Acikcasi ben hergun ayni saatte vurmuyorum bu sebeple sorun olacagini dusunmuyorum ben..Kızlar acil cevap, progestan iğne kullanıyorum 7.haftamdayım, tüp bebek, hergün saat 11i geçmeden vuruluyorum, bugün aksadı misafirim var ve bilmiyolar gidemiyorum öğleden sonraya falan kalcak sorun olur mu bilen yardımcı olsun korkuyorum
Bakalım sürecimiz nasıl ilerliycek3 Haziran canim
Selam kızlar benim de 8 haziranda transferim olmuştu ikisi de tutmuş çok şükür kalp atışlarını da duyduk darısı gruptaki tüm arkadaşlarımıza inşallah çok güzel bir duyguydu
Böyle düşünme kuzum herşey allahtan. Biz umut etmekten inanamaktan vazgecmeyelim tutacak inşallahBenmdw dondurulmuş niyeyse bugün tutmamistir diye düşünüyorum içim karardi
3. Gün embriyosu canım 30 yaşındayım ben sebepsiz infertilite bizimki 3 senedir istiyoruz 2 aşılama negatiften sonra ilk defa tup bebek denedik 2 tane koyuldu çok cokkkk zor bir süreç hepimiz bir umut okuyoruz yazılanları ağlıyoruz içimize atıyoruz biliyorum Rabbim vakti zamanı geldiğinde nasip edecek ama hepiniz için dua ediyorum rabbim kucaklarimizi doldursun sağlıklı kolay gebelik sonunda da sağlıklı bebislerimizi nasip etsin göz yaşlarımız mutluluktan olsunKaçıncı gün embriyo suyu senin
Benim ikisi de aynı günde gidiyor aynı anda duyduk o yüzdenKızlar ikizlerin kalp atışlarını aynı anda mı duydunuz yoksa aralarında hafta farkı varmıydı ?
Inşallah canım insallahhhBenim oyle olmustu canim , iki gun adet olacakmisim gibiydi hepinsallah guzel haberlerini aliriz.
Kuzum ben sormuştum aynı saatte mı vurulayım hergün diye sabah vurulacaksan sabah saatlerinde akşam vurulacaksan akşam saatlerinde vurul 1 2 saatten birşey olmaz demişti. Sadece sabah vurulmaya başlayacaksan öyle devam et bi sabah bi akşam olmasın demişti. Bende akşamları 20.30 cıvarında vuruluyorum. Ben istemden senin iğnen akşama kalsa bile 1 kerelikten birşey olmaz diye düşünüyorum fakat riske atılacak bir konu değil benim böyle düşünüyorum demem doğru cevap olmazKızlar acil cevap, progestan iğne kullanıyorum 7.haftamdayım, tüp bebek, hergün saat 11i geçmeden vuruluyorum, bugün aksadı misafirim var ve bilmiyolar gidemiyorum öğleden sonraya falan kalcak sorun olur mu bilen yardımcı olsun korkuyorum
Çok sevindim hayırlı olsun inşallahBenim ikisi de aynı günde gidiyor aynı anda duyduk o yüzden
Bende 29 yaşındayım doktor 2 tane koymayı teklif etti ancak ben yarım rahimli olduğum için ikisi de tutarsa birini sonlandırırız dedi ben kabul etmedim. Tek konuldu nasip artık dualarımız kabul olur inşallah.3. Gün embriyosu canım 30 yaşındayım ben sebepsiz infertilite bizimki 3 senedir istiyoruz 2 aşılama negatiften sonra ilk defa tup bebek denedik 2 tane koyuldu çok cokkkk zor bir süreç hepimiz bir umut okuyoruz yazılanları ağlıyoruz içimize atıyoruz biliyorum Rabbim vakti zamanı geldiğinde nasip edecek ama hepiniz için dua ediyorum rabbim kucaklarimizi doldursun sağlıklı kolay gebelik sonunda da sağlıklı bebislerimizi nasip etsin göz yaşlarımız mutluluktan olsun
Maşallahhh canım ne güzel sağlıkla al kucağına bebişleriniSelam kızlar benim de 8 haziranda transferim olmuştu ikisi de tutmuş çok şükür kalp atışlarını da duyduk darısı gruptaki tüm arkadaşlarımıza inşallah çok güzel bir duyguydu
Çok sağol canım darısı başına inşallahMaşallahhh canım ne güzel sağlıkla al kucağına bebişlerini
İlk keseyi görmeye gittiğimde karından, kalp atışı için vajinal bakıldıKızlar ilk keseyi görmeye gittiğinizde vajinal ultrasonla mı bakıldı yoksa karın bölgesinden mi
Hayirlisiyla inşallah bizimledirler ve güzel haberlerini alirizBende 29 yaşındayım doktor 2 tane koymayı teklif etti ancak ben yarım rahimli olduğum için ikisi de tutarsa birini sonlandırırız dedi ben kabul etmedim. Tek konuldu nasip artık dualarımız kabul olur inşallah.
