- 22 Aralık 2017
- 137
- 118
- 33
- 37
Benim de transfer öncesi vardı transferin ilk 3 4 günü de vardı 2 gündür tık yok. Yok tutmadı diyorumAllah razı olsun darısı isteyen herkese nasip olsun insallahAdet ağrılarım dışında birşey yaşamadım ben o da 1 2 gün sürdü. İlaçların yan etkileri vardı göğüs hassasiyeti, gaz vs ama bunlar transfer öncesi de vardı
Belirti arayıp tuttu yada tutmadı deme kuzum kendini üzersin strese sokarsın. Biliyorum zor ama çabala lütfen çünkü belirti olması sence de çok erken değil mi? Bebeklerimiz daha çok küçük varlıklarını ancak kan testleriyle hissedebiliriz kuzum. İnşallah seninledir sarılır kocamanBenim de transfer öncesi vardı transferin ilk 3 4 günü de vardı 2 gündür tık yok. Yok tutmadı diyorum
Senin 12. gün sanırım benim 9. gün yani 5 temmuz. hayırlı haberler alırız inşallah8 Temmuz canım
Öyle de işte arıyor insan ister istemez. Allah razı olsun canım benim inşallah. Rabbim seninkini de sağlıkla devam ettirsinBelirti arayıp tuttu yada tutmadı deme kuzum kendini üzersin strese sokarsın. Biliyorum zor ama çabala lütfen çünkü belirti olması sence de çok erken değil mi? Bebeklerimiz daha çok küçük varlıklarını ancak kan testleriyle hissedebiliriz kuzum. İnşallah seninledir sarılır kocaman
Cook sagol Allah razi olsun canimHayırlı olsun cnm çok güzel çıkmış değerin
Amin canim insallah hepimizinAaa cok iyi maşallah canım sagsalim kucagınada almak nasip olsun
Bende idrar testi yaptırdım hemen çok şükür negatif çıktı. İlaçlara bağlı sorun yaşadım sanırımBen enfeksiyon yaşadım idrarımdan kan gelmişti. Monurol saşe kullandım. Hemen transfer sonrasıydı benimde. Bende çok fazla yanma vardı. İdrara çıktığımda yapamaz hale geldim 3.günde o gün doktora gittim tahlil sonucu 2 gün sonra çıkacaktı. İdrar tahlili verdikten sonra birgün bekleyebildim. Sonuç cıkmadan saşeyi kullandım. Keşke ilk yanma hissettiğimde doktorum kullan dediğinde kullansaydım. Beklemek kendine eziyetmiş onu anlamış oldum.
Amiin inşallahÖyle de işte arıyor insan ister istemez. Allah razı olsun canım benim inşallah. Rabbim seninkini de sağlıkla devam ettirsin
Sana da transferden sonra sadece bu üçünü mü verdi doktorun canım. Progestan iğne falan vermedi mi. Bana da sadece bu üçünü verdi. Oğlumda progestan iğne kan sulandırıcı iğne de vermişti bu doktorum ısrarla vermediBenim tum ilaclar dewamcanim , estrofem dewam ediyor, crinone jel, folik asit
Senin 12. gün sanırım benim 9. gün yani 5 temmuz. hayırlı haberler alırız inşallah
Iste bu supeer haberkizlar doktoran yeni geldim, ofisteki hemsireler hemen teste gondermisler, yolda sonucu soylediler. 199 cikmis cok sukurTransferden sonraki 9. gun degeri
Çok güzel cnm hayırlı olsun çok güzel değerin.Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahkizlar doktoran yeni geldim, ofisteki hemsireler hemen teste gondermisler, yolda sonucu soylediler. 199 cikmis cok sukurTransferden sonraki 9. gun degeri
Maşallah çok sevindiiimkizlar doktoran yeni geldim, ofisteki hemsireler hemen teste gondermisler, yolda sonucu soylediler. 199 cikmis cok sukurTransferden sonraki 9. gun degeri
Benimde 3.gün uykum çok geliyor,bel ağrısı, gaz arada batma hissi var ama hepsini ilaçlara yoruyorum.. günlerde geçmiyor zatenAdet agrısı gibi Bi agrı var bende ya. Transfer sonrası 3.gün bugun
Ya tatlimm cok sevindimmmmmkizlar doktoran yeni geldim, ofisteki hemsireler hemen teste gondermisler, yolda sonucu soylediler. 199 cikmis cok sukurTransferden sonraki 9. gun degeri
Geçmiş olsunBende idrar testi yaptırdım hemen çok şükür negatif çıktı. İlaçlara bağlı sorun yaşadım sanırım
Beşinci gün embriyosuydular Transfer günüyle birlikte altıncı gün yaptım 261 çıkmıştı o gün doktorum ikiz galiba demişti canım :)Tebrik ederim saglıcakla alın bebişlerinizi kucağınızailk kan testi izi kacıncı gun bide degeriniz kac cıkmıştı
Dokuzuncu haftaya Doğru azaltarak ilaçlar bırakılıyor :)Kızlar benim 20 Haziran’da transferim olmuştu. Dün test günümdü 414 çıkmış sonuç. Siz pozitifi gördükten sonra ilaçlara aynen devam mı ettiniz yoksa azaldı mı? Estrofemi ne zaman bırakacaksınız söyledi mi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?