Hayırlı olsun canım çok sevindimEvet canim.sukur pozitifi gördüm 7.gunde idrarda da kanda da ama tabi takip gerekiyor dedi doktorum
Amin canım benim verdim kanı şimdi 2 saat nasıl geçecek belli değilInşallah hayırlı haberler verirsin cnm. Dualarımız seninle
Tuğbacım bende çok şaşkınım. Daha çok erken ama idrarda çıktı inanamıyorum. İnşallah koyulaşarak devam ederSinemcimmm maşallah tutunmuş 3.Gün olmasına ragmen görünüyor ya
Canım şimdi çıktım hastaneden hemşireye sordum. Bir kan sonucunu görelim ama aktif bir kanama yoksa endişelenmeyin dediAynen neredeyse aynı şeyi yaşamışız. Ama benim gece oldu bel ve kasık ağrısı
Canim tesekkur ederim ama henuz bsey icin sevinmiyorum cunku testi tekrarlamam gerek:) dua et nolurHayırlı olsun canım çok sevindim
Canim hadi insallah pozitif haberlerini bekliyorum ki oylede olacak nasipseCanım şimdi çıktım hastaneden hemşireye sordum. Bir kan sonucunu görelim ama aktif bir kanama yoksa endişelenmeyin dedi
Dualarım seninle içini refah tut sen bebişin seninleCanim tesekkur ederim ama henuz bsey icin sevinmiyorum cunku testi tekrarlamam gerek:) dua et nolur
İnşallah canım inşallah sabahtan beri hem ağlıyorum hem dua ediyorum.Canim hadi insallah pozitif haberlerini bekliyorum ki oylede olacak nasipse
Crinone jel kahverengi yada pembemsi tortu olarak geri gelebiliyor korkmayin lütfen jel tahris etmis olabilir hayirli haberler insallahYok çok afedersin sabah peçete böyle kahverengi tortu gibi birşey geldi. Sonra jeli yaptığımda ucunda birkaç parça kan gibi şeyler vardı. Şimdi gidince soracağım sana da bilgi veririm.
İnşallah artmaz inşallah ya iyice moralim bozuldu benimCanım şimdi çıktım hastaneden hemşireye sordum. Bir kan sonucunu görelim ama aktif bir kanama yoksa endişelenmeyin dedi
Maşallah canım hayırlı olsunBen dayanamadim yine test yaptim 5.gunum bugun once normal test yaptim cizgi yokk gibi anlayamadim yani dedim su erken gebelik testini yapayim ozamn silik bir sekilde ikinci cizgi cikti insallah koyulasarak devam eder
Tebrik ederim canım katlanarak artar inşallahGünaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?
Merhaba canim..tedavin nasil geciyo..ne zman transfer planliyosunTebrik ederim canım katlanarak artar inşallah
Insallah canim aminnDualarım seninle içini refah tut sen bebişin seninle
Insallah guzel haberler almana az kaldi canim sen gönlünü ferah tut lütfen..İnşallah canım inşallah sabahtan beri hem ağlıyorum hem dua ediyorum.
Sen ne zaman vereceksin bir daha kan
Tesekkur ederim darisi basina insallah hepimiz mutlu haberler alalim emeklerimiz bosa gitmesin insallahMaşallah canım hayırlı olsun
Günaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?
Tebrik ederimmm kizlarr hadi bakalim koyulasarak artarak devam etsin degerleriniz insallahhh
Aha buda bendennn
Tebrikleeeerr insalahhhBen dayanamadim yine test yaptim 5.gunum bugun once normal test yaptim cizgi yokk gibi anlayamadim yani dedim su erken gebelik testini yapayim ozamn silik bir sekilde ikinci cizgi cikti insallah koyulasarak devam eder
Sakin kotu dusunup moral bozma canim, Allahin izniyle bebegin seninledirCanım bugün aynı şey benimde başıma geldi canım çok sıkkın şimdi kan vermeye gidiyorum
Ahh canim hayirlisi olsun hakkinda ama cok guzel bir mesaj yazmissin.. cok icten, samimi.. Allah gonlune gore versin insallah tez zamanda.. belki oglun 2 kardes istiyordurKizlar merhaba benim değerim düştü en son 6ydı ilaçları bıraktık adet olmayı bekliyorum. Nasip değilmiş sizler için çok seviniyorum rabbim tutanları tamamına sağlıkla erdirsin. Bekleyenlere pozitif nasip etsin. Benim gibi olmayanlara sabır ve yeniden deneme gücü versinÇok şükür bir oğlum var çok şükür dondurulmuş embriyolarım var çok şükür yumurta rezervim iyi (PKonun tek iyi yanı ) Allah ol derse hayırlı zamanda olur inşallah. Adetimle birlikte yeni transfer için hazırlanacağız bu defa çift embriyo olacak. Kaliteleri 5ab imiş. İlaç konusunu çok konuştum ama ısrarla beyaz haplar ve jel dışında hiçbir ilaca gerek yok hatta gereksiz diyor doktorum. Kan sulandırıcı ve progestan iğneyi yine vermeyecek galiba. Hakkımızda hayırlısı. Hepinize yardımlarınızdan iyi kalbinizden dolayı teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?