Canım bilinçsizce birşey söylemek istemem ama ben iki gün önce kan sulandiricimi 11 de vurmayı unuttum panikle doktorumu aradım saat üç gibi dedi akşamda yapabilirsin bir günden bir sıkıntı olmaz sürekli hala getirme su an yaptığın stres daha tehlikeli onun için rahat ol dedi.insallah biraz için rahatlamıştır bence bir günden birşey olmaz canım.Kızlar acil cevap, progestan iğne kullanıyorum 7.haftamdayım, tüp bebek, hergün saat 11i geçmeden vuruluyorum, bugün aksadı misafirim var ve bilmiyolar gidemiyorum öğleden sonraya falan kalcak sorun olur mu bilen yardımcı olsun korkuyorum
Ne güzel anlatmışsın içim yine umutla dolduÖncelikle herkese merhaba biraz detaylı yazcam
Çünkü günlerdir burda yazılanları okuyorum diğer arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum çünkü insan merak ediyor ve bilgiler genelde açık değil bu yüzden üyeliğimide yeni yaptımBende 23 haziranda transfer oldum ve 3. Denememdi. İlk defa bu kadar pozitif transfer gerçekleştirdim
normalde transfer sonrası evde dinlenirdim ama bu sefer direk işe gittim
Temizliğimi yaptım makineyi kaldır indir :) öyle burda okuduğum gibi ananas falanda yemedimcrino jel estrofem ve corasprin ilaçlarımda
7. Gün test yaptım idrar silik çıktı 8. Gün gene öyle
Belirtiler adet ağrısı kasık ağrısı sabah kalkınca bel ağrısıgögüslerde hassasiyet biri uçuk yazmış bendede çıktı :)) bu arada normalde sigara içen biriyim ve bırakamadım günde 1-2 tane yine içtim ilk transferimde bırakmıştım
Neyse bugün kandan test yaptım 420 çıktı değerim
Ben şokama çokta mutlu
DiyeCeğim şu bende çok dikkat ettim ve olmadı ilkinde çok üzüldüm 2. Alıştım bundada olacağıno düşünmüyordum ama Şimdi bu kadar dikkat etmememe rağmen oldu hala inanamıyorum da inşallah isteyen herkesin olur
Ayrıca yazmışlaar kalitesini falan onuda bilmiyorum 14 embriyom vardı benim hep 2 şer tane yaptık En son ocakta tüplerimi aldırdım ve bu sürecin tamamını eşimle yaşadık ailelere söylemedik
3 haziran transferiyim. Ayın 25inde crinone jel yazdırmak için kadın doğuma gittim göbekten baktı. Bir hafta sonrasında, bu perşembe merkezde ilk kontrolüm vardı vajinal ultrason yaptı. Hemşire hazırlanın dedi, bende nasıl muayene edecek bilmiyorum dedim. Sorup geldi alttan dedi, bi daha mı sorsanız dedim sormadıKızlar ilk keseyi görmeye gittiğinizde vajinal ultrasonla mı bakıldı yoksa karın bölgesinden mi
Bende yazdıktan sonra bir iki yorumdan panik oldum hemen gittim yaptırdım çok gecikmemiş oldum da yine, hemşireye de sordum bişey olmaz dedi, aman iyi olsunlar da başka bişey önemli değil, misafir de zamanını bukduKuzum ben sormuştum aynı saatte mı vurulayım hergün diye sabah vurulacaksan sabah saatlerinde akşam vurulacaksan akşam saatlerinde vurul 1 2 saatten birşey olmaz demişti. Sadece sabah vurulmaya başlayacaksan öyle devam et bi sabah bi akşam olmasın demişti. Bende akşamları 20.30 cıvarında vuruluyorum. Ben istemden senin iğnen akşama kalsa bile 1 kerelikten birşey olmaz diye düşünüyorum fakat riske atılacak bir konu değil benim böyle düşünüyorum demem doğru cevap olmaz
Aynen canım bi panikledimde gittim yaptırdım hemen içim rahat etmedi hiç şaşmıyodum bugün mecburen oldu, teşekkür ederimCanım bilinçsizce birşey söylemek istemem ama ben iki gün önce kan sulandiricimi 11 de vurmayı unuttum panikle doktorumu aradım saat üç gibi dedi akşamda yapabilirsin bir günden bir sıkıntı olmaz sürekli hala getirme su an yaptığın stres daha tehlikeli onun için rahat ol dedi.insallah biraz için rahatlamıştır bence bir günden birşey olmaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?