Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Allah korusun sağlıkla ilerlesinler inşallah Tabi insan bir tane bile tedirgin eden yorum görse duramaz yerinde, aklında kalacağına gidip yaptırmışsın iyi olmuş kuzum Ah yanlış zamanlama bazen kötü oluyor haklısın

Kızlar bişey sorucam idrarda pozitif görenler erken gebelik testmi yaptı acaba? Ben normal yaptım 4.gün negatif erken test alsam çıkar mı?

Kızlar bişey sorucam idrarda pozitif görenler erken gebelik testmi yaptı acaba? Ben normal yaptım 4.gün negatif erken test alsam çıkar mı?
Ben erken gebelik testiyle bugun yaptim yani 5.günde ve coook silik çıktı yani gözle görülür ama resim cekmek istedim cikmiyor. O yüzden normal bence 4.gun negatif çıkması. Aslinda 5 bile erken ama gelde icim rahat durmuyor

Siz 30 unda mı transfer oldunuz?

Bende dayanamadim az once test yaptim normal test erkende almistim ama onu 2 gun sonra yapicam insallah suan 4.gun negatif gecen transferde 5.gunde cok silik cizgi cikmisti .

Bisey sorcam kizlar biraz ayip olacak ama transferden sonra ishal sorunu yasadiniz mi ?

4. Gun cok erken arkadasim, kana bile en erken 5. Gun karisiyo hcg hormonu.. ben erken gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gordum ama 11. Gun yapmistim ben :)

4. Gün bence erken gebelik testi ile yapsan bile negatif çıkar diye düşünüyorum çok erken kuzum. Ben 5. Gün normal gebelik testi ile yaptım ama herkesin beta hcg değeri aynı oranda salgılanmaz ben bile cikmaz saniyordum ama çıktı, çıkmasa bile üzülmezdim çok erken çünkü kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…