- 22 Haziran 2020
- 290
- 393
- 53
- 32
Doktoruna başvur canım en dogru bilgiyi o verirKızlar günaydın benim 9.gun. ben az önce crinone jeli uyguladım afedersiniz çıkarırken etrafında kan vardı(( normal değil heralde
Çok teşekkürlerVar vartebrikler
Canım bugün aynı şey benimde başıma geldi canım çok sıkkın şimdi kan vermeye gidiyorumKızlar günaydın benim 9.gun. ben az önce crinone jeli uyguladım afedersiniz çıkarırken etrafında kan vardı(( normal değil heralde
Inşallah devam edicek cnm. Cok şükür Allah bu duyguyu bizlerede tattırdı.Çok teşekkürlerçok değişik bir duyguymuş. Devam eder inşallah seni de tebrik ediyorum canım. Allah kucağına almayı nasip etsin
Çok muydu senin canım doktora sorsam da ilaca aynen devam yarın test yap diyecek doktorumu biliyorum ondan sormayacmCanım bugün aynı şey benimde başıma geldi canım çok sıkkın şimdi kan vermeye gidiyorum
Canim.dualarim seninle hadi insallah bebegin seninledir kuzumCanım bugün aynı şey benimde başıma geldi canım çok sıkkın şimdi kan vermeye gidiyorum
Yok çok afedersin sabah peçete böyle kahverengi tortu gibi birşey geldi. Sonra jeli yaptığımda ucunda birkaç parça kan gibi şeyler vardı. Şimdi gidince soracağım sana da bilgi veririm.Çok muydu senin canım doktora sorsam da ilaca aynen devam yarın test yap diyecek doktorumu biliyorum ondan sormayacm
Amin canım benim gece hiç uyumadım neredeyse sabahta kalkıp bu kan olayı olunca moralim bozuldu. Şimdi hastaneye gidiyoruzCanim.dualarim seninle hadi insallah bebegin seninledir kuzum
Haber ver canim test sonucunuCanım bugün aynı şey benimde başıma geldi canım çok sıkkın şimdi kan vermeye gidiyorum
Bak sakin moralini bozma çünkü jel tahriş çok yapıyor ve bana seninkide tahris olmus olabileceğinden dolayi geliyor.Amin canım benim gece hiç uyumadım neredeyse sabahta kalkıp bu kan olayı olunca moralim bozuldu. Şimdi hastaneye gidiyoruz
Aynen lavaboda kahverengi tortu vardı. İnşallah kötü değildir canım inşallah tutunuyorlardirYok çok afedersin sabah peçete böyle kahverengi tortu gibi birşey geldi. Sonra jeli yaptığımda ucunda birkaç parça kan gibi şeyler vardı. Şimdi gidince soracağım sana da bilgi veririm.
Transferin 5.günü idi dün. Düştüğünü görünce Bi tane daha koydum. Doktora yazdım bakalım ne diyecekbir kere olduysa bişi olmaz bence benim hep akıyordu hala oyle transfer günü Kan verdim progestan seviyem düşük cıkınca prolutex igne verdiler transfer aşamasındaysan eger baktır canım istersen Bi kanda
Tüh koydum gece korktumKoyma canım. Bende de olmuştu hemşireyi arayıp sormuştum.alması gerekeni almıştır merak etme demişti.
Sinemcimmm maşallah tutunmuş 3.Gün olmasına ragmen görünüyor yaBen aslında dün de yapmıştım ama bu kadar belirgin değildi. Fotoğrafta çıkmamıştı. Bugün koyulaşmış biraz daha. Çok umutlanmak istemiyorum ama insanın elinde değil. İnşallah senden de mutlu haberler alalım
İnşallah canım sabah çok bel ağrım vardı çokta adet sancım vardı. Onun üzerine bunu görünce çok korktum açıkçasıAynen lavaboda kahverengi tortu vardı. İnşallah kötü değildir canım inşallah tutunuyorlardir
İnşallah öyledir kuzum benim iki saate anlayacağız.Bak sakin moralini bozma çünkü jel tahriş çok yapıyor ve bana seninkide tahris olmus olabileceğinden dolayi geliyor.
Aynen neredeyse aynı şeyi yaşamışız. Ama benim gece oldu bel ve kasık ağrısıİnşallah canım sabah çok bel ağrım vardı çokta adet sancım vardı. Onun üzerine bunu görünce çok korktum açıkçası
Inşallah hayırlı haberler verirsin cnm. Dualarımız seninleİnşallah öyledir kuzum benim iki saate anlayacağız.
çok sevindim cnm. Tebrikler koyulasarak devam eder inşallah
Günaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?
Hepimize hayirli ugurlu olsunnn ozamnnnnn
Aha buda bendennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?