- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Neeyyben 20 tane almistim, hala 10dan fazla duruyor ama artik yapmam, onlardan da medet umdum beklerken
ben 20 tane almistim, hala 10dan fazla duruyor ama artik yapmam, onlardan da medet umdum beklerken
Maşallah maşallahBende amazondan 20 tane istedim artik gece gündüz yaparım
aynen bende amazondan ucuza buldum, cok uygundu zatenBende amazondan 20 tane istedim artik gece gündüz yaparım
Ben dayanamadim yine test yaptim 5.gunum bugun once normal test yaptim cizgi yokk gibi anlayamadim yani dedim su erken gebelik testini yapayim ozamn silik bir sekilde ikinci cizgi cikti insallah koyulasarak devam eder
Günaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?Ben dayanamadim yine test yaptim 5.gunum bugun once normal test yaptim cizgi yokk gibi anlayamadim yani dedim su erken gebelik testini yapayim ozamn silik bir sekilde ikinci cizgi cikti insallah koyulasarak devam eder
TebriklerrrGünaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?
Tebrik ederimGünaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?
Çok teşekkürler.daha çok erken, inşallah koyulaşarak devam eder.TebriklerrrHızlı Resim - Video Yükle - Dosya Yükle
imgyukle.com ücretsiz, hızlı resim yükle, video yükle, dosya yükle, paylaşma servisidir. 500 MB'a kadar resim, video ve dosya yükleyip paylaşabilirsiniz.imgyukle.com
Hayır canım koyma fazla gelebilirBaşına gelen varmı Bi tane daha koysam fazla doz olurmu nolur.
MerhabaKızlar gece 12de Progestan kapsül yaptım vajinal , gece 3de küçüktuvalete kalkınca beyaz kapsül boyutunda bişey gördüm sifonu cekmeden. Tereddüd ettim ya Bi tane daha koysammı şimdi. Ya eksik gelirse doz. Offf
Ben aslında dün de yapmıştım ama bu kadar belirgin değildi. Fotoğrafta çıkmamıştı. Bugün koyulaşmış biraz daha. Çok umutlanmak istemiyorum ama insanın elinde değil. İnşallah senden de mutlu haberler alalımTebrik ederimbenimde 3. Gün embriyosu bugun 5.günüm ama cesaret edemiyorum testi bekliycem sanırım.
Koyma canım. Bende de olmuştu hemşireyi arayıp sormuştum.alması gerekeni almıştır merak etme demişti.Başına gelen varmı Bi tane daha koysam fazla doz olurmu nolur.
Var varGünaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?
bir kere olduysa bişi olmaz bence benim hep akıyordu hala oyle transfer günü Kan verdim progestan seviyem düşük cıkınca prolutex igne verdiler transfer aşamasındaysan eger baktır canım istersen Bi kandaBaşına gelen varmı Bi tane daha koysam fazla doz olurmu nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?