Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Acikcasi ben hergun ayni saatte vurmuyorum bu sebeple sorun olacagini dusunmuyorum ben..

Selam kızlar benim de 8 haziranda transferim olmuştu ikisi de tutmuş çok şükür kalp atışlarını da duyduk darısı gruptaki tüm arkadaşlarımıza inşallah çok güzel bir duyguydu

Kızlar ikizlerin kalp atışlarını aynı anda mı duydunuz yoksa aralarında hafta farkı varmıydı ?

Kaçıncı gün embriyo suyu senin
3. Gün embriyosu canım 30 yaşındayım ben sebepsiz infertilite bizimki 3 senedir istiyoruz 2 aşılama negatiften sonra ilk defa tup bebek denedik 2 tane koyuldu çok cokkkk zor bir süreç hepimiz bir umut okuyoruz yazılanları ağlıyoruz içimize atıyoruz biliyorum Rabbim vakti zamanı geldiğinde nasip edecek ama hepiniz için dua ediyorum rabbim kucaklarimizi doldursun sağlıklı kolay gebelik sonunda da sağlıklı bebislerimizi nasip etsin göz yaşlarımız mutluluktan olsun

Kuzum ben sormuştum aynı saatte mı vurulayım hergün diye sabah vurulacaksan sabah saatlerinde akşam vurulacaksan akşam saatlerinde vurul 1 2 saatten birşey olmaz demişti. Sadece sabah vurulmaya başlayacaksan öyle devam et bi sabah bi akşam olmasın demişti. Bende akşamları 20.30 cıvarında vuruluyorum. Ben istemden senin iğnen akşama kalsa bile 1 kerelikten birşey olmaz diye düşünüyorum fakat riske atılacak bir konu değil benim böyle düşünüyorum demem doğru cevap olmaz

Bende 29 yaşındayım doktor 2 tane koymayı teklif etti ancak ben yarım rahimli olduğum için ikisi de tutarsa birini sonlandırırız dedi ben kabul etmedim. Tek konuldu nasip artık dualarımız kabul olur inşallah.

Selam kızlar benim de 8 haziranda transferim olmuştu ikisi de tutmuş çok şükür kalp atışlarını da duyduk darısı gruptaki tüm arkadaşlarımıza inşallah çok güzel bir duyguydu
Maşallahhh canım ne güzel sağlıkla al kucağına bebişlerini

Canım bilinçsizce birşey söylemek istemem ama ben iki gün önce kan sulandiricimi 11 de vurmayı unuttum panikle doktorumu aradım saat üç gibi dedi akşamda yapabilirsin bir günden bir sıkıntı olmaz sürekli hala getirme su an yaptığın stres daha tehlikeli onun için rahat ol dedi.insallah biraz için rahatlamıştır bence bir günden birşey olmaz canım.

Ne güzel anlatmışsın içim yine umutla doldu o uçugu olan benim sanırım ve bende senin gibi çok üstüne düşmüyorum ilk denemem ama ikinci gün hsonu eşimle kısa bir tatile çıktık yol gittim yürüdüm dinlendim nerdeyse hiç durmadım sadece ilk gün dinlendim malesef bende sigara ıciyorum 1 2 tane yani kendime hasta muamelesi yapmıyorum elimden geldiği kadar rahat olmaya çalışıyorum.evde durmak bu süreci zorlastiriyor arkadaşlarla aileyle gezmek muhabbet sohbet bor uğraş olmalı. Salı günü sonuç olacağız bakalım hayirlisi neyse rabbim gönlümüzü ona razı kılsın inşallah bu defa hayirlisiysa mutluluktan aglariz

Kızlar ilk keseyi görmeye gittiğinizde vajinal ultrasonla mı bakıldı yoksa karın bölgesinden mi
3 haziran transferiyim. Ayın 25inde crinone jel yazdırmak için kadın doğuma gittim göbekten baktı. Bir hafta sonrasında, bu perşembe merkezde ilk kontrolüm vardı vajinal ultrason yaptı. Hemşire hazırlanın dedi, bende nasıl muayene edecek bilmiyorum dedim. Sorup geldi alttan dedi, bi daha mı sorsanız dedim sormadı

Bende yazdıktan sonra bir iki yorumdan panik oldum hemen gittim yaptırdım çok gecikmemiş oldum da yine, hemşireye de sordum bişey olmaz dedi, aman iyi olsunlar da başka bişey önemli değil, misafir de zamanını bukdu

Aynen canım bi panikledimde gittim yaptırdım hemen içim rahat etmedi hiç şaşmıyodum bugün mecburen oldu, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…