Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Teşekkür ederim canım benim amin inşallah , hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evet haklısın hep bi acaba sorusu bakalım ne zamana kadar devam edecek
Kendi adıma hiç bitmeyeceğini biliyorum ama tatlı telaşlar olsun rabbim sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmemizi nasip etsin inşallah

Aynen öyle bende normal yaşantıma döndüm inşallah sende pozitif alırsın inşallah yavrun sana kocaman sarılır güzel haberlerini bekliyoruz

Öncelikle herkese merhaba biraz detaylı yazcam
Çünkü günlerdir burda yazılanları okuyorum diğer arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum çünkü insan merak ediyor ve bilgiler genelde açık değil bu yüzden üyeliğimide yeni yaptım Bende 23 haziranda transfer oldum ve 3. Denememdi. İlk defa bu kadar pozitif transfer gerçekleştirdim
normalde transfer sonrası evde dinlenirdim ama bu sefer direk işe gittim
Temizliğimi yaptım makineyi kaldır indir :) öyle burda okuduğum gibi ananas falanda yemedim crino jel estrofem ve corasprin ilaçlarımda
7. Gün test yaptım idrar silik çıktı 8. Gün gene öyle
Belirtiler adet ağrısı kasık ağrısı sabah kalkınca bel ağrısı gögüslerde hassasiyet biri uçuk yazmış bendede çıktı :)) bu arada normalde sigara içen biriyim ve bırakamadım günde 1-2 tane yine içtim ilk transferimde bırakmıştım
Neyse bugün kandan test yaptım 420 çıktı değerim
Ben şok ama çokta mutlu
DiyeCeğim şu bende çok dikkat ettim ve olmadı ilkinde çok üzüldüm 2. Alıştım bundada olacağıno düşünmüyordum ama Şimdi bu kadar dikkat etmememe rağmen oldu hala inanamıyorum da inşallah isteyen herkesin olur
Ayrıca yazmışlaar kalitesini falan onuda bilmiyorum 14 embriyom vardı benim hep 2 şer tane yaptık En son ocakta tüplerimi aldırdım ve bu sürecin tamamını eşimle yaşadık ailelere söylemedik

Kizlar hepiniz sağolun inanır mısınız bu yazıyı yazarken kuzenim doğum yaptı resmini attı bebeğin şimdi bana kimse halimizden anlamaz.
Bebeğimin kalp atışını dinlemeye rutin kontrole gitmiştim ve kalbi durduğunu öğrendim tek başımaydım çok üzüldüm yıkıldım. Sonra hamileliğimi henüz söylememişken bu durumu anlatmak zorunda kaldım kuzenime. Bir hafta sonra hamile olduğunu söyledi ve bebeğinin kalp atışının videosunu attı bana....... kendime gelmem uzun zaman aldı.. ona da dua ettim sağlıkla kucağına alsın diye. Ama kısa bir süre sonra o da bebeğini kaybetti. Keşke benim ne halde olduğumu hiç tecrübe etmeseydi

Okadar çok duyuyorum kalbi durma olayını.pozitif almakla iş bitmiyor bizim gibiler hamileliğin tadını çıkaramıyor malesef.com üzüldüm negatif almaktan çok daha kötü. İnan dahada kötüsü var ben 18 haftalikken doğum yapmak zorunda kaldim. Tamda ilk 3 ayı atlattım biraz rahatladım derken kaybettim.

Kizlar suan şok geçiriyorum bugun 5.gün dayanamadim test yaptim biliyorum erkeenn fakat gözle görünen cizgi var coook silik ama resim cekince tam cikmiyor o yuzden atamiyorum buraya ama önceki transferimde yoktuu oyle bisey
Canım tutunmuş demekki sağlıkla ilerlesin inşallah.

Kizlar suan şok geçiriyorum bugun 5.gün dayanamadim test yaptim biliyorum erkeenn fakat gözle görünen cizgi var coook silik ama resim cekince tam cikmiyor o yuzden atamiyorum buraya ama önceki transferimde yoktuu oyle bisey
Oh oh maşallah cnm minigin anneye tutunmuş. Inşallah koyulasarak artarak devam eder

Aaa öyle miii❤ çok sevindim çokkk Gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahhhh ah o çizgiyi gördüğüm an aklıma geliyor ve sizler pozitif aldıkça mutluluktan bende ağlıyorum

Aminn inşallah hergün test yapip koyulastigini görmek istiyorum günlük tutmaliyim not alip cok heyecanli ❤ o degilde acaba tekmi ciftmi
Yalnız bu tam olarak ben Günlük uzun zamandır tutardım, test tedavide değilken o kadar çok yaptım ve negatif aldım ki şimdi çift çizgiyi görmek hergün daha koyu olduğunu görmek ve yavrunun oralarda olduğunu takip etmek ha ri ka

Aynı şeyi ben yaşıyorum 2 kese var birinde bebek var şuan diğerinde yok.. diğeri küçük benek gelişedebikir yok da olabilir dedi 5. Hafta alttan muayene ile gördük.. haftaya bakarız belli olur dedi

Tebrikler belirtin var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…