Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Yaaaa maşallah sizlere Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin tebrikler

Ne güzel tebrikler sağlıkla kucağına al canım

Sağol canım deniyim dediğini, şöyle hesapladım ben, transfer günüme embriyo kaç günlükse ekliyosun, benim 6 hazirandı 5gün de embriyodan ekledim tam 2hafta 1günlük benimki, son adet tarihi olarak yapsak daha büyük oluyo yoksa, bizimki böyle olmalı bence

Aminn inşallah :) kaldı 9 gün böyle gün saya saya neler geçti bu da gelir geçer artık napalım :)

Cnm ben daha önce hamilelik geçirdim.Düşükle sonuçlandı ama hesaplama yaparken son adet tarihini hesaba alıyorlar

Öyle hesaplanmıyor canım, 8 Haziran’da blast embriyo ise 24 Şubat görünüyor doğum tarihi. Nette bir çok hesaplama sitesi var. Tüp bebek blastokist transferi tarihi seçiyorsunuz otomatik hesaplıyor

Öyle hesaplanmıyor canım, 8 Haziran’da blast embriyo ise 24 Şubat görünüyor doğum tarihi. Nette bir çok hesaplama sitesi var. Tüp bebek blastokist transferi tarihi seçiyorsunuz otomatik hesaplıyor
Hee bakiyim o zaman ben ona canım sağolasın

4 hafta 1 günlük çıktı ama nasıl oluyo ki öyle daha iki haftadır benle bu bebiktoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…