- 19 Nisan 2019
- 180
- 170
- 103
- 34
clKizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Ayy ne guzel canim masallah hayirli olsunBende tahminen haziran 5 yada 6 gibi transfer olur diye düşünüyorum, bi aksilik olmazsa
Aranıza yeni katıldım benimde bel haziranda transferim gerçekleşti 4. Gün embriyosu çift konuldu üçüncü denememdi çok şükür 9. Gün idrar testinde ikinci dakkada silik çizgi gördüm 10. Gün aynı şekilde silik çizgi yani dün kan da verdim ve sonucum 80Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alalım kan sonuçlarıyla
Ay maşallah cidden yaa insan zor sabreder içi içine sığmaz evet evet heveslendim bende yapacağımmmAmin cnmnormalde yarın sabah yapacaktım testi, hatta çok korkuyordum ya olumsuz olursa diye. Ama dün gece test yaptım eczacı vermişti adı sani duyulmayan bi marka. Dedim zaten teste güvenmiyorum. Çıkmazsa üzülmem. Yaptım hafif silik çok silik oldu çizgi. Umutlandım ve sabahı zor ettim. Bu erken gebelik testi cnm.
Inanıyorum senin de olacak beraber başladık inşallah beraber buyutucez göbeklerimizi
Tüp bebek anne ve anne adayları olarak her daim buradayıızzBide dedim sabahın körün de kızlar uyuyordur kimse cevap vermez ne yapacamallahtan buradasınız
Çok teşekkkür ederim canım benim Umut oldun bana Allah kimseyi umutsuz bırakmasın eksik olmaMerhaba umutsuz olma lütfen, zaman zaman bizlerde bu hisse kapılıyor olabiliriz ama kendimizi toparlayalım stres durumumuz çok önemli bu süreçte. Eğer ki normal yolla gebelik düşünseydik evet morfoloji önemliydi ama tüp bebekte önemi yok zaten kat kat büyütülüp en iyisi seçildi. Doktorum çok rahat konuşmuştu eşimin sorunlarının çözülebilir şeyler olduğunu kafama takmamamı söyledi Allah nasip ederse olur tıbben zor bir durum yok dedi. Bizde de morfoloji ve ileri hız 0 sayı 4 milyon. İlk başlarda kafama çok takıyordum ama işin aslı artık bu kısmı düşünmüyorum. Ayrıca tedavide yaş çok önemli bir faktör ve sen 25 yaşındasın herşey olması gerektiği gibi şuan. Dua edelim inşallah rabbim nasip eder.hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebeğin ❤
Tebrik ederim cnm, sağlıkla kucağına almak nasip olur insallahBende tahminen haziran 5 yada 6 gibi transfer olur diye düşünüyorum, bi aksilik olmazsa
Aranıza yeni katıldım benimde bel haziranda transferim gerçekleşti 4. Gün embriyosu çift konuldu üçüncü denememdi çok şükür 9. Gün idrar testinde ikinci dakkada silik çizgi gördüm 10. Gün aynı şekilde silik çizgi yani dün kan da verdim ve sonucum 80Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alalım kan sonuçlarıyla
Teşekkür ederim cnm, darısı başına.Yaaa ne guzel bi sabah bu boyle iki gundur guzel haberler aliyoruzCok sevindim canim masallah rabbim saglikla kucaginiza aldiginiz gunleride gormenizi nasip rtsin ♥
cl
Inşallah bu sefer aksilik olmayacak her şey yolunda gidecek cnm. Olumsuz düşünmek yok.Ay maşallah cidden yaa insan zor sabreder içi içine sığmaz evet evet heveslendim bende yapacağımmmAmiiin yaa gerçekten beraber başladık beraber devam eder umarım. Bugün kontrolüm var transfer tarihimi söyleyecek doktorum bir aksilik olmazsa
Amin cnm inşallah. Ayağını sürüdün arkandan geliyoruz hayırlısıylaHaziran anneleri çoğalıyor çok şükür AllahımSağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah kızlar hepimizin sonu güzel olsun
İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırızYa ne guzel birsey. Nelere dikkat ettiniz bu süreçte. Insallah bizde yaptıracağız
Bende alam bari doktora sorim deCanim çok zorlanmadım duphalac şurup almıştım ara ara onu içiyorum.
Sana verdikleri kağıtta yazıyor kuzum. Hemşire bilgilendirmedi mi kullanabilirsinBende alam bari doktora sorim de
Çok şükür canımAmin cnm inşallah. Ayağını sürüdün arkandan geliyoruz hayırlısıyla
Çok sağol canım darısı başına inşallah
Yaaaa evettt ben burdayım diyorKizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Canım ben akşamdan suya kuru kayısı koyuyorum sabah aç karnına suyunu içip 2-3 tane kayısıyı da yiyorum maşallah çok fayda ediyor bir dene istersenBende alam bari doktora sorim de
Ya senin de hayırlı olsun 8 hazirancı arkadaşım çok sevindimKızlar ikinci çizgi çok silik çıktı sizce gebelik var mı ne yapmalıyım ??
Tesekkur ederim. Amin canım inşallah o günleri de göreceğiz Allahın izniyleÇok sağol canım darısı başına inşallah ❤
Yaaaa evettt ben burdayım diyorcanım benim çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ne uğurlu topic oluyor
Kızlar hayırlı olsun sizin çok sevindim.Kızlar ikinci çizgi çok silik çıktı sizce gebelik var mı ne yapmalıyım ??
Kızlar ikinci çizgi çok silik çıktı sizce gebelik var mı ne yapmalıyım ??
[/QUOTE
Canım tebrikler gayet de belirgin kaçıncı gün embriyosu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?