Cok tebrik ederimKızlar benim 20 Haziran’da transferim olmuştu. Dün test günümdü 414 çıkmış sonuç. Siz pozitifi gördükten sonra ilaçlara aynen devam mı ettiniz yoksa azaldı mı? Estrofemi ne zaman bırakacaksınız söyledi mi doktorunuz?
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kucaklarımıza alabiliriz meleklerimizimasallah canim saglicakla kucagina al insallah
Sagol canım seninde güzel cıkar inşallahMaşallah kuzum benim test günüm 13. Gün acaba kaç çıkacak merak ediyorum senin çok güzel çıkmış ❤sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim canımAhhh masallah cok sevindim canimm hadi bakalim sira kesede❤
Amin kuzum inşallahSagol canım seninde güzel cıkar inşallahdaha hiç yaptırmadınmı
Hayirli haberler al insallah arkadasimMerhaba Arkadaşlar. Benim test günüm de yarın. Şimdiye kadar bir şekilde zaman geçti. Ama bugün bir türlü geçmek bilmiyor. Ayrıca çok duygusalım... Yüreğim kıpır kıpır... Rabbim hepiciğimize hayırlı evlatlar versin İnşallah
Merhaba maşallah çok erken çıkmış sizin. Allah devamını getirsin inşallah. Var mıydı belirtinizAmin kuzum inşallahBen 5. Gün yaptırdım 22 çıktı 7. Gün yaptırdım 70 çıktı birdaha yaptırmadım bugün 9. Gün
Niye almayasin ki umudunu yüksek tutAy ne güzel çoğu kişi hamile bizde böyle güzel haberler alirmiyiz acaba
İnsan yoruluyor artık yumurta toplama çok yordu bu da sıkıntılıNiye almayasin ki umudunu yüksek tut
Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. Estrofemi kalp atışını beklemeden mi kestiniz?Cok tebrik ederimBenim doktorum estrofemi kesti, climara fort bant kullaniyordum onu da kesti. Kan sulandirili ve prolutexe devam bide coraspinle folik asit var..
Haklısın bende bir çok şey yaşadım iki toplama havuz yöntemi, çıkolata kisti, onun ağrıları, ohss , annem rahatsızlandi ohss olduğum dönem, sonra kanser şüphesi oldu üç ay doğum kontrol hapı, geçici menopoz derken kaç aydır bende bekliyorum transfer zamanını rabbim nasip ederse inşallahİnsan yoruluyor artık yumurta toplama çok yordu bu da sıkıntılı
Ne çok şey yaşamışsın en güzelini nasip etsin çifter çifterHaklısın bende bir çok şey yaşadım iki toplama havuz yöntemi, çıkolata kisti, onun ağrıları, ohss , annem rahatsızlandi ohss olduğum dönem, sonra kanser şüphesi oldu üç ay doğum kontrol hapı, geçici menopoz derken kaç aydır bende bekliyorum transfer zamanını rabbim nasip ederse inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah herkeseNe çok şey yaşamışsın en güzelini nasip etsin çifter çifter
İnşallah burada herkes hamiş maşallah bize de uğur getirse bari bu topicÇok teşekkür ederim canım inşallah herkese
Biliyorum ama vermedi işte doktor.Transfer hazırlığında ve transfer sonrası hangi ilaçları kullandın canım?
mesela rahimde katil hücreler oluyomuş bunun cd56 diye rahimden biyopsi alınarak özel bi testi yapılıyomus.O test parça alınarak yapıldığı ve geç çıktığı için doktorlar artık ona önlem amaçlı bu intralipidi ondan veriyolar daha çok.
birde embriyo sonuçta babanın da hücresiyle gelişip transfer oluyoruz.Onu vücud atmasın diyemiş.
Organ nakli hastalarında kullanılıyomuş.
Şanslısın baya önlem almış busefer olacak inşalah canım. Gebelik aşısı neymiş kievet cnm 4.denemem olduğu için doktorumdan allah razı olsun çok titizleniyo 7 aya girdim yeni transfer hazılığına başladık.Hiçbir detayı ihtimale bırakmadı.iki h.sonu üst üste intralipid takılacak gebelik aşısı transfere yakın olacağım brde transfer günü olacağım.ayrıca 3/5ardışık transfer yapacak bana.Rahimin bebeği kabul etme saatleri oluyomuş onu hesaben.Bn ankaraya reklamını çok gördüğümden recai papuçcu da 2.denememi ypmıştım o kadar yanlış şeyler yapılmış ki adamın tek derdi paraydı bişey sorarsın tersler azarlar ve sadece ilk muayene ve transfere zar zor giriyodu.şimdi irenbede ümit incebozdayım.Allah ondan hep razı olsun.11 yılımın en büyük şansı.Allah bu yoldaki herkese yardım etsin evladına kavuştursun...
Hazırlık aşaması sadece Estrofem ve crione jel işte sıradan her doktorun verdiği şeylerevet cnm 4.denemem olduğu için doktorumdan allah razı olsun çok titizleniyo 7 aya girdim yeni transfer hazılığına başladık.Hiçbir detayı ihtimale bırakmadı.iki h.sonu üst üste intralipid takılacak gebelik aşısı transfere yakın olacağım brde transfer günü olacağım.ayrıca 3/5ardışık transfer yapacak bana.Rahimin bebeği kabul etme saatleri oluyomuş onu hesaben.Bn ankaraya reklamını çok gördüğümden recai papuçcu da 2.denememi ypmıştım o kadar yanlış şeyler yapılmış ki adamın tek derdi paraydı bişey sorarsın tersler azarlar ve sadece ilk muayene ve transfere zar zor giriyodu.şimdi irenbede ümit incebozdayım.Allah ondan hep razı olsun.11 yılımın en büyük şansı.Allah bu yoldaki herkese yardım etsin evladına kavuştursun...
inşallah canım rabbim yardım etsin hepimize.Şanslısın baya önlem almış busefer olacak inşalah canım. Gebelik aşısı neymiş ki
kızlar herkese günaydın.
benim bugün transferimin 6. günü 5. gün embriyosu. Ara ara bel ağrısı,adet sancısı ve göğüslerde hassasiyet dışında hiçbir şey yok. ki bu bahsettiğim ağrılar transferden öncede vardı. ilaçların etkisi yani. pozitif sonuç alan arkadaşlar test öncesi herhangi bir belirtiniz olmuş muydu. niyeyse test tarihim yaklaştıkça içimi bir umutsuzluk kaplıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?