allah devamını getirsin inşallah. Var mıydı belirtiniz
Hayırlı olsun cnm çok güzel çıkmış değerinEvet bugun verdigim 1547 cikti
Ben enfeksiyon yaşadım idrarımdan kan gelmişti. Monurol saşe kullandım. Hemen transfer sonrasıydı benimde. Bende çok fazla yanma vardı. İdrara çıktığımda yapamaz hale geldim 3.günde o gün doktora gittim tahlil sonucu 2 gün sonra çıkacaktı. İdrar tahlili verdikten sonra birgün bekleyebildim. Sonuç cıkmadan saşeyi kullandım. Keşke ilk yanma hissettiğimde doktorum kullan dediğinde kullansaydım. Beklemek kendine eziyetmiş onu anlamış oldum.Kızlar bu sabah karın ağrısı kasıklarda batar ve bel ağrısıyla uyandım. Ara ara hala yokluyor. Bugun 2. Günü transferin. Doktorumu aradım enfeksiyon olabilir dediidrar testi vericem. Bu durumu yaşayan var mı hiç
Aaa cok iyi maşallah canım sagsalim kucagınada almak nasip olsunCanim ilk sonucum 723’tu, bugun verdigim 1547 ciktiAyin 13une de randevu verdi doktorum Allah insallah tamamina erdirsin
canım valla bende bilemiyorum hangisi daha iyi ama okuduğum araştırdığım kadarıyla bu işin bir kuralı yok.herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor. ama genel olarak tecrübeleri okuduğumuzda ve sabah burada ki arkadaşlarında yazdığı gibi herhangi bir belirti yaşanmıyor. bende ki ağrıya sızıya takılma transferden önce vardı bunlar bende hatta transfer günü hemşireye sordum sen takılma onlara sonuç itibari ile normal döngünü bozduk ve vücuduna östrojen hormonu yüklüyoruz o şekilde sinyal vermesi normal demişti.
test günün ne zaman ?
bi arkadaşım 5 haftalık tüp bebekle hamile o da hiçbir belirtim yok diye üzülüyodu çok umutsuzdu ilk denemesinde tuttu 3.gün embriyosu.
bende 3 deneme yaptım hepsinde bi belirti vardı ama negatif sonuç aldım hep.
belirti için çok erken hiç olumsuz düşünme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?