Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Yapmayın lütfen böyle kötüyü cagırmayın ayrıca bu şekilde direk negatif enerji veriyorsunuz bebege ister istemez etkiler stres en büyük düşman insan ister istemez düşünüyor elimizde degil ama verende Allah alanda Allah o nasip etmişse sen nekadar istemesende olur nasibinde yoksa kendinide paralasan ne yaparsan yap boş dua ile iste her ezanda iste rabbim elbet nasip eder o zaman rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın rahat olun Allah ol derse olur inşallah pozitif sonucunuzu alırız

Bizde soylemedik inan yakinlara soylememek daha rahat bu benim 5i denemem 3unde gebe kaldim hemde 2 defa ikiz gebelik gecirdim ama bak cocuk yok ortada bu sefer cok allaha teslimim endisem yok rabbim hayirlisi neyse onu versin olmasada uzulmicem ilaclarda neden bosa olsunn ki eger olmazsa ki bence olacak koyarsin kenara bir sonraki transferde kullanirsin biraz rahat olmaya calis bazi seyler bizim elimizde degil çünkü

Benim oldu canım hala da ara sıra oluyor... endişelenme inşallah yarın pozitif sonuç alirsin

4.gün çok erken,ben 6.günde yapsam mı diye düşünüyorum,bozma moralini

Benimde 2.denemem ilkinde bende hamile kaldım ama boş gebelik oldu. Belkide ondan bu umutsuzluğum.

İnşallah canım hepimiz sağlıkla bebek sahibi oluruz.

ay o bende de oluyorduu hâlâ da ara ara oluyor kuzum bence kötü birşeyin habercisi değildir

G Glmbaha merhaba sizin 3.gün embriyosu ve pozitifti sanırım bir şey soracaktım. Kaçıncı gününde öğrendin? Ve belirtilerin nelerdi ne zaman başladı. Rica etsem bilgi verebilir misin?

Yaa ben hiç sevmiyorum inş üstten bakar alttan daha niye bakıyorlar Kı idrara sıkışık olmayınca mı acaba oyle yapıyorlar
Ben daha 5. Haftanın içinde gitmiştim göbekten baktığında. Hem kese hem kalp atışı gördük çok şükür. O yüzden bir hafta sonra alttan bakmazlar artık diyordum ama nedense vajinal baktı. İkisinde de idrara hafif sıkışık gittim, rahim daha iyi görünüyor diye. Bu sondur inşallah artık, her şey yolunda giderde gerek kalmaz

Benim oğlum 20 kilo, daha test bile yapmamışken boş bulunup kaldırdım. Bebekten bi şey olmaz Allahın izniyle

Arkadaşlar merhaba. Bende yeni katıldım araniza. Pzt günü tek 3.gün embriyo transferi yapıldı.zaten sürekli okuyordum ama yazmak istedim. Bu süreci sizlerle beklemek istiyorum. Anne olmak için tüm sıkıntılara katlanan bizler, evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri de görürüz..tüm kalbimle diliyorum .

Hoşgeldin.. bende dahil pazartesi transfer olan 2-3kişi varız,çok şükür günler ilerlemeye başladı da test günümz yaklaşıyor.. hepimiz inş çektiğimz tüm acılara değer de bebeklerimz bizimle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…