- 22 Aralık 2017
- 137
- 118
- 33
- 37
Canım inşallah güzel haberler verirsinKan verdim 6.gunum
ayyy benimde 7. günüm hadi pozitif haberini bekliyoruz :)Bugün 7.gunum test aldım deneyecm daha fazla dayanamıyorum :)
Elim varmıyor yaa Elim ayağım titriyor :) çıkmasa bilmiyorum. Eşim de yapma yarın direkt kan verelim diyor:) sen düşünüyor musun canm yapmayiayyy benimde 7. günüm hadi pozitif haberini bekliyoruz :)
İnşallah okadar isterim ki idrar testlerim yanlış ciksinCanım inşallah güzel haberler verirsin
Canım idrar testlerinin hiçbir güvenirliği yok daha doğrusu kesin bir şey vermiyor. Sırf bunun için eşim yaptırmıyor bana. Üzülürsün diyor. Sen de üzülme. Kan kesin ama 6.gun çok erken sanki kan için deİnşallah okadar isterim ki idrar testlerim yanlış ciksin
Canım doktorlara göre oyle.ama kanda artık yükselmeye başlaması lazım 3 bile çıksa sonuç bir umudum olur insanlar 6 gün idrarda öğreniyorlar.artik 3 yada 5 bişey olmalı.Canım idrar testlerinin hiçbir güvenirliği yok daha doğrusu kesin bir şey vermiyor. Sırf bunun için eşim yaptırmıyor bana. Üzülürsün diyor. Sen de üzülme. Kan kesin ama 6.gun çok erken sanki kan için de
Yok benimde hiç cesaretim yok sanırım bende direk kan vereceğimElim varmıyor yaa Elim ayağım titriyor :) çıkmasa bilmiyorum. Eşim de yapma yarın direkt kan verelim diyor:) sen düşünüyor musun canm yapmayi
Aynen kanda öğrenelim :) ben yarın yapacam kan testiYok benimde hiç cesaretim yok sanırım bende direk kan vereceğim
5.gün embriyosu ise çıkar dediğin gibi. İnşallah çıkar canım hayırlı bir şekilde pozitif sonucu verirsin bizeCanım doktorlara göre oyle.ama kanda artık yükselmeye başlaması lazım 3 bile çıksa sonuç bir umudum olur insanlar 6 gün idrarda öğreniyorlar.artik 3 yada 5 bişey olmalı.
Daha transferimin 7.gunumdeyim. pozitif olursa kalp atışından sonra yaklaşık 2 bin km yol gidecez. Allah korusun negatifse direkt gidecez. Tabii pozitif olsa da doktora sormalı. Gitmek zorunda isen mutlaka doktorunun fikrini al canmArkadaşlar gebelikte ilk 3 ayda yolculuk yapan yada yapacak olan varmi
Canım ne diyeceğini bilemiyor insan. Rabbim enn yakın zamanda sana anne olmayı nasip etsin. İnanki olmamasinda şimdilik vardır hayır. Üzülmemeye çalışSonucu aldım kocaman bir 0
Valla benimde temmuzun son haftası gibi transferim var.Ağustosta bayramdan sonra izne çıkacağız .10 saatlik bir yol .İnşallah pozitif olursa doktoruma soracağım , sıkıntı olur derse gitmem mecburDaha transferimin 7.gunumdeyim. pozitif olursa kalp atışından sonra yaklaşık 2 bin km yol gidecez. Allah korusun negatifse direkt gidecez. Tabii pozitif olsa da doktora sormalı. Gitmek zorunda isen mutlaka doktorunun fikrini al canm
Üzülme demek yanlış olur. Bugün üzüntümü yaşa ama yarın tekrar ümidini yeşillendir. Allahım en doğrusunu bilir ol demediyse senin hayrınadır. Böyle düşünelim. İnşallah en yakın zamanda pozitifi görürsünSonucu aldım kocaman bir 0
Uzuldum.. Allahim hakkinda hayirlisini versin insallahSonucu aldım kocaman bir 0
Üzüldüm canım senin için ve T Tyt82 ne yazsam bilemiyorum, vakit zaman gelmemiştir ama umarım o güzel gün gelir yakın zamanda.Merhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Kendinize iyi bakın.... Allah a emanet olun... Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah...
Bunu kesinlikle doktoruna sormalisin canim, bayram icin benim de planim var ama 13 unde kontrolumuz var sorucam, gitme derse gitmicem mecbur..Arkadaşlar gebelikte ilk 3 ayda yolculuk yapan yada yapacak olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?