Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Çok teşekkürler çok değişik bir duyguymuş. Devam eder inşallah seni de tebrik ediyorum canım. Allah kucağına almayı nasip etsin
Inşallah devam edicek cnm. Cok şükür Allah bu duyguyu bizlerede tattırdı. amin cnm Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Çok muydu senin canım doktora sorsam da ilaca aynen devam yarın test yap diyecek doktorumu biliyorum ondan sormayacm
Yok çok afedersin sabah peçete böyle kahverengi tortu gibi birşey geldi. Sonra jeli yaptığımda ucunda birkaç parça kan gibi şeyler vardı. Şimdi gidince soracağım sana da bilgi veririm.

Yok çok afedersin sabah peçete böyle kahverengi tortu gibi birşey geldi. Sonra jeli yaptığımda ucunda birkaç parça kan gibi şeyler vardı. Şimdi gidince soracağım sana da bilgi veririm.
Aynen lavaboda kahverengi tortu vardı. İnşallah kötü değildir canım inşallah tutunuyorlardir

bir kere olduysa bişi olmaz bence benim hep akıyordu hala oyle transfer günü Kan verdim progestan seviyem düşük cıkınca prolutex igne verdiler transfer aşamasındaysan eger baktır canım istersen Bi kanda
Transferin 5.günü idi dün. Düştüğünü görünce Bi tane daha koydum. Doktora yazdım bakalım ne diyecek

Sinemcimmm maşallah tutunmuş 3.Gün olmasına ragmen görünüyor ya

Kizlar merhaba benim değerim düştü en son 6ydı ilaçları bıraktık adet olmayı bekliyorum. Nasip değilmiş sizler için çok seviniyorum rabbim tutanları tamamına sağlıkla erdirsin. Bekleyenlere pozitif nasip etsin. Benim gibi olmayanlara sabır ve yeniden deneme gücü versin Çok şükür bir oğlum var çok şükür dondurulmuş embriyolarım var çok şükür yumurta rezervim iyi (PKonun tek iyi yanı ) Allah ol derse hayırlı zamanda olur inşallah. Adetimle birlikte yeni transfer için hazırlanacağız bu defa çift embriyo olacak. Kaliteleri 5ab imiş. İlaç konusunu çok konuştum ama ısrarla beyaz haplar ve jel dışında hiçbir ilaca gerek yok hatta gereksiz diyor doktorum. Kan sulandırıcı ve progestan iğneyi yine vermeyecek galiba. Hakkımızda hayırlısı. Hepinize yardımlarınızdan iyi kalbinizden dolayı teşekkür ederim

çok sevindim cnm. Tebrikler koyulasarak devam eder inşallah
Hepimize hayirli ugurlu olsunnn ozamnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…