Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar gece 12de Progestan kapsül yaptım vajinal , gece 3de küçüktuvalete kalkınca beyaz kapsül boyutunda bişey gördüm sifonu cekmeden. Tereddüd ettim ya Bi tane daha koysammı şimdi. Ya eksik gelirse doz. Offf

Ben dayanamadim yine test yaptim 5.gunum bugun once normal test yaptim cizgi yokk gibi anlayamadim yani dedim su erken gebelik testini yapayim ozamn silik bir sekilde ikinci cizgi cikti insallah koyulasarak devam eder

Ben dayanamadim yine test yaptim 5.gunum bugun once normal test yaptim cizgi yokk gibi anlayamadim yani dedim su erken gebelik testini yapayim ozamn silik bir sekilde ikinci cizgi cikti insallah koyulasarak devam eder
çok sevindim cnm. Tebrikler koyulasarak devam eder inşallah

Günaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?

Eklentiler

• 20200705_073751.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 113
Tebriklerrr

Tebrik ederim benimde 3. Gün embriyosu bugun 5.günüm ama cesaret edemiyorum testi bekliycem sanırım.

Merhaba
Bende de aynı durum olmuştu, hemşireye sordum.Attığın gibi aynı şekliyle geri geldiyse at bir daha dedi ama biraz daha erimiş dağılmaya yakın pütür pütür gibiyse gerek yok dedi.Onlar içinde kalanlardır dedi.Ben de atmadım bir daha .

Tebrik ederim benimde 3. Gün embriyosu bugun 5.günüm ama cesaret edemiyorum testi bekliycem sanırım.
Ben aslında dün de yapmıştım ama bu kadar belirgin değildi. Fotoğrafta çıkmamıştı. Bugün koyulaşmış biraz daha. Çok umutlanmak istemiyorum ama insanın elinde değil. İnşallah senden de mutlu haberler alalım

Var var tebrikler

Başına gelen varmı Bi tane daha koysam fazla doz olurmu nolur.
bir kere olduysa bişi olmaz bence benim hep akıyordu hala oyle transfer günü Kan verdim progestan seviyem düşük cıkınca prolutex igne verdiler transfer aşamasındaysan eger baktır canım istersen Bi kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…