Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Sinemcimmm maşallah tutunmuş 3.Gün olmasına ragmen görünüyor ya
Tuğbacım bende çok şaşkınım. Daha çok erken ama idrarda çıktı inanamıyorum. İnşallah koyulaşarak devam eder aynı gün transferiyiz sende yapmayı düşünüyor musun? Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu. Sende pozitif çıktı haberini ver inşallah

Yok çok afedersin sabah peçete böyle kahverengi tortu gibi birşey geldi. Sonra jeli yaptığımda ucunda birkaç parça kan gibi şeyler vardı. Şimdi gidince soracağım sana da bilgi veririm.
Crinone jel kahverengi yada pembemsi tortu olarak geri gelebiliyor korkmayin lütfen jel tahris etmis olabilir hayirli haberler insallah

Ben dayanamadim yine test yaptim 5.gunum bugun once normal test yaptim cizgi yokk gibi anlayamadim yani dedim su erken gebelik testini yapayim ozamn silik bir sekilde ikinci cizgi cikti insallah koyulasarak devam eder
Maşallah canım hayırlı olsun

Tebrik ederim canım katlanarak artar inşallah

Tebrik ederimmm kizlarr hadi bakalim koyulasarak artarak devam etsin degerleriniz insallahhh

Ahh canim hayirlisi olsun hakkinda ama cok guzel bir mesaj yazmissin.. cok icten, samimi.. Allah gonlune gore versin insallah tez zamanda.. belki oglun 2 kardes istiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…