Ah canım aynı duygulari paylaşıyorum senle.Merhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Kendinize iyi bakın.... Allah a emanet olun... Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah...
Ucaklamı gidiceksinizDaha transferimin 7.gunumdeyim. pozitif olursa kalp atışından sonra yaklaşık 2 bin km yol gidecez. Allah korusun negatifse direkt gidecez. Tabii pozitif olsa da doktora sormalı. Gitmek zorunda isen mutlaka doktorunun fikrini al canm
Ahh arkadasim cok uzuldumMerhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Kendinize iyi bakın.... Allah a emanet olun... Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah...
Hayir canim , ilk kez duydum .Transfer ettiler progereron jel estrofem folik asit okadarKızlar tutunması için serum kullandınız mı?
Bende cok cok uzuldum canim , ama inan hicbir sey vaktinden önce olmaz. Kendini üzme nolur , bir sonraki adimina umutla basla☺Ahh arkadasim cok uzuldumAllahim hakkinda hayirlisini versin, tez zamanda guzel haberlerle yuzunu guldursun insallah
Bana iğne verdiler. Transferden 1 gun sonra aksam 7ye doğru karnından yap dedi. Tutunma ignesiymis ismi DecapeptylKızlar tutunması için serum kullandınız mı?
Merhabalar , evet ben 650 km yol gidecegim amaArkadaşlar gebelikte ilk 3 ayda yolculuk yapan yada yapacak olan varmi
Çok üzüldüm sizin için bu sefer değilmiş inşallah diğer seferinde olacakMerhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Benimde leucositim iğne doktor Rahime yapıyorBana iğne verdiler. Transferden 1 gun sonra aksam 7ye doğru karnından yap dedi. Tutunma ignesiymis ismi Decapeptyl
Canım çok üzüldüm Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin, umudunu hiç yitirme, bir gün güzel yavrun gelecek sanaMerhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Merhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
ayne. Sorucam bankada 14 e randevu verildi ama tüp bebek merkezine gitmicBunu kesinlikle doktoruna sormalisin canim, bayram icin benim de planim var ama 13 unde kontrolumuz var sorucam, gitme derse gitmicem mecbur..
Doktor unuz onay verdi mi peki ne diyorlar kac saat yolculuğa izin varMerhabalar , evet ben 650 km yol gidecegim ama
mrb canım geçmiş olsun bu son negatifin olur inşallah.kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosuydu acaba.Merhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
canım benim doktorum sorun yok şehirler arası seyahat edebilirsin dedi. Bizde kurbanda 600 km yol gidicez.Arkadaşlar gebelikte ilk 3 ayda yolculuk yapan yada yapacak olan varmi
Ah canım nasip işte, üzülme diyemem ama üzüntünü yaşa ve tekrar toparlan pes etmek yok canımSonucu aldım kocaman bir 0
Nasip değilmiş canım çok üzüldümMerhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Defalarca Başka tedaviler gördüm. İlk tüp bebek denememdi. 2 tane 3.gün embriyosuydu. Nasip değilmiş...mrb canım geçmiş olsun bu son negatifin olur inşallah.kaçıncı denemen kaçıncı gün embriyosuydu acaba.
neupagen deri altından transferden hemen önce ve bi kaç gün öncesinde de yaptıracak doktorum.Benimde leucositim iğne doktor Rahime yapıyor
Hayır Kendi aracimizlaUcaklamı gidiceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?