Ben ben ben... sürekli gözlerim dolu dolu geziyorum evin içinde,heran ağlayabilirm.. gülerken bile ağladım akşam eşim şok geçirdi..Kızlar ya ben aşırı duygusal oldum. Her şeye ağlıyorumağaçtan yaprak düştü deseler ağlayacak moddayım. Böyle hıçkıra hıçkıra ağlıyorum böyle bişey yaşayan var mı
Gayet guzeltebrik ederim
Teşekkür ederim amin inşallahTebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aman yarabbi tek değilimBen ben ben... sürekli gözlerim dolu dolu geziyorum evin içinde,heran ağlayabilirm.. gülerken bile ağladım akşam eşim şok geçirdi..
Cok tebrik ederim canim insallah sonuna kadar guzel giderAmin canım inşallah . Ben ilk testi kendim yaptırdım ilkinde 136.3 çıktı ikinci test 297 . Farklı yerlerde yaptırmış oldum ikisini . O yüzden istemedi sanırım başka test
Bugün 4.gün / 5.gün embriyosu sanki yavaş yavaş test yapabilirim artık ama çok korkuyorum sonuç beni çok korkutuyorAman yarabbi tek değilimkafayı yediğimi düşünmeye başlamıştım. Kaçıncı günü transferinin
Çıldıracagım bu gün transferin 8. günü ve herseye agliyorum gülerken aglıyorum. eşim saskın saskın bana bakıyor :) nedendir bilmiyorum teste 4 günüm var dudagım ucukladı adet sancım var gibi böyle birsey yasayıp hamile oldugunu ögrenen var mı acaba.kullandıgımız ilaclardan olabilir diye de düsünüyorum birde tedavi göremesek adet öncesi sendromlar da oluyordu belki hepsi birlesmistir bilemiyorum umutlanakta isttmiyorum karamsar olmakta.Hakkımızda hayırlısı olsunKızlar ya ben aşırı duygusal oldum. Her şeye ağlıyorumağaçtan yaprak düştü deseler ağlayacak moddayım. Böyle hıçkıra hıçkıra ağlıyorum böyle bişey yaşayan var mı
Ayy ben Bi yerde okumuştum uçuk belirti arasındaydı. Hadi inşallahÇıldıracagım bu gün transferin 8. günü ve herseye agliyorum gülerken aglıyorum. eşim saskın saskın bana bakıyor :) nedendir bilmiyorum teste 4 günüm var dudagım ucukladı adet sancım var gibi böyle birsey yasayıp hamile oldugunu ögrenen var mı acaba.kullandıgımız ilaclardan olabilir diye de düsünüyorum birde tedavi göremesek adet öncesi sendromlar da oluyordu belki hepsi birlesmistir bilemiyorum umutlanakta isttmiyorum karamsar olmakta.Hakkımızda hayırlısı olsun
Benimde 3.gün/3.gün embriyosu. Yok canım erken sanırım daha 7.gün daha net sonuç aldılarBugün 4.gün / 5.gün embriyosu sanki yavaş yavaş test yapabilirim artık ama çok korkuyorum sonuç beni çok korkutuyor
Ayy ben Bi yerde okumuştum uçuk belirti arasındaydı. Hadi inşallah
Kaçıncı gün embriyo suyu seninÇıldıracagım bu gün transferin 8. günü ve herseye agliyorum gülerken aglıyorum. eşim saskın saskın bana bakıyor :) nedendir bilmiyorum teste 4 günüm var dudagım ucukladı adet sancım var gibi böyle birsey yasayıp hamile oldugunu ögrenen var mı acaba.kullandıgımız ilaclardan olabilir diye de düsünüyorum birde tedavi göremesek adet öncesi sendromlar da oluyordu belki hepsi birlesmistir bilemiyorum umutlanakta isttmiyorum karamsar olmakta.Hakkımızda hayırlısı olsun
Benim de 8.gün. Adet ağrısı bel ağrısı var ama bilemiyorum ben de. İlaçlar yapıyor da olabilirÇıldıracagım bu gün transferin 8. günü ve herseye agliyorum gülerken aglıyorum. eşim saskın saskın bana bakıyor :) nedendir bilmiyorum teste 4 günüm var dudagım ucukladı adet sancım var gibi böyle birsey yasayıp hamile oldugunu ögrenen var mı acaba.kullandıgımız ilaclardan olabilir diye de düsünüyorum birde tedavi göremesek adet öncesi sendromlar da oluyordu belki hepsi birlesmistir bilemiyorum umutlanakta isttmiyorum karamsar olmakta.Hakkımızda hayırlısı olsun
Merve merhaba kan testi yaptırdın mı? Var mı güzel haber? İnşallah vardır..Yapıyor canım benim aşırı bagırsaklarımı çalıştırıyor birde
Merhaba benimde 30 haziranda transferim oldu ama transfer günü sayılmıyor canım. Bugun daha 3. GünümüzMerhabalar 30 hazirandan transferim gerçekleşti 25 yaşındayım ilk denemem başka da embriyomuz yok spremden dolayı bu yola başvurduk bugün 4. Günüm ama bi belirtim yok ne yapmalıyım açıkçası yok da dinlemiyorum ağır şeyler yapmıyorum ama evin içinde dolanıyorum kendimi zorlamadan bu durumu yaşayan var mı
Benimde 30 haziranda transferim oldu. 10 temmuz test günümüz sanirim..bendede belirti yok.Herkese hayirli haberler almak dilegiyle.Merhaba benimde 30 haziranda transferim oldu ama transfer günü sayılmıyor canım. Bugun daha 3. Günümüzbelirti bende de yok daha çok erken sanırım. Kaçıncı gün embriyosu?
3 kişi olduk çok güzelBenimde 30 haziranda transferim oldu. 10 temmuz test günümüz sanirim..bendede belirti yok.Herkese hayirli haberler almak dilegiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?