- 23 Kasım 2019
- 181
- 239
- 33
- 40
Çok sevindim cnm bnm.Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahKizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Yaaaa maşallah sizlere Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin tebriklerKizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Ne güzel tebrikler sağlıkla kucağına al canımBende tahminen haziran 5 yada 6 gibi transfer olur diye düşünüyorum, bi aksilik olmazsa
Aranıza yeni katıldım benimde bel haziranda transferim gerçekleşti 4. Gün embriyosu çift konuldu üçüncü denememdi çok şükür 9. Gün idrar testinde ikinci dakkada silik çizgi gördüm 10. Gün aynı şekilde silik çizgi yani dün kan da verdim ve sonucum 80Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alalım kan sonuçlarıyla
Aayy insallah banada nasip olur guzel haberimi paylasmakTeşekkür ederim cnm, darısı başına.Senden de bekliyorum güzel haberler
Amin canım, teşekkür ederim. Darısı sana insallah cnmYaaaa maşallah sizlere Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin tebrikler
Teşekkür ederim cnmÇok sevindim cnm bnm.Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Sağol canım deniyim dediğini, şöyle hesapladım ben, transfer günüme embriyo kaç günlükse ekliyosun, benim 6 hazirandı 5gün de embriyodan ekledim tam 2hafta 1günlük benimki, son adet tarihi olarak yapsak daha büyük oluyo yoksa, bizimki böyle olmalı benceÇok sağol canım darısı başına inşallah ❤
Yaaaa evettt ben burdayım diyorcanım benim çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ne uğurlu topic oluyor
Canım ben akşamdan suya kuru kayısı koyuyorum sabah aç karnına suyunu içip 2-3 tane kayısıyı da yiyorum maşallah çok fayda ediyor bir dene istersenbir de bizim bebeklerin haftasını nasıl hesaplayağız kaç haftalıklar
Ya senin de hayırlı olsun 8 hazirancı arkadaşım çok sevindim ❤
Aminn inşallah :) kaldı 9 günAyy hadi inşallah hayırlı haberlerini verirsin bize sende, aynen öyle oluyo varya ne zaman başladık me zaman bitti bilmiyorum bide zaman geçmicek diye ağlıyodum çok şükür rabbim sabrını verdi su gibi aktı zaman
Cnm ben daha önce hamilelik geçirdim.Düşükle sonuçlandı ama hesaplama yaparken son adet tarihini hesaba alıyorlarSağol canım deniyim dediğini, şöyle hesapladım ben, transfer günüme embriyo kaç günlükse ekliyosun, benim 6 hazirandı 5gün de embriyodan ekledim tam 2hafta 1günlük benimki, son adet tarihi olarak yapsak daha büyük oluyo yoksa, bizimki böyle olmalı bence
Ben oksapar kullanıyorumKızlar benim gibi enox ya da oksapar kullanan var mı?
Ben oksapar kullaniyorum cnm.Kızlar benim gibi enox ya da oksapar kullanan var mı?
Ben enox kullanıyorum.Kızlar benim gibi enox ya da oksapar kullanan var mı?
Kullanmam lazım ama bulamıyorum ya keşke iki kutu yazsaymış doktor eşim arıcak durcak bakalım bugünKızlar benim gibi enox ya da oksapar kullanan var mı?
Oksapar benim de iğnemKızlar benim gibi enox ya da oksapar kullanan var mı?
Tüp doktorunmu öyle yapıyo canım diğer doktorlar normal gebelik sanıyodur ondanmı belkiCnm ben daha önce hamilelik geçirdim.Düşükle sonuçlandı ama hesaplama yaparken son adet tarihini hesaba alıyorlar
Öyle hesaplanmıyor canım, 8 Haziran’da blast embriyo ise 24 Şubat görünüyor doğum tarihi. Nette bir çok hesaplama sitesi var. Tüp bebek blastokist transferi tarihi seçiyorsunuz otomatik hesaplıyorSağol canım deniyim dediğini, şöyle hesapladım ben, transfer günüme embriyo kaç günlükse ekliyosun, benim 6 hazirandı 5gün de embriyodan ekledim tam 2hafta 1günlük benimki, son adet tarihi olarak yapsak daha büyük oluyo yoksa, bizimki böyle olmalı bence
Hee bakiyim o zaman ben ona canım sağolasınÖyle hesaplanmıyor canım, 8 Haziran’da blast embriyo ise 24 Şubat görünüyor doğum tarihi. Nette bir çok hesaplama sitesi var. Tüp bebek blastokist transferi tarihi seçiyorsunuz otomatik hesaplıyor
4 hafta 1 günlük çıktı ama nasıl oluyo ki öyle daha iki haftadır benle bu bebiktoşÖyle hesaplanmıyor canım, 8 Haziran’da blast embriyo ise 24 Şubat görünüyor doğum tarihi. Nette bir çok hesaplama sitesi var. Tüp bebek blastokist transferi tarihi seçiyorsunuz otomatik hesaplıyor
Yaaa biliyordummm hissetmistimmmKızlar ikinci çizgi çok silik çıktı sizce gebelik var mı ne yapmalıyım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?