- 22 Haziran 2020
- 290
- 393
- 53
- 32
Aman saglıklı olsunda tek olsunCnm ikiz istiyorsan inşallah ikizdir.
Bende umutlanmıştım. Tek embriyo transfer edildi. 14.gün değerim 2800 kusur 16.gün değerim 6000 kusurlarda idi. Bugün doktor çok net tekiz gebelik dedi. Sanırım hcg yüksek artisi bebeğin sağlıklı ve hızlı gelişimi demekmiş.
İçini ferah tut bn transfer imi oldum iki yavrumu alıp gldim ama çok aşırı yorgunum üşüyorum resmenBende öyle düşünmeye başladım. İnsan korkuyor işte. Önlem almaya çalışıyor. O yeter ki tutunsunsen ne yaptın? Bugun müydü transfer
Tek embriyo ile ben de tek.yumurta ikizlerini hamile kalmıştımAman saglıklı olsunda tek olsunburada bir arkadas oyle diyince heveslendim ondan merak ettim
Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun.Cnm hayırlı olsunben 10 haziranda transfer oldum. Bugün doktor randevum vardı. Ilaclara aynen devam dedi. Aksatmak yok dedi. Galiba 12.haftaya kadar ilaclara böyle devam edicez.
Merhaba geç mi kaldım bende yarın transfer, yoksa temmuz ayındakine mi yazılmam gerekiyor
Biliyorum tabiki elinde değil ama kendini motive etmeni istiyorum ben veya bir başkası ne dese boş önemli olan senin içindeki ses, kendin inan erken olduğuna daha zaman olduğuna. Ben inanıyorum sende inan, hayırlısı ile geçsin bu günler sonra da ver bize mutlu haberi inşallahSağol canım üzülmemek elimde değil artık okadar yoruldum ki. Bitsin istiyorum.ama haklısın beklemekten başka çarem yok.
İnşallah bu defa sımsıkı tutunur yavrularınızTek embriyo ile ben de tek.yumurta ikizlerini hamile kalmıştımama düştü ler
Benim yarın beşinci gün oluyor .tekrar iğnelere basliyrm canım.Canım naptın benim neredeyse 2 hafta olacak hala gelen giden yok
Embriyo kalitesi ıcın sunu düşünürüm hep ark ucuncu gun embrıyosu ile bebegını kucagına aldı, her 5.gune kalan embriyo hamilelikle sonuçlanmıyor, benımde besıncı gun ıcın dondurulmus var kesin olur demek yanlıs, Dier sıkıntın ıcın yorum yapamam birazda nasıp meselesi evlat sahibi olma herkesin bir imtihanı var bende zaman zaman bunalıyorum gecıyor günler böyle yalnız hissetme kendiniHaklısın ama artık beklemeye gücüm kalmadı olumlu yada olumsuz öğrenmek istiyorum.1 sene sonra ancak transver olabildim.rahim sorunlu incelik var şekli sıkıntılı. Emriyom kaliteli değil.buyuzden de bukadar umutsuzum.
Cok üzüldüm rabbim saglıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallahTek embriyo ile ben de tek.yumurta ikizlerini hamile kalmıştımama düştü ler
mrb arkadaşım bu h.sonu ilk ünitesi takılacak bana.Transfer hazırlığındayım.Sen ne durumdasın doktorun kim?Kızlar tutunması için serum kullandınız mı?
İnşallah pozitifi gorursun.Bugün 7.gunum test aldım deneyecm daha fazla dayanamıyorum :)
Mrb ben Ankara başkent üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyorum, bağışıklık sistemini güçlendiren iğne yapılacak işe yarıyor mu gerçekten merak ettim sizin hastane neresimrb arkadaşım bu h.sonu ilk ünitesi takılacak bana.Transfer hazırlığındayım.Sen ne durumdasın doktorun kim?
Canim idrar yapmış mıydınKan verdim 6.gunum
5.gun emriyosu 5.gun ve bugün yaptım negatifCanim idrar yapmış mıydın
iğneden kastınız nedir ismini biliyo musnunuz?neupagen gebelik aşısı yapılacak transfere yakınn.Bir de iki ünite intralipid takılacak.İzmirde irenbe de ümüt hanımda tedavi oluyorum 4.denemem için.Transfer hazırlığındayım...Sizin transfer ne zaman?Mrb ben Ankara başkent üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyorum, bağışıklık sistemini güçlendiren iğne yapılacak işe yarıyor mu gerçekten merak ettim sizin hastane neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?