Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Cok tebrik ederim Benim doktorum estrofemi kesti, climara fort bant kullaniyordum onu da kesti. Kan sulandirili ve prolutexe devam bide coraspinle folik asit var..

Hayirli haberler al insallah arkadasim

Cok tebrik ederim Benim doktorum estrofemi kesti, climara fort bant kullaniyordum onu da kesti. Kan sulandirili ve prolutexe devam bide coraspinle folik asit var..
Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. Estrofemi kalp atışını beklemeden mi kestiniz?

İnsan yoruluyor artık yumurta toplama çok yordu bu da sıkıntılı
Haklısın bende bir çok şey yaşadım iki toplama havuz yöntemi, çıkolata kisti, onun ağrıları, ohss , annem rahatsızlandi ohss olduğum dönem, sonra kanser şüphesi oldu üç ay doğum kontrol hapı, geçici menopoz derken kaç aydır bende bekliyorum transfer zamanını rabbim nasip ederse inşallah

Ne çok şey yaşamışsın en güzelini nasip etsin çifter çifter

Biliyorum ama vermedi işte doktor.

Şanslısın baya önlem almış busefer olacak inşalah canım. Gebelik aşısı neymiş ki

Hazırlık aşaması sadece Estrofem ve crione jel işte sıradan her doktorun verdiği şeyler

Merhaba canım benimde 6. Günüm bu saydıklarının hiç biri bende yok .
Olması iyimi olmaması endişelendirici mi bilmiyorum
Bi arkadaş burada belirti arama akışına bırak bende de olmamıştı dedi . Rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…