Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Yaaa ne guzel bi sabah bu boyle iki gundur guzel haberler aliyoruzCok sevindim canim masallah rabbim saglikla kucaginiza aldiginiz gunleride gormenizi nasip rtsin
Kizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
cl

Ayy ne guzel canim masallah hayirli olsun bu sabah pek bi mutlu olduk ust uste guzel haberler almak cok iyi geldi darisi bizlere insallah

Ay maşallah cidden yaa insan zor sabreder içi içine sığmaz evet evet heveslendim bende yapacağımmm Amiiin yaa gerçekten beraber başladık beraber devam eder umarım. Bugün kontrolüm var transfer tarihimi söyleyecek doktorum bir aksilik olmazsa

Çok teşekkkür ederim canım benim Umut oldun bana Allah kimseyi umutsuz bırakmasın eksik olma

Tebrik ederim cnm, sağlıkla kucağına almak nasip olur insallah

Yaaa ne guzel bi sabah bu boyle iki gundur guzel haberler aliyoruzCok sevindim canim masallah rabbim saglikla kucaginiza aldiginiz gunleride gormenizi nasip rtsin
cl
Teşekkür ederim cnm, darısı başına. Senden de bekliyorum güzel haberler

Inşallah bu sefer aksilik olmayacak her şey yolunda gidecek cnm. Olumsuz düşünmek yok.

Haziran anneleri çoğalıyor çok şükür Allahım Sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah kızlar hepimizin sonu güzel olsun
Amin cnm inşallah. Ayağını sürüdün arkandan geliyoruz hayırlısıyla

Ya ne guzel birsey. Nelere dikkat ettiniz bu süreçte. Insallah bizde yaptıracağız
İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız yattım genel olarak evin içinde yürüdüm ara ara, yememe içmeme çok dikkat ettim protein ağırlıklı yedim süt ve ürünleri, çiğ kuruyemişler, ton balığı vs abur cubur çay kahve tamamen kestim bide iğneleri ilaçları düzenli aldım o kadar canım nasipse her türlü olur inşallah sıkmayın canınızı

_Nur_
Aslimuu93

Masallha guzel haberler artiyor, cok sevindim Allah tamamina erdirsin, kucaginza aldirsin insallah
Çok sağol canım darısı başına inşallah
Kizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Yaaaa evettt ben burdayım diyor canım benim çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ne uğurlu topic oluyor
Bende alam bari doktora sorim de
Canım ben akşamdan suya kuru kayısı koyuyorum sabah aç karnına suyunu içip 2-3 tane kayısıyı da yiyorum maşallah çok fayda ediyor bir dene istersen bir de bizim bebeklerin haftasını nasıl hesaplayağız kaç haftalıklar
Kızlar ikinci çizgi çok silik çıktı sizce gebelik var mı ne yapmalıyım ??
Ya senin de hayırlı olsun 8 hazirancı arkadaşım çok sevindim

Çok sağol canım darısı başına inşallah ❤

Yaaaa evettt ben burdayım diyor canım benim çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ne uğurlu topic oluyor
Tesekkur ederim. Amin canım inşallah o günleri de göreceğiz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…