Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ohh cok sukur canim cok sevindim... valla ben de cok yogun calisiyorum aklim devamli burda ama girip bakamiyorum.. sanki sevgilimden mesaj gelmis gibi hissediyorum burada yeni mesajlri gorunce hep guzel seyler okuyalim insallah..

G Glmbaha merhaba sizin 3.gün embriyosu ve pozitifti sanırım bir şey soracaktım. Kaçıncı gününde öğrendin? Ve belirtilerin nelerdi ne zaman başladı. Rica etsem bilgi verebilir misin?
Merhaba.belirti mıdır bilemem ama çok kasık ağrım oldu.transferden sonraki 7. Gün erken gebelik testi yaptim. Aynı gün kan tahlili de yaptirdim.belirtiler asıl adet gününüz geçtikten sonra başlıyor bence.

Ohh cok sukur canim cok sevindim... valla ben de cok yogun calisiyorum aklim devamli burda ama girip bakamiyorum.. sanki sevgilimden mesaj gelmis gibi hissediyorum burada yeni mesajlri gorunce hep guzel seyler okuyalim insallah..

amin guzelim insallah

Kaç çıktıı? Maşallahh diyelim❤ Ya bu hormonlar bizi böyle yaptı hemencik ruh hallerimiz değişti baş ağrısı yok ama yorgunluk ve uyku hali çok

Kaç çıktıı? Maşallahh diyelim❤ Ya bu hormonlar bizi böyle yaptı hemencik ruh hallerimiz değişti baş ağrısı yok ama yorgunluk ve uyku hali çok

532 cikti guzelim, hamd olsun icim biraz daha rahatladi. benim belirtiler azaldi, batmalar devam ama uykudan gozumu acamiyorum, az once de uyuyup uyandim.bas agrisini da gidince sorucam, ama hemsire hamilelik hormonu kan damarlarini genisletir, basagrsi olabailir demisti sanki...

neyse sen naptin, tekrar kan verdin mi canim?

Oh çok sevindim kuzum maşallah bende şöyle 100 üzerini görsem biraz daha huzurlu olacağım henüz vermedim pazartesi vereceğim nasipse
Baş ağrısı normal diye duymuştum bende biryerde ama senin açıklama daha mantıklı geldi şuan

insallah gorursun canim, testlerle ben koyulasmasini baya takip etmistim ama son iki test artik ayni koyuluktaydi ben de stres oldum. insallah guzel sonuclari yazarsiniz pazartesi, bir kac kisi daha var sanki teste gidecek

insallah gorursun canim, testlerle ben koyulasmasini baya takip etmistim ama son iki test artik ayni koyuluktaydi ben de stres oldum. insallah guzel sonuclari yazarsiniz pazartesi, bir kac kisi daha var sanki teste gidecek
Bende bugün evdeki son idrar testimi yaptım bi önceki yaptığımdan farkı 2. Çizginin ilk çizgiyle aynı anda çıkması oldu hemencik belirdi kopkoyu artık test bitti ve pazartesiyi bekleyeceğim
Dediğin gibi pazartesi sonuç alacak olanlar var inşallah herkes için hayırlı bir gün olur mutlu haberler alırız inşallah

ben 20 tane almistim, hala 10dan fazla duruyor ama artik yapmam, onlardan da medet umdum beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…