- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 53
- 34
Bende öyle biliyorm da burda bı ara baskılayıcı konusu açılmıştı ben mi yanlış biliyorum dedim teşekkür ederimRahmini güclendirir demisti bana. Sanirim antikor ignesi
Bende oyle bi agri yok. Dun sadece biraz sirtim agridi oda belirtimi bilmiyorum.
Benim oyle olmustu canim , iki gun adet olacakmisim gibiydi hepÇıldıracagım bu gün transferin 8. günü ve herseye agliyorum gülerken aglıyorum. eşim saskın saskın bana bakıyor :) nedendir bilmiyorum teste 4 günüm var dudagım ucukladı adet sancım var gibi böyle birsey yasayıp hamile oldugunu ögrenen var mı acaba.kullandıgımız ilaclardan olabilir diye de düsünüyorum birde tedavi göremesek adet öncesi sendromlar da oluyordu belki hepsi birlesmistir bilemiyorum umutlanakta isttmiyorum karamsar olmakta.Hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba canim benimde dondurulmus 4.gun embriyosuydu, ben 7.gun sabahinda yaptim erken gebelik testini ve cok cok silik bir cizgiyi gördümKızlar benim bugün transfer günü hariç 4. Günüm 5.gün dondurulmuş embriyo idrar testi yaptım negatif sizce daha erkende ondan mıdır?
Vay demek ondan ikiz olmuştu genlerde var, merak ettim de genlerde olmadığı halde bölünme oranı çok mu değil mi diye. Tabi sizde baya varmış ben yine sorumun cevabını bulamadımEvet babam ikiz ama beş yaşında ölmüş ikizi halamın ikizleri var teyzemin var cok ikiz bzde
Gözün aydın kuzum değerin çok güzelKızlar bugün doktora gittim. 10.günüm 297 çıktı değerimÇok şükür . Tam sevineyim diyorum yine de bi yanım umutlanma diyor Haftaya cumartesi keseyi görmek için görüşürüz dedi umarım görünce biraz daha rahatlarım . Sizce normal mi değer nasıl ?
Ben progestan iğne ve jel kullanıyorum kuzumArkadaşlar merhaba bisey sorucaktim size. Transfer sonrasi progesteron fitilden crinone jele geçen oldumu?
Bizimde sperm 4 milyon morfoloji 0 ileri hız 0 dı belirtim yoktu ilkte tuttu allahın izniyle. Darısı sana inşallah çok düşünemeye çalış belirti olayınıMerhabalar 30 hazirandan transferim gerçekleşti 25 yaşındayım ilk denemem başka da embriyomuz yok spremden dolayı bu yola başvurduk bugün 4. Günüm ama bi belirtim yok ne yapmalıyım açıkçası yok da dinlemiyorum ağır şeyler yapmıyorum ama evin içinde dolanıyorum kendimi zorlamadan bu durumu yaşayan var mı
Transfer surecinde ne kadar dinlendin? Fazla yattinmi? Ne yapmak gerek onerin varmi?Bizimde sperm 4 milyon morfoloji 0 ileri hız 0 dı belirtim yoktu ilkte tuttu allahın izniyle. Darısı sana inşallah çok düşünemeye çalış belirti olayını
Sonucu aldım kocaman bir 0
Merhaba Kızlar.... Bugün 10.günüm Az önce kan testi sonucumu öğrendim. 1.20...
Nasip değilmiş...
Vakti değilmiş...
Hayırlısı değilmiş...
Kendinize iyi bakın.... Allah a emanet olun... Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah...
Ah ne desem boş hangi kelimeyi yazsam burda da hangisi hafifletse acınızıKizlar hepiniz sağolun inanır mısınız bu yazıyı yazarken kuzenim doğum yaptı resmini attı bebeğin şimdi bana kimse halimizden anlamaz.
Transferden sonra 2 saat yol sürdü ve 1 saatte dışarıda yemek yedik falan 3 saati buldu eve gelmem. 2 gün uzanıp dinlendim ama sürekli değil. Yemek falan 2. Günden itibaren hep yaptım. Zaten ilk gün az yattım ondan sonra hiiiç yatmadım desem yeridir. Süpürge çekmedim onun dışında temizlikte yaptım. Yediklerime dikkat ettim ağır kaldırmadım anı hareket etmedim en en en önemlisi belirti aramadım sadece bu kadarTransfer surecinde ne kadar dinlendin? Fazla yattinmi? Ne yapmak gerek onerin varmi?
Baya var bizdeVay demek ondan ikiz olmuştu genlerde var, merak ettim de genlerde olmadığı halde bölünme oranı çok mu değil mi diye. Tabi sizde baya varmış ben yine sorumun cevabını bulamadım
Maşallah kuzucummBaya var bizdeikiz senin dondurulmuş embriyo transferi miydi
Çok tesekkurlerTransferden sonra 2 saat yol sürdü ve 1 saatte dışarıda yemek yedik falan 3 saati buldu eve gelmem. 2 gün uzanıp dinlendim ama sürekli değil. Yemek falan 2. Günden itibaren hep yaptım. Zaten ilk gün az yattım ondan sonra hiiiç yatmadım desem yeridir. Süpürge çekmedim onun dışında temizlikte yaptım. Yediklerime dikkat ettim ağır kaldırmadım anı hareket etmedim en en en önemlisi belirti aramadım sadece bu kadar
Tabi canim..cok erken..yapmissin...istersen 7. Gun kan ver..azda olsa cikar diye dusunuyorum..Kızlar benim bugün transfer günü hariç 4. Günüm 5.gün dondurulmuş embriyo idrar testi yaptım negatif sizce daha erkende ondan mıdır?
5. Gün ve 10 yumurtadan sadece bi embriyo Buda olmazsa başka şansım kalmıyor Allah’ın herkese hakedene nasip etsin inşMerhaba benimde 30 haziranda transferim oldu ama transfer günü sayılmıyor canım. Bugun daha 3. Günümüzbelirti bende de yok daha çok erken sanırım. Kaçıncı gün embriyosu?
Amin inş bende pek yatmadım sadece ilk gün kalkmadım sonra kendimi zorlamadan normal hayatıma döndüm ve sadece tek embriyo inş hayırlısıyla oda tutunur hisstmeden onunla konuşmaya bile başladım allhım kimseyi bu konuda sınamazsın zor süreçBizimde sperm 4 milyon morfoloji 0 ileri hız 0 dı belirtim yoktu ilkte tuttu allahın izniyle. Darısı sana inşallah çok düşünemeye çalış belirti olayını
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah , hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahGözün aydın kuzum değerin çok güzelSağlıkla devam etsin inşallah, tüp bebek anneleri olarak içimizde ekstra bir korku hep olacak sanırım
Rica ederim kuzum☺ Amiiinn inşallah ya inşallah herkes alır canı gönülden istiyorumÇok tesekkurler. İns bekleyis icerisinde olan herkes pozitif sonuç alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?