Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Aynı şeyi ben yaşıyorum 2 kese var birinde bebek var şuan diğerinde yok.. diğeri küçük benek gelişedebikir yok da olabilir dedi 5. Hafta alttan muayene ile gördük.. haftaya bakarız belli olur dedi
Çok stresli bir durum canım ya. Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim korusun evlatlarımizi inşallah

Benimde malesef oyle bir hikayem var 21.haftada amnio sıvım patladi ve erken dogum yapmak zorunda kaldim. Allahim hic kimseye yaşatmasın boyle biseyi. Tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin bizlere

Aynen canım çift embriyo doktorda söyledi diğerine zarar vermez diye ama ne bileyim insan endişeleniyor
Valla canım ben ikiz olsa nasıl yaparım taşıyabilir miyim nasıl olur dopum nasıl olur bakmaksı nasıl olur diye daha çok endişeliydim ama böyle olnca da hayırlısı neyse o olsun diyorum eşim çok istiyo ikiz ama ikiz gebelik risk ve beni korkutuyor nedensee

Bende ilk ogrendigimde çok endiseliydim canım çalışan olarak ikiz gebelik çok zor olacağını düşünmüştüm. Bana da doktorum üzülmek yok tek gebelik her zaman bizim istedigimiz dedi ikiz gebelikte birçok risk olduğunu söyledi. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Senin transferin ne zamandi

13 hazirandı. Senin?

Kızlar benim bugün transfer günü hariç 4. Günüm 5.gün dondurulmuş embriyo idrar testi yaptım negatif sizce daha erkende ondan mıdır?

Erken olmuş canım . 8. Günden sonra idrara yine bi bakarsın . Ama 12. Gün daha kesin sonuç. Üzme kendini strese sokarsan olucak şeyidr engelleyebilirsin. 9. Gün idrarda negatif görüp 12. Gün kanda pozitif görenler bile oldu.

Selam tatlım senin test günün ne zaman?

Seni o kadar iyi anliyorum ki keza benim surecim de cok benzer ilerledi.. ben de sigara icen biriyim ilk 2 sinde agzima hic surmemistim ama bunda gunde 1-2 tane ben de ictim mesela.. kan testi sonrasi biraktim:) 3. Denememizi kimseye soylemedik, esim ve ben yonetmeye calistik. Ben bazi seyleri gercekten akisina birakmak lazim.. tabi ki heycan, stres, gerginlik olacak insaniz ve duygularimiz var ama biz ne kadar istesekte o istemedigi surece elden bisi gelmiyor sanirim Allah hepimizin surecini sonuna kadar saglikla tamamlamayi nasip etsin Seni de tebrik ederim insallah bu sefer son denememiz olur

5.gün embriyosu olduğundan belki erken çıkar diye düşündüm.Yaptığım test zaten erken gebelik testide değildi. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Benim 2.denemem ilkinde 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.

kizlar icimizde ikiz bekleyen var mi? yoksa daha belli olmadi mi?
Benim ikiz çift embriyoydu ikiside tutmuş çok şükür
Selam kızlar benim de 8 haziranda transferim olmuştu ikisi de tutmuş çok şükür kalp atışlarını da duyduk darısı gruptaki tüm arkadaşlarımıza inşallah çok güzel bir duyguydu

Allhım bu süreç de herkesin yardımcısı olsun biz kimseyle paylaşmadık bide bunun yükünü taşıyoruz inslar hep konuluyor ne yazık ki allh yardımcımız olsun inş

Kızlar acil cevap, progestan iğne kullanıyorum 7.haftamdayım, tüp bebek, hergün saat 11i geçmeden vuruluyorum, bugün aksadı misafirim var ve bilmiyolar gidemiyorum öğleden sonraya falan kalcak sorun olur mu bilen yardımcı olsun korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…