- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
Gerçekten mi içim rahatladı valla şimdi çok sağolun Sizde sağlıkla alırsınız inşallah kucağınızaBenim oğlum 20 kilo, daha test bile yapmamışken boş bulunup kaldırdım. Bebekten bi şey olmaz Allahın izniyle
Canim idrarda silik cikti kandada pozitif cikti ama degerim düşük beklicez
Canim insallah ya bende oyle.dusunuyourm insallah bebisim veya bebislerim.benimledir:))masallah canim, icini ferah tut artar daha cok. 3.gun oldugu icin dusuk olmasi normal
Bende bilmiyorumcikolatakistim ovitrllemi o ne alaka ki
Ohh cok sukur canim cok sevindim... valla ben de cok yogun calisiyorum aklim devamli burda ama girip bakamiyorum.. sanki sevgilimden mesaj gelmis gibi hissediyorum burada yeni mesajlri goruncekizlar cok sukur bugun 2. kan testi de guzel geldi...bu aralar cok uykum var ve gelip giden bas agrisi cekiyorum, fazla takip edemiyorum sayfalari. Insallah guzel haberler aldikca beni etiketleyin, listeyi duzenlerim.dualarim test gununu bekleyenlerle...
Benim daha 4. GünümVücudumda cok yanma var ayak.altimda ozellikle ve her dakika uyumak istiyorum ve adet agrilarim var canim
Benim hemen hemen her sEy 6.gunde bi anda basladi ondan dayanamayip 7.gunde verdim canim insallah tutar seninki de Rabbim ol dediyse olmustur zatenBenim daha 4. Günümağrın ne zaman başladı
Aaa bunu bilmiyordum maşallah ozaman devamı gelir inşallah. Erken oldugı için düşüktür degerCanim idrarda silik cikti kandada pozitif cikti ama degerim düşük beklicez
Inşallah canim doktorumda oyle dusunuyor:)Aaa bunu bilmiyordum maşallah ozaman devamı gelir inşallah. Erken oldugı için düşüktür deger
Amin inşallah canım. Daha bir şey yok o yüzden tedirginimBenim hemen hemen her sEy 6.gunde bi anda basladi ondan dayanamayip 7.gunde verdim canim insallah tutar seninki de Rabbim ol dediyse olmustur zaten
Cok normal canim benimde biseyim.yoktu ben cogu zaman unuttum.transferi falan, sen elini surekli karnina koy ve Rabbi hebli minessalihin çek insallahAmin inşallah canım. Daha bir şey yok o yüzden tedirginimbekleyelim bakalım. Sabrın sonu selamet olur inşallah
Mutlaka yapıcam sağolCok normal canim benimde biseyim.yoktu ben cogu zaman unuttum.transferi falan, sen elini surekli karnina koy ve Rabbi hebli minessalihin çek insallah
Merhaba.belirti mıdır bilemem ama çok kasık ağrım oldu.transferden sonraki 7. Gün erken gebelik testi yaptim. Aynı gün kan tahlili de yaptirdim.belirtiler asıl adet gününüz geçtikten sonra başlıyor bence.
Ohh cok sukur canim cok sevindim... valla ben de cok yogun calisiyorum aklim devamli burda ama girip bakamiyorum.. sanki sevgilimden mesaj gelmis gibi hissediyorum burada yeni mesajlri goruncehep guzel seyler okuyalim insallah..
Kaç çıktıı? Maşallahh diyelim❤ Ya bu hormonlar bizi böyle yaptı hemencik ruh hallerimiz değişti baş ağrısı yok ama yorgunluk ve uyku hali çokkizlar cok sukur bugun 2. kan testi de guzel geldi...bu aralar cok uykum var ve gelip giden bas agrisi cekiyorum, fazla takip edemiyorum sayfalari. Insallah guzel haberler aldikca beni etiketleyin, listeyi duzenlerim.dualarim test gununu bekleyenlerle...
Kaç çıktıı? Maşallahh diyelim❤ Ya bu hormonlar bizi böyle yaptı hemencik ruh hallerimiz değişti baş ağrısı yok ama yorgunluk ve uyku hali çok
Oh çok sevindim kuzum maşallah bende şöyle 100 üzerini görsem biraz daha huzurlu olacağım henüz vermedim pazartesi vereceğim nasipse532 cikti guzelim, hamd olsun icim biraz daha rahatladi. benim belirtiler azaldi, batmalar devam ama uykudan gozumu acamiyorum, az once de uyuyup uyandim .bas agrisini da gidince sorucam, ama hemsire hamilelik hormonu kan damarlarini genisletir, basagrsi olabailir demisti sanki...
neyse sen naptin, tekrar kan verdin mi canim?
insallah gorursun canim,Oh çok sevindim kuzum maşallah bende şöyle 100 üzerini görsem biraz daha huzurlu olacağım henüz vermedim pazartesi vereceğim nasipse
Baş ağrısı normal diye duymuştum bende biryerde ama senin açıklama daha mantıklı geldi şuan
Bende bugün evdeki son idrar testimi yaptım bi önceki yaptığımdan farkı 2. Çizginin ilk çizgiyle aynı anda çıkması oldu hemencik belirdi kopkoyuinsallah gorursun canim,testlerle ben koyulasmasini baya takip etmistim ama son iki test artik ayni koyuluktaydi ben de stres oldum. insallah guzel sonuclari yazarsiniz pazartesi, bir kac kisi daha var sanki teste gidecek
Bende bugün evdeki son idrar testimi yaptım bi önceki yaptığımdan farkı 2. Çizginin ilk çizgiyle aynı anda çıkması oldu hemencik belirdi kopkoyuartık test bitti ve pazartesiyi bekleyeceğim
Dediğin gibi pazartesi sonuç alacak olanlar var inşallah herkes için hayırlı bir gün olur mutlu haberler alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?