Haziranda embriyo transfer yapacaklar

İlk iki gün ağrım oldu şimdi ise sanki hiçbrşey yokmuş gibi iyiyim sadece kaşıntı var oda jelden dolayı oluyor korkuyorum tutunmadı diye mi böyle hissedyrm

Transfer günü dahil 7. Gününüz mü

İlk iki gün ağrım oldu şimdi ise sanki hiçbrşey yokmuş gibi iyiyim sadece kaşıntı var oda jelden dolayı oluyor korkuyorum tutunmadı diye mi böyle hissedyrm
Karamsarliga kapilma canim. İyi düşün iyi olsun. Nasipse olur, nasip degilsede ne yapsan olmaz zaten. Bu iş Allah vergisi.

Benimde ilk denemem Di 27 yasındayım bende de hiç Bi belirti yoktu tutmadı diye düşünmüştüm ama cok şükür bebegim benimle boşver in belirtiyi ben hiç bişi hissetmedim şimdi sadece ayakta fazla durdugumda kasıgımda batma olur yeni yeni

Yarın kontrol günüm bana da bağışıklık için iğne verecek tutunmada yardımcı oluyormuş

Kızlar benim bugün transfer günü hariç 4. Günüm 5.gün dondurulmuş embriyo idrar testi yaptım negatif sizce daha erkende ondan mıdır?

Bu igneyi bende kullaniyorum, 5/1 ini yapiyorum hatta. Bana transfer gunu vermisti. Bi arkadasimada dis gebelik yasadigi icin transfer oncesi vermisti.
Bizim rahîm içine doktor enjekte ediyor, sonra bir tane daha alıyoruz onu da kendimiz göbekten beşe bölüp yapıyoruz transfer gününe kadar. Bağışıklık baskılayıcı mi güçlendirici mi biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…