- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
MerhabaArkadaşlar merhaba. Bende yeni katıldım araniza. Pzt günü tek 3.gün embriyo transferi yapıldı.zaten sürekli okuyordum ama yazmak istedim. Bu süreci sizlerle beklemek istiyorum. Anne olmak için tüm sıkıntılara katlanan bizler, evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri de görürüz..tüm kalbimle diliyorum .
Benim de dündeb beri oturup kalkarken dönerken falan ağrıyor belim. Doktora perşembe gittik cuma bel ağrısı başladı. Doktorada soramadım. Hayır olsun inşallahValla benimde sol bacağıma vuruyordubel ağrısı şu aralar başladı ve çok ayakta kalınca oluyor
Çok teşekkür ederim. Evet biraz okumaya çalıştım pzt transfer olanlar var ne güzel.hepimizden güzel haberler gelir inşallah hep..Hoşgeldin.. bende dahil pazartesi transfer olan 2-3kişi varız,çok şükür günler ilerlemeye başladı da test günümz yaklaşıyor.. hepimiz inş çektiğimz tüm acılara değer de bebeklerimz bizimle olur
Teşekkürler inşallah. Seni de çok tebrik ediyorum. Allah kucağına aldığın günleri göstersin inşallah..MerhabaHayırlı olsun inşallah mutlu haberini alırız beklerken bol bol sabır diliyorum
Canim benim 10.gunum olacak ama benim 3.gun embriyosu normalde 7.gunumde test verdim tekrar yapicamKaçıncı gün olacak pazartesi peki. Benim 7
Pozitif mi çıkmıştı. Benimde 3.gün transferi. Hiç farklılık var mı vücudundaCanim benim 10.gunum olacak ama benim 3.gun embriyosu normalde 7.gunumde test verdim tekrar yapicam
Arkadaşlar bana 1 kutu gonalf lazim yetmedi elinde olan varmi
Eee neler verdi doktorun kan sulandırıci bulabildin miMerhaba kızlar benimde bugün doktor kontrolü vardı rahîm kalınlığı güzelmiş salı veya Çarşamba arayacaklar Embriyo çözülürken bilgi verecekler
Nasıl cıktı 7. GünCanim benim 10.gunum olacak ama benim 3.gun embriyosu normalde 7.gunumde test verdim tekrar yapicam
Bir sürü ya hangi birisini karıştırmadan yapicam bilmiyorumEee neler verdi doktorun kan sulandırıci bulabildin mi
Bi arkadaş sormuş ona normal demişler kuzum hayır olsun inşallah dediğin gibiBenim de dündeb beri oturup kalkarken dönerken falan ağrıyor belim. Doktora perşembe gittik cuma bel ağrısı başladı. Doktorada soramadım. Hayır olsun inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim sana da nasip etsin inşallah rabbimTeşekkürler inşallah. Seni de çok tebrik ediyorum. Allah kucağına aldığın günleri göstersin inşallah..
Çoğunu bana vermediBir sürü ya hangi birisini karıştırmadan yapicam bilmiyorumprogestan fitil, progestan iğne, kan sulandırıcı , leucositim iğne, estrofem, monodox, ovitrelle
Evet canim.sukur pozitifi gördüm 7.gunde idrarda da kanda da ama tabi takip gerekiyor dedi doktorumPozitif mi çıkmıştı. Benimde 3.gün transferi. Hiç farklılık var mı vücudunda
Canim idrarda silik cikti kandada pozitif cikti ama degerim düşük beklicezNasıl cıktı 7. Gün
Vücudumda cok yanma var ayak.altimda ozellikle ve her dakika uyumak istiyorum ve adet agrilarim var canimPozitif mi çıkmıştı. Benimde 3.gün transferi. Hiç farklılık var mı vücudunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?