Çok stresli bir durum canım ya. Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim korusun evlatlarımizi inşallahAynı şeyi ben yaşıyorum 2 kese var birinde bebek var şuan diğerinde yok.. diğeri küçük benek gelişedebikir yok da olabilir dedi 5. Hafta alttan muayene ile gördük.. haftaya bakarız belli olur dedi
Canım hiç stres yapma oluyormuş böyle şeyler diğer bebeğe zararı yokmuş.. seninde mi çift embryo transferiydi ?Çok stresli bir durum canım ya. Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim korusun evlatlarımizi inşallah
Benimde malesef oyle bir hikayem var 21.haftada amnio sıvım patladi ve erken dogum yapmak zorunda kaldim. Allahim hic kimseye yaşatmasın boyle biseyi. Tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin bizlereOkadar çok duyuyorum kalbi durma olayını.pozitif almakla iş bitmiyor bizim gibiler hamileliğin tadını çıkaramıyor malesef.com üzüldüm negatif almaktan çok daha kötü. İnan dahada kötüsü var ben 18 haftalikken doğum yapmak zorunda kaldim. Tamda ilk 3 ayı atlattım biraz rahatladım derken kaybettim.
Aynen canım çift embriyo doktorda söyledi diğerine zarar vermez diye ama ne bileyim insan endişeleniyorCanım hiç stres yapma oluyormuş böyle şeyler diğer bebeğe zararı yokmuş.. seninde mi çift embryo transferiydi ?
Valla canım ben ikiz olsa nasıl yaparım taşıyabilir miyim nasıl olur dopum nasıl olur bakmaksı nasıl olur diye daha çok endişeliydim ama böyle olnca da hayırlısı neyse o olsun diyorum eşim çok istiyo ikiz ama ikiz gebelik risk ve beni korkutuyor nedenseeAynen canım çift embriyo doktorda söyledi diğerine zarar vermez diye ama ne bileyim insan endişeleniyor
Bende ilk ogrendigimde çok endiseliydim canım çalışan olarak ikiz gebelik çok zor olacağını düşünmüştüm. Bana da doktorum üzülmek yok tek gebelik her zaman bizim istedigimiz dedi ikiz gebelikte birçok risk olduğunu söyledi. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Senin transferin ne zamandiValla canım ben ikiz olsa nasıl yaparım taşıyabilir miyim nasıl olur dopum nasıl olur bakmaksı nasıl olur diye daha çok endişeliydim ama böyle olnca da hayırlısı neyse o olsun diyorum eşim çok istiyo ikiz ama ikiz gebelik risk ve beni korkutuyor nedensee
13 hazirandı. Senin?Bende ilk ogrendigimde çok endiseliydim canım çalışan olarak ikiz gebelik çok zor olacağını düşünmüştüm. Bana da doktorum üzülmek yok tek gebelik her zaman bizim istedigimiz dedi ikiz gebelikte birçok risk olduğunu söyledi. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Senin transferin ne zamandi
Kızlar benim bugün transfer günü hariç 4. Günüm 5.gün dondurulmuş embriyo idrar testi yaptım negatif sizce daha erkende ondan mıdır?
Selam tatlım senin test günün ne zaman?Erken olmuş canım . 8. Günden sonra idrara yine bi bakarsın . Ama 12. Gün daha kesin sonuç. Üzme kendini strese sokarsan olucak şeyidr engelleyebilirsin. 9. Gün idrarda negatif görüp 12. Gün kanda pozitif görenler bile oldu.
Selam tatlım senin test günün ne zaman?
İnşallah canım az kalmış evet oldum Ağustos reglisi ile gel dedi8 Temmuz Çarşamba
Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin bize yarabbi
Sen histereskopini oldun mu ?
