Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Aman saglıklı olsunda tek olsun burada bir arkadas oyle diyince heveslendim ondan merak ettim

Bende öyle düşünmeye başladım. İnsan korkuyor işte. Önlem almaya çalışıyor. O yeter ki tutunsun sen ne yaptın? Bugun müydü transfer
İçini ferah tut bn transfer imi oldum iki yavrumu alıp gldim ama çok aşırı yorgunum üşüyorum resmen kafa yaptılar bnde

Cnm hayırlı olsun ben 10 haziranda transfer oldum. Bugün doktor randevum vardı. Ilaclara aynen devam dedi. Aksatmak yok dedi. Galiba 12.haftaya kadar ilaclara böyle devam edicez.
Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun.
İlk gebeliğimden tecrübeliyim aslında ama bazısı 8 bazısı 10 hafta diyo. Her dr farklı olunca çoğunluğu merak ettim. Sağlıklı olsun da gebeliklerimiz gerekirse sonuna kadar kullanalım önemli değil. İlk transferimde progestan iğne vurulurken dua ederdim hep Allah’ım bu acıyı birkaç ay daha çekmeme izin ver diye. Annellik en başından itibaren garip bir hal.

Sağol canım üzülmemek elimde değil artık okadar yoruldum ki. Bitsin istiyorum.ama haklısın beklemekten başka çarem yok.
Biliyorum tabiki elinde değil ama kendini motive etmeni istiyorum ben veya bir başkası ne dese boş önemli olan senin içindeki ses, kendin inan erken olduğuna daha zaman olduğuna. Ben inanıyorum sende inan, hayırlısı ile geçsin bu günler sonra da ver bize mutlu haberi inşallah

Canım naptın benim neredeyse 2 hafta olacak hala gelen giden yok
Benim yarın beşinci gün oluyor .tekrar iğnelere basliyrm canım.
Doktorunla görüştün mü ? Sebebi ne acaba ?
Benim ilk transferimdede iki hafta olmuştu ama o zaman bebek tutmuştu sonradan düşmüştü değerlerim.

Embriyo kalitesi ıcın sunu düşünürüm hep ark ucuncu gun embrıyosu ile bebegını kucagına aldı, her 5.gune kalan embriyo hamilelikle sonuçlanmıyor, benımde besıncı gun ıcın dondurulmus var kesin olur demek yanlıs, Dier sıkıntın ıcın yorum yapamam birazda nasıp meselesi evlat sahibi olma herkesin bir imtihanı var bende zaman zaman bunalıyorum gecıyor günler böyle yalnız hissetme kendini

mrb arkadaşım bu h.sonu ilk ünitesi takılacak bana.Transfer hazırlığındayım.Sen ne durumdasın doktorun kim?
Mrb ben Ankara başkent üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyorum, bağışıklık sistemini güçlendiren iğne yapılacak işe yarıyor mu gerçekten merak ettim sizin hastane neresi

Mrb ben Ankara başkent üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyorum, bağışıklık sistemini güçlendiren iğne yapılacak işe yarıyor mu gerçekten merak ettim sizin hastane neresi
iğneden kastınız nedir ismini biliyo musnunuz?neupagen gebelik aşısı yapılacak transfere yakınn.Bir de iki ünite intralipid takılacak.İzmirde irenbe de ümüt hanımda tedavi oluyorum 4.denemem için.Transfer hazırlığındayım...Sizin transfer ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…