Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim de transfer öncesi vardı transferin ilk 3 4 günü de vardı 2 gündür tık yok. Yok tutmadı diyorum

Benim de transfer öncesi vardı transferin ilk 3 4 günü de vardı 2 gündür tık yok. Yok tutmadı diyorum
Belirti arayıp tuttu yada tutmadı deme kuzum kendini üzersin strese sokarsın. Biliyorum zor ama çabala lütfen çünkü belirti olması sence de çok erken değil mi? Bebeklerimiz daha çok küçük varlıklarını ancak kan testleriyle hissedebiliriz kuzum. İnşallah seninledir sarılır kocaman

Öyle de işte arıyor insan ister istemez. Allah razı olsun canım benim inşallah. Rabbim seninkini de sağlıkla devam ettirsin

Bende idrar testi yaptırdım hemen çok şükür negatif çıktı. İlaçlara bağlı sorun yaşadım sanırım

Öyle de işte arıyor insan ister istemez. Allah razı olsun canım benim inşallah. Rabbim seninkini de sağlıkla devam ettirsin
Amiin inşallah Bilmiyorum kuzum bu olayı kafada bitirmek lazım diye düşünüyorum ben kendi adıma bunu basardım belirti aramadım inşallah sende bir yolunu bulursunda bir nebze olsun rahatlarsın

Benim tum ilaclar dewamcanim , estrofem dewam ediyor, crinone jel, folik asit
Sana da transferden sonra sadece bu üçünü mü verdi doktorun canım. Progestan iğne falan vermedi mi. Bana da sadece bu üçünü verdi. Oğlumda progestan iğne kan sulandırıcı iğne de vermişti bu doktorum ısrarla vermedi

Senin 12. gün sanırım benim 9. gün yani 5 temmuz. hayırlı haberler alırız inşallah

İnşallah canım inşallah . Doktor 12. Gün görüşelim dedi.

O zaman ilk senden mutlu haber almayı bekliyoruz

Sen bu süreci uzanarak mı geçirdin dikkat ettiğin özel bişeyler var mı ?

Tebrik ederim saglıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza ilk kan testi izi kacıncı gun bide degeriniz kac cıkmıştı
Beşinci gün embriyosuydular Transfer günüyle birlikte altıncı gün yaptım 261 çıkmıştı o gün doktorum ikiz galiba demişti canım :)

Dokuzuncu haftaya Doğru azaltarak ilaçlar bırakılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…