Seni o kadar iyi anliyorum ki keza benim surecim de cok benzer ilerledi.. ben de sigara icen biriyim ilk 2 sinde agzima hic surmemistim ama bunda gunde 1-2 tane ben de ictim mesela.. kan testi sonrasi biraktim:) 3. Denememizi kimseye soylemedik, esim ve ben yonetmeye calistik. Ben bazi seyleri gercekten akisina birakmak lazim.. tabi ki heycan, stres, gerginlik olacak insaniz ve duygularimiz var ama biz ne kadar istesekte o istemedigi surece elden bisi gelmiyor sanirimÖncelikle herkese merhaba biraz detaylı yazcam
Çünkü günlerdir burda yazılanları okuyorum diğer arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum çünkü insan merak ediyor ve bilgiler genelde açık değil bu yüzden üyeliğimide yeni yaptımBende 23 haziranda transfer oldum ve 3. Denememdi. İlk defa bu kadar pozitif transfer gerçekleştirdim
normalde transfer sonrası evde dinlenirdim ama bu sefer direk işe gittim
Temizliğimi yaptım makineyi kaldır indir :) öyle burda okuduğum gibi ananas falanda yemedimcrino jel estrofem ve corasprin ilaçlarımda
7. Gün test yaptım idrar silik çıktı 8. Gün gene öyle
Belirtiler adet ağrısı kasık ağrısı sabah kalkınca bel ağrısıgögüslerde hassasiyet biri uçuk yazmış bendede çıktı :)) bu arada normalde sigara içen biriyim ve bırakamadım günde 1-2 tane yine içtim ilk transferimde bırakmıştım
Neyse bugün kandan test yaptım 420 çıktı değerim
Ben şokama çokta mutlu
DiyeCeğim şu bende çok dikkat ettim ve olmadı ilkinde çok üzüldüm 2. Alıştım bundada olacağıno düşünmüyordum ama Şimdi bu kadar dikkat etmememe rağmen oldu hala inanamıyorum da inşallah isteyen herkesin olur
Ayrıca yazmışlaar kalitesini falan onuda bilmiyorum 14 embriyom vardı benim hep 2 şer tane yaptık En son ocakta tüplerimi aldırdım ve bu sürecin tamamını eşimle yaşadık ailelere söylemedik
Benmdw dondurulmuş niyeyse bugün tutmamistir diye düşünüyorum içim karardiMaşallah kuzucummevet dondurulmuştu benimki
İnşallah canım az kalmış evet oldum Ağustos reglisi ile gel dedi
Seni o kadar iyi anliyorum ki keza benim surecim de cok benzer ilerledi.. ben de sigara icen biriyim ilk 2 sinde agzima hic surmemistim ama bunda gunde 1-2 tane ben de ictim mesela.. kan testi sonrasi biraktim:) 3. Denememizi kimseye soylemedik, esim ve ben yonetmeye calistik. Ben bazi seyleri gercekten akisina birakmak lazim.. tabi ki heycan, stres, gerginlik olacak insaniz ve duygularimiz var ama biz ne kadar istesekte o istemedigi surece elden bisi gelmiyor sanirimAllah hepimizin surecini sonuna kadar saglikla tamamlamayi nasip etsin Seni de tebrik ederim insallah bu sefer son denememiz olur
5.gün embriyosu olduğundan belki erken çıkar diye düşündüm.Yaptığım test zaten erken gebelik testide değildi. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Benim 2.denemem ilkinde 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.Erken olmuş canım . 8. Günden sonra idrara yine bi bakarsın . Ama 12. Gün daha kesin sonuç. Üzme kendini strese sokarsan olucak şeyidr engelleyebilirsin. 9. Gün idrarda negatif görüp 12. Gün kanda pozitif görenler bile oldu.
kizlar icimizde ikiz bekleyen var mi? yoksa daha belli olmadi mi?
Selam kızlar benim de 8 haziranda transferim olmuştu ikisi de tutmuş çok şükür kalp atışlarını da duyduk darısı gruptaki tüm arkadaşlarımıza inşallah çok güzel bir duyguyduBenim ikizçift embriyoydu ikiside tutmuş çok şükür
Allhım bu süreç de herkesin yardımcısı olsun biz kimseyle paylaşmadık bide bunun yükünü taşıyoruz inslar hep konuluyor ne yazık ki allh yardımcımız olsun inşÖncelikle herkese merhaba biraz detaylı yazcam
Çünkü günlerdir burda yazılanları okuyorum diğer arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum çünkü insan merak ediyor ve bilgiler genelde açık değil bu yüzden üyeliğimide yeni yaptımBende 23 haziranda transfer oldum ve 3. Denememdi. İlk defa bu kadar pozitif transfer gerçekleştirdim
normalde transfer sonrası evde dinlenirdim ama bu sefer direk işe gittim
Temizliğimi yaptım makineyi kaldır indir :) öyle burda okuduğum gibi ananas falanda yemedimcrino jel estrofem ve corasprin ilaçlarımda
7. Gün test yaptım idrar silik çıktı 8. Gün gene öyle
Belirtiler adet ağrısı kasık ağrısı sabah kalkınca bel ağrısıgögüslerde hassasiyet biri uçuk yazmış bendede çıktı :)) bu arada normalde sigara içen biriyim ve bırakamadım günde 1-2 tane yine içtim ilk transferimde bırakmıştım
Neyse bugün kandan test yaptım 420 çıktı değerim
Ben şokama çokta mutlu
DiyeCeğim şu bende çok dikkat ettim ve olmadı ilkinde çok üzüldüm 2. Alıştım bundada olacağıno düşünmüyordum ama Şimdi bu kadar dikkat etmememe rağmen oldu hala inanamıyorum da inşallah isteyen herkesin olur
Ayrıca yazmışlaar kalitesini falan onuda bilmiyorum 14 embriyom vardı benim hep 2 şer tane yaptık En son ocakta tüplerimi aldırdım ve bu sürecin tamamını eşimle yaşadık ailelere söylemedik
O karamsarlık bende de var.Benmdw dondurulmuş niyeyse bugün tutmamistir diye düşünüyorum içim karardi
3 Haziran canim13 hazirandı. Senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?