- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Kendi adıma hiç bitmeyeceğini biliyorum ama tatlı telaşlar olsun rabbim sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmemizi nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım benim amin inşallah , hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahevet haklısın hep bi acaba sorusu bakalım ne zamana kadar devam edecek
Aynen öyle bende normal yaşantıma döndüm inşallah sende pozitif alırsın inşallah yavrun sana kocaman sarılırAmin inş bende pek yatmadım sadece ilk gün kalkmadım sonra kendimi zorlamadan normal hayatıma döndüm ve sadece tek embriyo inş hayırlısıyla oda tutunur hisstmeden onunla konuşmaya bile başladım allhım kimseyi bu konuda sınamazsın zor süreç
Amin inş teşkr ederimAynen öyle bende normal yaşantıma döndüm inşallah sende pozitif alırsın inşallah yavrun sana kocaman sarılırgüzel haberlerini bekliyoruz
Bebeğimin kalp atışını dinlemeye rutin kontrole gitmiştim ve kalbi durduğunu öğrendim tek başımaydım çok üzüldüm yıkıldım. Sonra hamileliğimi henüz söylememişken bu durumu anlatmak zorunda kaldım kuzenime. Bir hafta sonra hamile olduğunu söyledi ve bebeğinin kalp atışının videosunu attı bana....... kendime gelmem uzun zaman aldı.. ona da dua ettim sağlıkla kucağına alsın diye. Ama kısa bir süre sonra o da bebeğini kaybetti. Keşke benim ne halde olduğumu hiç tecrübe etmeseydiKizlar hepiniz sağolun inanır mısınız bu yazıyı yazarken kuzenim doğum yaptı resmini attı bebeğin şimdi bana kimse halimizden anlamaz.
Bize yasakladı kuzum uzun yolucanım benim doktorum sorun yok şehirler arası seyahat edebilirsin dedi. Bizde kurbanda 600 km yol gidicez.
Hadi ya ama cnm senin ikiz gebelik söz konusu ya ondan olabilirBize yasakladı kuzum uzun yolu
Okadar çok duyuyorum kalbi durma olayını.pozitif almakla iş bitmiyor bizim gibiler hamileliğin tadını çıkaramıyor malesef.com üzüldüm negatif almaktan çok daha kötü. İnan dahada kötüsü var ben 18 haftalikken doğum yapmak zorunda kaldim. Tamda ilk 3 ayı atlattım biraz rahatladım derken kaybettim.Bebeğimin kalp atışını dinlemeye rutin kontrole gitmiştim ve kalbi durduğunu öğrendim tek başımaydım çok üzüldüm yıkıldım. Sonra hamileliğimi henüz söylememişken bu durumu anlatmak zorunda kaldım kuzenime. Bir hafta sonra hamile olduğunu söyledi ve bebeğinin kalp atışının videosunu attı bana....... kendime gelmem uzun zaman aldı.. ona da dua ettim sağlıkla kucağına alsın diye. Ama kısa bir süre sonra o da bebeğini kaybetti. Keşke benim ne halde olduğumu hiç tecrübe etmeseydi
Canım tutunmuş demekki sağlıkla ilerlesin inşallah.Kizlar suan şok geçiriyorumbugun 5.gün dayanamadim test yaptim biliyorum erkeenn fakat gözle görünen cizgi var coook silik ama resim cekince tam cikmiyor o yuzden atamiyorum buraya ama önceki transferimde yoktuu oyle bisey
Aminn inşallahCanım tutunmuş demekki sağlıkla ilerlesin inşallah.
Kizlar suan şok geçiriyorumbugun 5.gün dayanamadim test yaptim biliyorum erkeenn fakat gözle görünen cizgi var coook silik ama resim cekince tam cikmiyor o yuzden atamiyorum buraya ama önceki transferimde yoktuu oyle bisey
Insallah canimOh oh maşallah cnm minigin anneye tutunmuş. Inşallah koyulasarak artarak devam eder
Aaa öyle miiiKizlar suan şok geçiriyorumbugun 5.gün dayanamadim test yaptim biliyorum erkeenn fakat gözle görünen cizgi var coook silik ama resim cekince tam cikmiyor o yuzden atamiyorum buraya ama önceki transferimde yoktuu oyle bisey
Yalnız bu tam olarak benAminn inşallahhergün test yapip koyulastigini görmek istiyorum günlük tutmaliyim not alip cok heyecanli ❤ o degilde acaba tekmi ciftmi
Kızlar benim de ikiz ama netlik olmadığı için söylemek istemedim. Biri diğerine göre küçük dün birinin kalp atışını duyduk ama diğerini duyamadik kese ve bebek var kalp atışı yok dedi iki hafta sonra tekrar cagirdi. Ama muhtemelen tek olarak devam edeceğiz dedi. Başka bir doktora gittim biri 6 haftalık biri 4 haftalık belli de olmaz belki devam eder dedi. Bu şekilde duyduğunuz var mı
Aynı şeyi ben yaşıyorum 2 kese var birinde bebek var şuan diğerinde yok.. diğeri küçük benek gelişedebikir yok da olabilir dedi 5. Hafta alttan muayene ile gördük.. haftaya bakarız belli olur dediKızlar benim de ikiz ama netlik olmadığı için söylemek istemedim. Biri diğerine göre küçük dün birinin kalp atışını duyduk ama diğerini duyamadik kese ve bebek var kalp atışı yok dedi iki hafta sonra tekrar cagirdi. Ama muhtemelen tek olarak devam edeceğiz dedi. Başka bir doktora gittim biri 6 haftalık biri 4 haftalık belli de olmaz belki devam eder dedi. Bu şekilde duyduğunuz var mı
Cok teşekkür ederim canım insallahAaa öyle miii❤ çok sevindim çokkk Gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahhhh ah o çizgiyi gördüğüm an aklıma geliyor ve sizler pozitif aldıkça mutluluktan bende ağlıyorum
TebriklerKizlar suan şok geçiriyorumbugun 5.gün dayanamadim test yaptim biliyorum erkeenn fakat gözle görünen cizgi var coook silik ama resim cekince tam cikmiyor o yuzden atamiyorum buraya ama önceki transferimde yoktuu oyle bisey
Hic belirtim yok bence henuz erken zaten. Olsada ilaclardan kaynakli benceTebriklerbelirtin var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?