- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Allah korusun sağlıkla ilerlesinler inşallahBende yazdıktan sonra bir iki yorumdan panik oldum hemen gittim yaptırdım çok gecikmemiş oldum da yine, hemşireye de sordum bişey olmaz dedi, aman iyi olsunlar da başka bişey önemli değil, misafir de zamanını bukdu
Ben vereceğim ama günüm geldiği için.Pazartesi kan testi verecek varmı günü gelmediği halde
Ben varım ama günüm benim de :)Pazartesi kan testi verecek varmı günü gelmediği halde
Ben erken gebelik testiyle bugun yaptim yani 5.günde ve coook silik çıktı yani gözle görülür ama resim cekmek istedim cikmiyor. O yüzden normal bence 4.gun negatif çıkması. Aslinda 5 bile erken ama gelde icim rahat durmuyorKızlar bişey sorucam idrarda pozitif görenler erken gebelik testmi yaptı acaba? Ben normal yaptım 4.gün negatif erken test alsam çıkar mı?
Siz 30 unda mı transfer oldunuz?Ben erken gebelik testiyle bugun yaptim yani 5.günde ve coook silik çıktı yani gözle görülür ama resim cekmek istedim cikmiyor. O yüzden normal bence 4.gun negatif çıkması. Aslinda 5 bile erken ama gelde icim rahat durmuyor
Bende dayanamadim az once test yaptim normal test erkende almistim ama onu 2 gun sonra yapicam insallah suan 4.gun negatif gecen transferde 5.gunde cok silik cizgi cikmisti .Kızlar bişey sorucam idrarda pozitif görenler erken gebelik testmi yaptı acaba? Ben normal yaptım 4.gün negatif erken test alsam çıkar mı?
Kaçıngı gün embriyosu sizinkiBende dayanamadim az once test yaptim normal test erkende almistim ama onu 2 gun sonra yapicam insallah suan 4.gun negatif gecen transferde 5.gunde cok silik cizgi cikmisti .
5.gun canim seninKaçıngı gün embriyosu sizinki
Benimde 5.gün tek embriyo5.gun canim senin
29unda transfer oldum. Transfer günü sayılmıyor canım. Test gunum 11 temmuz aslindaSiz 30 unda mı transfer oldunuz?
Benim 9 temmuz 5.gün olduğu için geçen transferimde 9. Gün kanda baktırmıştım çıkmıştı29unda transfer oldum. Transfer günü sayılmıyor canım. Test gunum 11 temmuz aslinda
Bende vericem günüm gelmedi benimde daha:)Pazartesi kan testi verecek varmı günü gelmediği halde
4. Gun cok erken arkadasim, kana bile en erken 5. Gun karisiyo hcg hormonu.. ben erken gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gordum ama 11. Gun yapmistim ben :)Kızlar bişey sorucam idrarda pozitif görenler erken gebelik testmi yaptı acaba? Ben normal yaptım 4.gün negatif erken test alsam çıkar mı?
Ben cok ciddi kabizlik sorunu cektim arkadasim birak ishali ilacsiz normal bile yapamadim, ilac kullandim..Bisey sorcam kizlar biraz ayip olacak ama transferden sonra ishal sorunu yasadiniz mi ?
4. Gün bence erken gebelik testi ile yapsan bile negatif çıkar diye düşünüyorum çok erken kuzum. Ben 5. Gün normal gebelik testi ile yaptım ama herkesin beta hcg değeri aynı oranda salgılanmaz ben bile cikmaz saniyordum ama çıktı, çıkmasa bile üzülmezdim çok erken çünkü kuzumKızlar bişey sorucam idrarda pozitif görenler erken gebelik testmi yaptı acaba? Ben normal yaptım 4.gün negatif erken test alsam çıkar mı?
Ben yaşadım ve aşırı gaz sorunum vardıBisey sorcam kizlar biraz ayip olacak ama transferden sonra ishal sorunu yasadiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?