Haziranda embriyo transfer yapacaklar

İnşallah canım inşallah . Doktor 12. Gün görüşelim dedi.

O zaman ilk senden mutlu haber almayı bekliyoruz

Sen bu süreci uzanarak mı geçirdin dikkat ettiğin özel bişeyler var mı ?
valla canım öyle aman aman dikkat ettim dersem yalan olur. ilk iki gün genellikle uzandım. sonraki 3 gün biraz uzandım biraz yavaş yavaş evin içinde ufak tefek ağır olmayan işler yaptım. dünde iş başı yaptım artık normal hayatıma devam ediyorum. dikkat ettiğim sadece oturmama kalkmama dikkat ediyorum. çok ani hareketler yapmıyorum. birde beslenmeme dikkat ediyorum. olabildiğince sağlıklı şeyler yemeye özen gösteriyorum. paketli gıda tüketmiyorum falan işte.

Bu ilaç olayı benim de kafamı karıştırdı. Düşük sıkıntısı ve Progesteron değeri düşüklüğü olmasına rağmen iğne vermedi doktorum Crinon jel, Duphaston Estrofem ve vitamin kullanıyorum. Sanırım her yiğidin bir yoğurt yiyişi var

Çok sevindim tebrik ederim artık bizi yeni bir topikte topla tüp bebek şubat doğum vs

inan aklima geldi, Subat-Mart tup bebek dogum listesi mi yapsak? normal yolla hamile kalan arkadaslarin topikleri var ama tup bebek sureci sanki hamilelikte de farkli gibi geliyor, hep bi kaygi var

Bu arada arkadaşlar ilk transferimde 5aa kalitede 3 emriyo transfer edildi olmadı bu kez 4ab tek embriyomuz tuttu tutmayan transferde belirgin belirtiler vardı ama son transferimde hiç belirtim olmadı her iki transferimde de sürekli yatmadım yorulmadan hayatıma devam ettim... Yalnız doktorlar atlayın zıplayın bişey olmaz diyor ya yapmayın arkadaşlar haftasonu biz abarttık denize gittik ve bebiş bizi bira korkuttu yorulmadan her şeyi yapabilirsiniz özellikle sabah akşam yaptığım kısa yürüyüşler bana çok iyi gelmiştir.. Rabbim herkese bu duyguyu yaşşatsın bizlere ve tüm isteyenlere kucağımıza almayı nasip etsin dualarım siZlerle öğle zor bir yolculuk ki canı gönülden dua ediyorum

Beşinci gün embriyosuydular Transfer günüyle birlikte altıncı gün yaptım 261 çıkmıştı o gün doktorum ikiz galiba demişti canım :)
Yaa cok guzel benim degerim ede buradan bir arkadaş ikiz olabilir dedide 10 gün degerinizi cok merak ettimama benimki normal heralde bide tek embriyo benim

inan aklima geldi, Subat-Mart tup bebek dogum listesi mi yapsak? normal yolla hamile kalan arkadaslarin topikleri var ama tup bebek sureci sanki hamilelikte de farkli gibi geliyor, hep bi kaygi var
Kesinlikle normal yolla hamile kankarın topikleri sıkıcı bir kez denedik çok şükür, 40 yaşındayım kaza oldu vs tarzı konuşmalar bizlere çok uzak bekliyorum o topiği

Cnm hayırlı olsun ben 10 haziranda transfer oldum. Bugün doktor randevum vardı. Ilaclara aynen devam dedi. Aksatmak yok dedi. Galiba 12.haftaya kadar ilaclara böyle devam edicez.

cok tesekkurler canim, insallah daha cok gzel haberler alicaz
Bugun aklımdaydın eve geldım hemen bakayım dedim, sevındım çokkk sonuna kadar gitmeyi nasip etsin Allah, aylar once takviye konusuorduk nerelere geldik .. bende yarın kontrol deyim bakalım

Yaa cok guzel benim degerim ede buradan bir arkadaş ikiz olabilir dedide 10 gün degerinizi cok merak ettimama benimki normal heralde bide tek embriyo benim
Cnm ikiz istiyorsan inşallah ikizdir.
Bende umutlanmıştım. Tek embriyo transfer edildi. 14.gün değerim 2800 kusur 16.gün değerim 6000 kusurlarda idi. Bugün doktor çok net tekiz gebelik dedi. Sanırım hcg yüksek artisi bebeğin sağlıklı ve hızlı gelişimi demekmiş.

Bugün tramnsverimin 5.gunu test yaptım negatif çıktı canım çok sıkkın 5.gun emriyosu olsaydı çıkardı.yarin kan verecem bitsin artık bu bekleyis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…