- 26 Ekim 2019
- 33
- 19
- 3
5. Gün embriyosu ve başka embriyomda yok maalesef ki inş güzel sonuçlar alırızMerhaba benimde 30 haziranda transferim oldu ama transfer günü sayılmıyor canım. Bugun daha 3. Günümüzbelirti bende de yok daha çok erken sanırım. Kaçıncı gün embriyosu?
Benim 5.gun embriyosu. Ben hic yatmadim. Evde geziniyorum surekli. Yemekleri esim yapiyor şimdilik.3 kişi olduk çok güzelbenim 12. Gün test günüm. İnşallah canım üçümüzde pozitifi görürüz. Senin kaçıncı gün embriyosu
ben transferden sonra iki saatlik yola çıkmak zorundaydım ve çıktımKızlar transfer günü veya ertesi günü yolculuk yapan oldu mu ? Transfer günu izne cikicaz zararı olur mu 4 saatlik yol
Transfer günü dahil 7. Gününüz müTransfer sonrası 7.günüm bugün iki embriyo transfer edildi 5.gün embriyosuydu . 9.gün de kan testi verelim dedi doktorum sanırım kan sonucunu görene kadar içim rahat etmeyecek . Senin kaçıncı günün canım ?
Bizim doktor 4 gün evde otur demişti de izin yanacak yoksa sağol canımTransferden sonra ağrınız oldu mu kızlar, ara ara ağrılarım oluyor
ben transferden sonra iki saatlik yola çıkmak zorundaydım ve çıktım ☺
Çalisiyomusunuz siz?Bizim doktor 4 gün evde otur demişti de izin yanacak yoksa sağol canım
Yok ben çalışmıyorum , cuma izine çıkıyoruz eşim çok önceden yazdırmıştı tesadüfen transfer de o güne denk geldiÇalisiyomusunuz siz?
Karamsarliga kapilma canim. İyi düşün iyi olsun. Nasipse olur, nasip degilsede ne yapsan olmaz zaten. Bu iş Allah vergisi.İlk iki gün ağrım oldu şimdi ise sanki hiçbrşey yokmuş gibi iyiyim sadece kaşıntı var oda jelden dolayı oluyor korkuyorum tutunmadı diye mi böyle hissedyrm
Benimde ilk denemem Di 27 yasındayım bende de hiç Bi belirti yoktu tutmadı diye düşünmüştüm ama cok şükür bebegim benimleMerhabalar 30 hazirandan transferim gerçekleşti 25 yaşındayım ilk denemem başka da embriyomuz yok spremden dolayı bu yola başvurduk bugün 4. Günüm ama bi belirtim yok ne yapmalıyım açıkçası yok da dinlemiyorum ağır şeyler yapmıyorum ama evin içinde dolanıyorum kendimi zorlamadan bu durumu yaşayan var mı
İsabet olmuş. İns hersey diledigin gibi olur.Yok ben çalışmıyorum , cuma izine çıkıyoruz eşim çok önceden yazdırmıştı tesadüfen transfer de o güne denk geldi
İnşallah teşekkür ederimİsabet olmuş. İns hersey diledigin gibi olur.
Hangi igne o?Yarın kontrol günüm bana da bağışıklık için iğne verecek tutunmada yardımcı oluyormuş
Leucositim diye bir iğneHangi igne o?
Çok erken transfer günü sayılmıyor zaten , kana 5.gun geçiyorKızlar benim bugün transfer günü hariç 4. Günüm 5.gün dondurulmuş embriyo idrar testi yaptım negatif sizce daha erkende ondan mıdır?
Bu igneyi bende kullaniyorum, 5/1 ini yapiyorum hatta. Bana transfer gunu vermisti. Bi arkadasimada dis gebelik yasadigi icin transfer oncesi vermisti.Leucositim diye bir iğne
Bizim rahîm içine doktor enjekte ediyor, sonra bir tane daha alıyoruz onu da kendimiz göbekten beşe bölüp yapıyoruz transfer gününe kadar. Bağışıklık baskılayıcı mi güçlendirici mi biliyor musunBu igneyi bende kullaniyorum, 5/1 ini yapiyorum hatta. Bana transfer gunu vermisti. Bi arkadasimada dis gebelik yasadigi icin transfer oncesi vermisti.
Rahmini güclendirir demisti bana. Sanirim antikor ignesiBizim rahîm içine doktor enjekte ediyor, sonra bir tane daha alıyoruz onu da kendimiz göbekten beşe bölüp yapıyoruz transfer gününe kadar. Bağışıklık baskılayıcı mi güçlendirici mi biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?