Benim karnımdan bakıldı canım ama herkesin Farklı olabiliyor karından görünmezse vajinal bakıyorlarKızlar ilk keseyi görmeye gittiğinizde vajinal ultrasonla mı bakıldı yoksa karın bölgesinden mi
Ara sıra yaşadım ben hâlâ bile yaşıyorum ama sürekli değil. Dengem şaştıBisey sorcam kizlar biraz ayip olacak ama transferden sonra ishal sorunu yasadiniz mi ?
Kaçıncı gün olacak pazartesi peki. Benim 7Bende vericem günüm gelmedi benimde daha:)
5. Gün embiryosu değilmiydi senin canım. Pazartesi belli olur oyleyse sanırım29unda transfer oldum. Transfer günü sayılmıyor canım. Test gunum 11 temmuz aslinda
Pazartesi kan testi verecek misin canım. Ben versem mi diye düşünüyorum da. Aynı gun transfer oldu k3embriyo benimama içim çok hareketli benim,sürekli gaz yerimde duramıyorum
5.gün çift embriyo. Doktor transferden 12 gün sonra test yap dedi hatta plana yazdi 11 temmuz diye ona nazaran söylüyorum. Tabiki ben bugün başladım hergün 1 test yapip alt alta günlük tutmayi düşünüyorum5. Gün embiryosu değilmiydi senin canım. Pazartesi belli olur oyleyse sanırım
AA senin bugun silik mi cıkmış tı. Maşallah onu bilmiyordum. Sen başlamışsın ozaman. Ben de pazartesi kan versem diyorum banada haftaya persembe ver dedi ama pazartesi az bucuk belli olur mu kanda acaba ne oldugu5.gün çift embriyo. Doktor transferden 12 gün sonra test yap dedi hatta plana yazdi 11 temmuz diye ona nazaran söylüyorum. Tabiki ben bugün başladım hergün 1 test yapip alt alta günlük tutmayi düşünüyorumkoyulasincaya kadar
4. Gün çok erken. Bence 7. Günden önce yapmayın. Çok üzülmeyecekseniz yani Kafaya takmayacaksaniz 6. Gün de yapabilirsiniz cunku once negatif cikip 9. Gun pozitifi goren de var. Erken gebelikte net çıkıyor normallerde gölge gibiKızlar bişey sorucam idrarda pozitif görenler erken gebelik testmi yaptı acaba? Ben normal yaptım 4.gün negatif erken test alsam çıkar mı?
Burda yani avusturya da yaşıyorum hemen kan testi yapmiyorlar. Biraz komplike burda. Pazartesi versem salı çıkar hemen ayni gün çıksa keşkeAA senin bugun silik mi cıkmış tı. Maşallah onu bilmiyordum. Sen başlamışsın ozaman. Ben de pazartesi kan versem diyorum banada haftaya persembe ver dedi ama pazartesi az bucuk belli olur mu kanda acaba ne oldugu
Ben cok ciddi kabizlik sorunu cektim arkadasim birak ishali ilacsiz normal bile yapamadim, ilac kullandim..
Bende kabizlik olur ilac verilir hatta diye biliyorum ama daha onceki transferlerimde de aynisi olmustu bunyeden bunyeye fark ediyor demekkiBen yaşadım ve aşırı gaz sorunum vardı
Seninki artik gebelikten darisi basimiza insaalllahhhAra sıra yaşadım ben hâlâ bile yaşıyorum ama sürekli değil. Dengem şaştı
Transfer sonrası da olmuştu kuzum inşallah sizinde mutlu haberlerinizi alırızSeninki artik gebelikten darisi basimiza insaalllahhh
Insallah canimTransfer sonrası da olmuştu kuzum inşallah sizinde mutlu haberlerinizi alırız
Yarın 6.gün belki sabah yaparım diyorum,çıkarsa kan veririmPazartesi kan testi verecek misin canım. Ben versem mi diye düşünüyorum da. Aynı gun transfer oldu k
Bence yapma ben 4. Gün yaptım negatif çıktı şimdi olmadı diye kendi kendimi yiyip bitiriyorumYarın 6.gün belki sabah yaparım diyorum,çıkarsa kan veririmama korkuyorum hiç yapmasam Mı diye..
Neden boyle dusunuyosun ki bende yaptim bugun negatifti daha 4.gundeyiz cok erken yaniBence yapma ben 4. Gün yaptım negatif çıktı şimdi olmadı diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum
Yaa ben hiç sevmiyorum inş üstten bakar alttan daha niye bakıyorlar Kı idrara sıkışık olmayınca mı acaba oyle yapıyorlar3 haziran transferiyim. Ayın 25inde crinone jel yazdırmak için kadın doğuma gittim göbekten baktı. Bir hafta sonrasında, bu perşembe merkezde ilk kontrolüm vardı vajinal ultrason yaptı. Hemşire hazırlanın dedi, bende nasıl muayene edecek bilmiyorum dedim. Sorup geldi alttan dedi, bi daha mı sorsanız dedim sormadı
Benin doktorum 4. Gün tam tutunuyor demişti cıkmazkı o gun kana bile karışmamış oluyorKızlar bişey sorucam idrarda pozitif görenler erken gebelik testmi yaptı acaba? Ben normal yaptım 4.gün negatif erken test alsam çıkar mı?
Bilmiyorum canım inan birde kimseye söylemedik birtek eşimle ben. Kimseylede konusamıyorum sürekli ağlamaklıyım. İğnelerimi bile boşa vurunuyomuş gibiyim.eşim a önce ilaçlar az kaldı diye aldı içimden yalandan alıyoruz dedim.Neden boyle dusunuyosun ki bende yaptim bugun negatifti daha 4.gundeyiz cok erken yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?