- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 38
10 Temmuzda randevumuz var , insallah o zaman konusacagiz bu konuyu. Keseyi gorebilecekmiyiz okadar sabirsizlikla bekliyorum kiayne. Sorucam bankada 14 e randevu verildi ama tüp bebek merkezine gitmic
Doktor unuz onay verdi mi peki ne diyorlar kac saat yolculuğa izin var
Görürüz inşallah canım10 Temmuzda randevumuz var , insallah o zaman konusacagiz bu konuyu. Keseyi gorebilecekmiyiz okadar sabirsizlikla bekliyorum ki
Evet babam ikiz ama beş yaşında ölmüş ikizi halamın ikizleri var teyzemin var cok ikiz bzdeİnşallah bu defa sımsıkı tutunur yavrularınızPekii tek yumurta ikizi oldu dedin ailende ikiz var mı merak ettim
Canım hakkında hayırlısı inşallah bir dahaki sefereMerhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Kendinize iyi bakın.... Allah a emanet olun... Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah...
Hayırlısı buymuş demekki Rabbim bir dahaki sefere nasip etsin aminSonucu aldım kocaman bir 0
Kızlar merhaba pozitifi gören herkesi canı gönülden tebrik ediyorum Allah daim etsin sağlıklı doğum nasip etsin . Benim de 9. Gün kocaman bir negatif . Tek embriyo 5. Gün . Olmadı nasip değilmiş . Vakti gelince inşallah bizde anne olacağız negatif almış kader arkadaşlarıma tek diyebileceğim bu . Hoşçakalın
Maşallah canım çok güzel bir değer. Bazı doktorlar ne olur ne olmaz yüksek bile olsa 2.test istiyorlar. Bak seninki gerek bile görmemiş direkt kese için çağırmış. Allah devamını getirsininşallahKızlar bugün doktora gittim. 10.günüm 297 çıktı değerimÇok şükür . Tam sevineyim diyorum yine de bi yanım umutlanma diyor Haftaya cumartesi keseyi görmek için görüşürüz dedi umarım görünce biraz daha rahatlarım . Sizce normal mi değer nasıl ?
Çok güzel cnm 10 .gün için hayırlı olsunKızlar bugün doktora gittim. 10.günüm 297 çıktı değerimÇok şükür . Tam sevineyim diyorum yine de bi yanım umutlanma diyor Haftaya cumartesi keseyi görmek için görüşürüz dedi umarım görünce biraz daha rahatlarım . Sizce normal mi değer nasıl ?
Amin canım inşallah . Ben ilk testi kendim yaptırdım ilkinde 136.3 çıktı ikinci test 297 . Farklı yerlerde yaptırmış oldum ikisini . O yüzden istemedi sanırım başka testMaşallah canım çok güzel bir değer. Bazı doktorlar ne olur ne olmaz yüksek bile olsa 2.test istiyorlar. Bak seninki gerek bile görmemiş direkt kese için çağırmış. Allah devamını getirsininşallah
Teşekkür ederim sizce az da olsa rahatlayayım mıÇok güzel cnm 10 .gün için hayırlı olsun
Rahatla tabiki cnm ama hemen herkese söyleme temkinli ol kalp sesini duyana kadar.İnşallah herşey yolunda gidecekTeşekkür ederim sizce az da olsa rahatlayayım mı ☺☺
Aynen canım bi onu da duyalım da Allah’ın izniyle inşallahRahatla tabiki cnm ama hemen herkese söyleme temkinli ol kalp sesini duyana kadar.İnşallah herşey yolunda gidecek
Gayet guzelKızlar bugün doktora gittim. 10.günüm 297 çıktı değerimÇok şükür . Tam sevineyim diyorum yine de bi yanım umutlanma diyor Haftaya cumartesi keseyi görmek için görüşürüz dedi umarım görünce biraz daha rahatlarım . Sizce normal mi değer nasıl ?
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar bugün doktora gittim. 10.günüm 297 çıktı değerimÇok şükür . Tam sevineyim diyorum yine de bi yanım umutlanma diyor Haftaya cumartesi keseyi görmek için görüşürüz dedi umarım görünce biraz daha rahatlarım . Sizce normal mi değer nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?