Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar ya ben aşırı duygusal oldum. Her şeye ağlıyorum ağaçtan yaprak düştü deseler ağlayacak moddayım. Böyle hıçkıra hıçkıra ağlıyorum böyle bişey yaşayan var mı
Ben ben ben... sürekli gözlerim dolu dolu geziyorum evin içinde,heran ağlayabilirm.. gülerken bile ağladım akşam eşim şok geçirdi..

Amin canım inşallah . Ben ilk testi kendim yaptırdım ilkinde 136.3 çıktı ikinci test 297 . Farklı yerlerde yaptırmış oldum ikisini . O yüzden istemedi sanırım başka test
Cok tebrik ederim canim insallah sonuna kadar guzel gider

Kızlar ya ben aşırı duygusal oldum. Her şeye ağlıyorum ağaçtan yaprak düştü deseler ağlayacak moddayım. Böyle hıçkıra hıçkıra ağlıyorum böyle bişey yaşayan var mı
Çıldıracagım bu gün transferin 8. günü ve herseye agliyorum gülerken aglıyorum. eşim saskın saskın bana bakıyor :) nedendir bilmiyorum teste 4 günüm var dudagım ucukladı adet sancım var gibi böyle birsey yasayıp hamile oldugunu ögrenen var mı acaba.kullandıgımız ilaclardan olabilir diye de düsünüyorum birde tedavi göremesek adet öncesi sendromlar da oluyordu belki hepsi birlesmistir bilemiyorum umutlanakta isttmiyorum karamsar olmakta.Hakkımızda hayırlısı olsun

Ayy ben Bi yerde okumuştum uçuk belirti arasındaydı. Hadi inşallah

Ayy ben Bi yerde okumuştum uçuk belirti arasındaydı. Hadi inşallah
Kaçıncı gün embriyo suyu senin

Benim de 8.gün. Adet ağrısı bel ağrısı var ama bilemiyorum ben de. İlaçlar yapıyor da olabilir

Merhaba kizlar pozitif alan arkadaslara sormak istiyorum..idraririnizda renk degisikligi olmusmuydu..yani kac gun surdu olduysada..birde kasiklarinizda yumurtalariniz sankinpatlicakmis gibi agri hissettinizmi..bilgi verebilirseniz cok sevinirim..

Merhabalar 30 hazirandan transferim gerçekleşti 25 yaşındayım ilk denemem başka da embriyomuz yok spremden dolayı bu yola başvurduk bugün 4. Günüm ama bi belirtim yok ne yapmalıyım açıkçası yok da dinlemiyorum ağır şeyler yapmıyorum ama evin içinde dolanıyorum kendimi zorlamadan bu durumu yaşayan var mı

Merhabalar 30 hazirandan transferim gerçekleşti 25 yaşındayım ilk denemem başka da embriyomuz yok spremden dolayı bu yola başvurduk bugün 4. Günüm ama bi belirtim yok ne yapmalıyım açıkçası yok da dinlemiyorum ağır şeyler yapmıyorum ama evin içinde dolanıyorum kendimi zorlamadan bu durumu yaşayan var mı

Merhaba benimde 30 haziranda transferim oldu ama transfer günü sayılmıyor canım. Bugun daha 3. Günümüz belirti bende de yok daha çok erken sanırım. Kaçıncı gün embriyosu?

Kızlar transfer günü veya ertesi günü yolculuk yapan oldu mu ? Transfer günu izne cikicaz zararı olur mu 4 saatlik yol

Merhaba benimde 30 haziranda transferim oldu ama transfer günü sayılmıyor canım. Bugun daha 3. Günümüz belirti bende de yok daha çok erken sanırım. Kaçıncı gün embriyosu?
Benimde 30 haziranda transferim oldu. 10 temmuz test günümüz sanirim..bendede belirti yok.Herkese hayirli haberler almak dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…