Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar merhaba pozitifi gören herkesi canı gönülden tebrik ediyorum Allah daim etsin sağlıklı doğum nasip etsin . Benim de 9. Gün kocaman bir negatif . Tek embriyo 5. Gün . Olmadı nasip değilmiş . Vakti gelince inşallah bizde anne olacağız negatif almış kader arkadaşlarıma tek diyebileceğim bu . Hoşçakalın

Arkadaşlar, eşleriniz nasil destek veriyor neler yapiyorlar bu surecte? Sizi kizdiyor mu , pervane mi etrafinizda? Ben bakiyorum da , benden daha heyecanli bazen tansiyonum dusuyor , koşa koşa ayran yapiyor. Cok temkinli

Canım hakkında hayırlısı inşallah bir dahaki sefere

Pes etme olur mu . Hayırlısını iste . Üzüldüğünü biliyorum ama geçmeyen acı geçmeyen mutluluk yoktur

Maşallah canım çok güzel bir değer. Bazı doktorlar ne olur ne olmaz yüksek bile olsa 2.test istiyorlar. Bak seninki gerek bile görmemiş direkt kese için çağırmış. Allah devamını getirsininşallah

Çok güzel cnm 10 .gün için hayırlı olsun

Maşallah canım çok güzel bir değer. Bazı doktorlar ne olur ne olmaz yüksek bile olsa 2.test istiyorlar. Bak seninki gerek bile görmemiş direkt kese için çağırmış. Allah devamını getirsininşallah
Amin canım inşallah . Ben ilk testi kendim yaptırdım ilkinde 136.3 çıktı ikinci test 297 . Farklı yerlerde yaptırmış oldum ikisini . O yüzden istemedi sanırım başka test

Kızlar ya ben aşırı duygusal oldum. Her şeye ağlıyorum ağaçtan yaprak düştü deseler ağlayacak moddayım. Böyle hıçkıra hıçkıra ağlıyorum böyle bişey yaşayan var mı

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…