Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim oyle olmustu canim , iki gun adet olacakmisim gibiydi hep insallah guzel haberlerini aliriz.

Kızlar benim bugün transfer günü hariç 4. Günüm 5.gün dondurulmuş embriyo idrar testi yaptım negatif sizce daha erkende ondan mıdır?
Merhaba canim benimde dondurulmus 4.gun embriyosuydu, ben 7.gun sabahinda yaptim erken gebelik testini ve cok cok silik bir cizgiyi gördümbence senin icin henuz erken , bir iki gun beklersen daha net olur sanirim

Evet babam ikiz ama beş yaşında ölmüş ikizi halamın ikizleri var teyzemin var cok ikiz bzde
Vay demek ondan ikiz olmuştu genlerde var, merak ettim de genlerde olmadığı halde bölünme oranı çok mu değil mi diye. Tabi sizde baya varmış ben yine sorumun cevabını bulamadım

Gözün aydın kuzum değerin çok güzel Sağlıkla devam etsin inşallah, tüp bebek anneleri olarak içimizde ekstra bir korku hep olacak sanırım

Bizimde sperm 4 milyon morfoloji 0 ileri hız 0 dı belirtim yoktu ilkte tuttu allahın izniyle. Darısı sana inşallah çok düşünemeye çalış belirti olayını

Sonucu aldım kocaman bir 0
Kizlar hepiniz sağolun inanır mısınız bu yazıyı yazarken kuzenim doğum yaptı resmini attı bebeğin şimdi bana kimse halimizden anlamaz.
Ah ne desem boş hangi kelimeyi yazsam burda da hangisi hafifletse acınızı Dualarımdasınız inşallah bir sonraki denemede kavuşursunuz hiç kolay değil bunları yaşamak ama güçlüsünüz, güçlüyüz. Bunu da atlatıp yeniden ayağa kalkıp bebeklerinize kavuşacaksanız inşallah

Transfer surecinde ne kadar dinlendin? Fazla yattinmi? Ne yapmak gerek onerin varmi?
Transferden sonra 2 saat yol sürdü ve 1 saatte dışarıda yemek yedik falan 3 saati buldu eve gelmem. 2 gün uzanıp dinlendim ama sürekli değil. Yemek falan 2. Günden itibaren hep yaptım. Zaten ilk gün az yattım ondan sonra hiiiç yatmadım desem yeridir. Süpürge çekmedim onun dışında temizlikte yaptım. Yediklerime dikkat ettim ağır kaldırmadım anı hareket etmedim en en en önemlisi belirti aramadım sadece bu kadar

Çok tesekkurler. İns bekleyis icerisinde olan herkes pozitif sonuç alır.

Kızlar benim bugün transfer günü hariç 4. Günüm 5.gün dondurulmuş embriyo idrar testi yaptım negatif sizce daha erkende ondan mıdır?
Tabi canim..cok erken..yapmissin...istersen 7. Gun kan ver..azda olsa cikar diye dusunuyorum..

Merhaba benimde 30 haziranda transferim oldu ama transfer günü sayılmıyor canım. Bugun daha 3. Günümüz belirti bende de yok daha çok erken sanırım. Kaçıncı gün embriyosu?
5. Gün ve 10 yumurtadan sadece bi embriyo Buda olmazsa başka şansım kalmıyor Allah’ın herkese hakedene nasip etsin inş

Bizimde sperm 4 milyon morfoloji 0 ileri hız 0 dı belirtim yoktu ilkte tuttu allahın izniyle. Darısı sana inşallah çok düşünemeye çalış belirti olayını
Amin inş bende pek yatmadım sadece ilk gün kalkmadım sonra kendimi zorlamadan normal hayatıma döndüm ve sadece tek embriyo inş hayırlısıyla oda tutunur hisstmeden onunla konuşmaya bile başladım allhım kimseyi bu konuda sınamazsın zor süreç

Gözün aydın kuzum değerin çok güzel Sağlıkla devam etsin inşallah, tüp bebek anneleri olarak içimizde ekstra bir korku hep olacak sanırım
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah , hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evet haklısın hep bi acaba sorusu bakalım ne zamana kadar devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…