5.gun test yapanlarda cikmis.olsaydi cikardi. Neyse artık bir önemi yok yarın kandan anlasilirÇok erken değil mi beşinci gün daha kana yeni geçiyor en erken 7.gun
Bugun aklımdaydın eve geldım hemen bakayım dedim, sevındım çokkk sonuna kadar gitmeyi nasip etsin Allah, aylar once takviye konusuorduk nerelere geldik .. bende yarın kontrol deyim bakalım
Canım yanlış hatirlamiyorsam sende 5.gun pozitif gördün değil micanim benim cok tesekkurler, darisi size olsun insallah. hamdolsun buyuk bi asama gecildi ama hep bi sonrakini dusunup insana temkinli seviniyor..insallah senin de mutlu haberini alip sevincez burda, bol sans canim
Canım yanlış hatirlamiyorsam sende 5.gun pozitif gördün değil mi
Bence 2gün daha bekle cok erken olmus, aksi Olursa üzülmezmisin erken yaptıgına. Stres yapmadan bekle negatife bağlama. Bende olsam 8-9.gün ler ideal ozaman yaptıgında cıkmazsa üzül şimdi değil lütfen.Bugün tramnsverimin 5.gunu test yaptım negatif çıktı canım çok sıkkın 5.gun emriyosu olsaydı çıkardı.yarin kan verecem bitsin artık bu bekleyis
Yok erken gebelik testi değildi ya umutsuzum çünkü herseyim sorunlu oyuzden de biraz olumlu bakamıyorum.evet ama benim icin de erken oldu, bendeki testler en hassas erken gebelik testiydi, Beta-HCG 10 unun ustedeyse cikiyor diye biliyorum. senin testinin hassasligini bilmiyorum, ama turkiye de genelde 20-25 ustu hamilelik testinde cikiyor diye duymustum. o yuzden bu kesin sonuc gibi dusunme sakin. bir kac gun sonra da cikabilir. insallah guzel haberleri alirsin guzelim
Haklısın ama artık beklemeye gücüm kalmadı olumlu yada olumsuz öğrenmek istiyorum.1 sene sonra ancak transver olabildim.rahim sorunlu incelik var şekli sıkıntılı. Emriyom kaliteli değil.buyuzden de bukadar umutsuzum.Bence 2gün daha bekle cok erken olmus, aksi Olursa üzülmezmisin erken yaptıgına. Stres yapmadan bekle negatife bağlama. Bende olsam 8-9.gün ler ideal ozaman yaptıgında cıkmazsa üzül şimdi değil lütfen.
Her bünye bir olmaz bence, o yüzden 7.günü bekle derim kan için5.gun test yaptım negatif çıktı çok uzgunum
5.gun emriyosu oyuzden 6.gun kanda en azinda 5 dahi olsa biseyler çıkar iki tane ignem var göbekten bir sürü ilaç alıyorum negatifse biran önce bu ilaçlardan da kurtulmak istiyorum.inan kanda 3 bile çıksa devam ederim.Her bünye bir olmaz bence, o yüzden 7.günü bekle derim kan için
O zaman rahatlayacaksan ver tabi. İlaçlar çok sıkıntılı, özellikle iğnelerden ben de bezdim ama benim 3.gün embriyosu olunca bekliyorum ben işte5.gun emriyosu oyuzden 6.gun kanda en azinda 5 dahi olsa biseyler çıkar iki tane ignem var göbekten bir sürü ilaç alıyorum negatifse biran önce bu ilaçlardan da kurtulmak istiyorum.inan kanda 3 bile çıksa devam ederim.
Benimde birazcık tecrübem varsa 6.gun kanda çıkacaktır var yada yokO zaman rahatlayacaksan ver tabi. İlaçlar çok sıkıntılı, özellikle iğnelerden ben de bezdim ama benim 3.gün embriyosu olunca bekliyorum ben işte
Hadi bakalım hayırlısıBenimde birazcık tecrübem varsa 6.gun kanda çıkacaktır var yada yok
Enfeksiyon olması için idrarında kokma yanma yapması lazım.bu tür ağrıları çok da kafaya takma kuşum çünkü ilaç kullanıyorsun içinde bir can var yerleşmeye çalışıyor bu bel ağrısı normal çünkü hormonal ilaç kullanıyor sunKızlar bu sabah karın ağrısı kasıklarda batar ve bel ağrısıyla uyandım. Ara ara hala yokluyor. Bugun 2. Günü transferin. Doktorumu aradım enfeksiyon olabilir dediidrar testi vericem. Bu durumu yaşayan var mı hiç
Kuzum ben üzüldüğün için üzülüyorum çünkü sonuç net değil. Herkesin hcg değeri kana aynı zamanda aynı oranda karışmaz bence 5. Gün görenler olarak istisnayızdır ben çok çok nadir duydum 5. Gün çıkan. Kendimde negatif çıksaydı Allah varya içim sıkılırdı biraz ama üzmezdim kendimi çünkü erken olduğunu bilerek yaptım hatta zaten negatif olacak bu erken görünmez kesin diyerek yaptım. Eğer ki bu testi 10. Gün yapmış olsaydın üzülürdüm çünkü yükselme ihtimali çok çok az olurdu. Şuan hiçbirşey bitmiş değil sakın kendini salma lütfen...5.gun test yaptım negatif çıktı çok uzgunum
Hayırlı olsun canım hayırlısı ile inşallah olumlu sonuç alırsınDua edin lütfen ilk deneme
Bende öyle düşünmeye başladım. İnsan korkuyor işte. Önlem almaya çalışıyor. O yeter ki tutunsunEnfeksiyon olması için idrarında kokma yanma yapması lazım.bu tür ağrıları çok da kafaya takma kuşum çünkü ilaç kullanıyorsun içinde bir can var yerleşmeye çalışıyor bu bel ağrısı normal çünkü hormonal ilaç kullanıyor sun
Sağol canım üzülmemek elimde değil artık okadar yoruldum ki. Bitsin istiyorum.ama haklısın beklemekten başka çarem yok.Kuzum ben üzüldüğün için üzülüyorum çünkü sonuç net değil. Herkesin hcg değeri kana aynı zamanda aynı oranda karışmaz bence 5. Gün görenler olarak istisnayızdır ben çok çok nadir duydum 5. Gün çıkan. Kendimde negatif çıksaydı Allah varya içim sıkılırdı biraz ama üzmezdim kendimi çünkü erken olduğunu bilerek yaptım hatta zaten negatif olacak bu erken görünmez kesin diyerek yaptım. Eğer ki bu testi 10. Gün yapmış olsaydın üzülürdüm çünkü yükselme ihtimali çok çok az olurdu. Şuan hiçbirşey bitmiş değil sakın kendini salma lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?