- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
valla canım öyle aman aman dikkat ettim dersem yalan olur. ilk iki gün genellikle uzandım. sonraki 3 gün biraz uzandım biraz yavaş yavaş evin içinde ufak tefek ağır olmayan işler yaptım. dünde iş başı yaptım artık normal hayatıma devam ediyorum. dikkat ettiğim sadece oturmama kalkmama dikkat ediyorum. çok ani hareketler yapmıyorum. birde beslenmeme dikkat ediyorum. olabildiğince sağlıklı şeyler yemeye özen gösteriyorum. paketli gıda tüketmiyorum falan işte.İnşallah canım inşallah . Doktor 12. Gün görüşelim dedi.
O zaman ilk senden mutlu haber almayı bekliyoruz
Sen bu süreci uzanarak mı geçirdin dikkat ettiğin özel bişeyler var mı ?
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımkizlar doktoran yeni geldim, ofisteki hemsireler hemen teste gondermisler, yolda sonucu soylediler. 199 cikmis cok sukurTransferden sonraki 9. gun degeri
Bu ilaç olayı benim de kafamı karıştırdı. Düşük sıkıntısı ve Progesteron değeri düşüklüğü olmasına rağmen iğne vermedi doktorum Crinon jel, Duphaston Estrofem ve vitamin kullanıyorum. Sanırım her yiğidin bir yoğurt yiyişi varSana da transferden sonra sadece bu üçünü mü verdi doktorun canım. Progestan iğne falan vermedi mi. Bana da sadece bu üçünü verdi. Oğlumda progestan iğne kan sulandırıcı iğne de vermişti bu doktorum ısrarla vermedi
Maşallah. Çok mutlu oldum.kizlar doktoran yeni geldim, ofisteki hemsireler hemen teste gondermisler, yolda sonucu soylediler. 199 cikmis cok sukurTransferden sonraki 9. gun degeri
Maşallah. Çok mutlu oldum.
Çok sevindim tebrik ederim artık bizi yeni bir topikte topla tüp bebek şubat doğum vskizlar doktoran yeni geldim, ofisteki hemsireler hemen teste gondermisler, yolda sonucu soylediler. 199 cikmis cok sukurTransferden sonraki 9. gun degeri
Tebrik ederim canım bol bol artsın degerinkizlar doktoran yeni geldim, ofisteki hemsireler hemen teste gondermisler, yolda sonucu soylediler. 199 cikmis cok sukurTransferden sonraki 9. gun degeri
Çok sevindim tebrik ederim artık bizi yeni bir topikte topla tüp bebek şubat doğum vs
Yaa cok guzel benim degerim ede buradan bir arkadaş ikiz olabilir dedide 10 gün degerinizi cok merak ettimBeşinci gün embriyosuydular Transfer günüyle birlikte altıncı gün yaptım 261 çıkmıştı o gün doktorum ikiz galiba demişti canım :)
Kesinlikle normal yolla hamile kankarın topikleri sıkıcıinan aklima geldi, Subat-Mart tup bebek dogum listesi mi yapsak?normal yolla hamile kalan arkadaslarin topikleri var ama tup bebek sureci sanki hamilelikte de farkli gibi geliyor, hep bi kaygi var
Cnm hayırlı olsunKızlar benim 20 Haziran’da transferim olmuştu. Dün test günümdü 414 çıkmış sonuç. Siz pozitifi gördükten sonra ilaçlara aynen devam mı ettiniz yoksa azaldı mı? Estrofemi ne zaman bırakacaksınız söyledi mi doktorunuz?
Canım naptın benim neredeyse 2 hafta olacak hala gelen giden yokBenim 8.gun bugün az evvel azıcık leke geldi
cok tesekkurler canim, insallah daha cok gzel haberler alicaz
Cnm ikiz istiyorsan inşallah ikizdir.Yaa cok guzel benim degerim ede buradan bir arkadaş ikiz olabilir dedide 10 gün degerinizi cok merak ettimama benimki normal heralde bide tek embriyo benim
Oh oh maşallah cnm kat kat artsın değerinkizlar doktoran yeni geldim, ofisteki hemsireler hemen teste gondermisler, yolda sonucu soylediler. 199 cikmis cok sukurTransferden sonraki 9. gun degeri
Çok sevindim darısı bizim başımızacok tesekkurler canim, insallah daha cok gzel haberler alicaz
Çok erken değil mi beşinci gün daha kana yeni geçiyor en erken 7.gunBugün tramnsverimin 5.gunu test yaptım negatif çıktı canım çok sıkkın 5.gun emriyosu olsaydı çıkardı.yarin kan verecem bitsin artık bu bekleyis
5.gun test yaptım negatif çıktı çok uzgunumBen 5. Gün idrarda pozitif gördüm hemen kan verdim 22 çıktı 2 gün sonra yani dün tekrar verdim 70 çıktı kuzum. Biraz erken öğrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?