Haziranda embriyo transfer yapacaklar

5. Gün embiryosu değilmiydi senin canım. Pazartesi belli olur oyleyse sanırım
5.gün çift embriyo. Doktor transferden 12 gün sonra test yap dedi hatta plana yazdi 11 temmuz diye ona nazaran söylüyorum. Tabiki ben bugün başladım hergün 1 test yapip alt alta günlük tutmayi düşünüyorum koyulasincaya kadar

AA senin bugun silik mi cıkmış tı. Maşallah onu bilmiyordum. Sen başlamışsın ozaman. Ben de pazartesi kan versem diyorum banada haftaya persembe ver dedi ama pazartesi az bucuk belli olur mu kanda acaba ne oldugu

Kızlar bişey sorucam idrarda pozitif görenler erken gebelik testmi yaptı acaba? Ben normal yaptım 4.gün negatif erken test alsam çıkar mı?
4. Gün çok erken. Bence 7. Günden önce yapmayın. Çok üzülmeyecekseniz yani Kafaya takmayacaksaniz 6. Gün de yapabilirsiniz cunku once negatif cikip 9. Gun pozitifi goren de var. Erken gebelikte net çıkıyor normallerde gölge gibi

AA senin bugun silik mi cıkmış tı. Maşallah onu bilmiyordum. Sen başlamışsın ozaman. Ben de pazartesi kan versem diyorum banada haftaya persembe ver dedi ama pazartesi az bucuk belli olur mu kanda acaba ne oldugu
Burda yani avusturya da yaşıyorum hemen kan testi yapmiyorlar. Biraz komplike burda. Pazartesi versem salı çıkar hemen ayni gün çıksa keşke

Yaa ben hiç sevmiyorum inş üstten bakar alttan daha niye bakıyorlar Kı idrara sıkışık olmayınca mı acaba oyle yapıyorlar

Neden boyle dusunuyosun ki bende yaptim bugun negatifti daha 4.gundeyiz cok erken yani
Bilmiyorum canım inan birde kimseye söylemedik birtek eşimle ben. Kimseylede konusamıyorum sürekli ağlamaklıyım. İğnelerimi bile boşa vurunuyomuş gibiyim.eşim a önce ilaçlar az kaldı diye aldı içimden yalandan alıyoruz dedim.

Selam kızlar benim yarın test günüm bugün 8. Gün bugün sadece sol tarafımda bir ağrı var.misafirim vardı. Unuttum bebeğini de kucağıma aldım. Biraz da yoruldum Hiç öyle bir ağrım olmayıp bugün olunca tedirgin oldum birşey mi oldu diye aranızda hiç böyle ağrı yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…