Bide şey dicem 4. Haftaya göre beta düşük kalmıyomu bu şekildeÖyle hesaplanmıyor canım, 8 Haziran’da blast embriyo ise 24 Şubat görünüyor doğum tarihi. Nette bir çok hesaplama sitesi var. Tüp bebek blastokist transferi tarihi seçiyorsunuz otomatik hesaplıyor
İnşallah kuzucummInşallah bu sefer aksilik olmayacak her şey yolunda gidecek cnm. Olumsuz düşünmek yok.
Evet haklısın ama hesaplama bu şekilde yapılyor :)4 hafta 1 günlük çıktı ama nasıl oluyo ki öyle daha iki haftadır benle bu bebiktoş
10. gün 333'tü değil mi değerin, bence 4. haftaya göre gayet iyi.Bide şey dicem 4. Haftaya göre beta düşük kalmıyomu bu şekilde
Şu dönemde en çok ihtiyacimiz olan şeyler bunlarÇok teşekkkür ederim canım benim Umut oldun bana Allah kimseyi umutsuz bırakmasın eksik olma ❤
Ay çok şükür ya çünkü bu hastaneden verilen kağıtta 4.haftada 500 ve üstü gözüküyo değer de ondan takıldımEvet haklısın ama hesaplama bu şekilde yapılyor :)
10. gün 333'tü değil mi değerin, bence 4. haftaya göre gayet iyi.
Önemli olan 2 günde 2 katına çıkması, ilk değerin de çok iyi hiç endişelenme :)Ay çok şükür ya çünkü bu hastaneden verilen kağıtta 4.haftada 500 ve üstü gözüküyo değer de ondan takıldım
Kullanmam lazım ama bulamıyorum ya keşke iki kutu yazsaymış doktor eşim arıcak durcak bakalım bugün
Çünkü yumurtanın yola çıktığı gün hesaplanıyor döllendiği gün değil4 hafta 1 günlük çıktı ama nasıl oluyo ki öyle daha iki haftadır benle bu bebiktoş
Yaaaa çok üzüldüm biraz kafanı topla sonra yol haritanı çizersin yumurta ve sperm olduğu sürece umut vardır canımBenim negatif kizlar , bitti artik tekrar denemicem
Valla ben Bursa’da yaşıyorum bulamadık İstanbul’dan getirttirdim 6 kutu daha sonucu öğrenmemede 6 gün varŞükür bulduk oksaparı, illet coronadan dolayı bulunamıyomuş, 2 kutu falan alın kızlar
Kuzum her nasip vaktine esirdir vardır bi bildiği Allah’ın benimde 5.günüm bugün nedense bende umutsuzumBenim negatif kizlar , bitti artik tekrar denemicem
Oralarda vaka daha çokya ondandır, iyi bari bulduysanız, muadilleri bile yokmuş valla stok yapmak gerekValla ben Bursa’da yaşıyorum bulamadık İstanbul’dan getirttirdim 6 kutu daha sonucu öğrenmemede 6 gün var
Canım ben 2 kutu almıştım allahtan sen eczaneden mi buldun depolardan mıŞükür bulduk oksaparı, illet coronadan dolayı bulunamıyomuş, 2 kutu falan alın kızlar
Cok üzüldüm. Bugunü bir atlat. Ustunden biraz zaman gecsin. Toparla kendini. Yeniden denersin. Sağ olduktan sonra Umut hep var. Öyle düsünme.Benim negatif kizlar , bitti artik tekrar denemicem
Eczaneden buldum canım ne kadar devam etcez acaba buna pıhtılaşma sorunumuzki varki bişey dememişlerdi amaCanım ben 2 kutu almıştım allahtan sen eczaneden mi buldun depolardan mı
Canim doktoruna bir sor istersen. Sorunun da yokmus, ogren istersen.Eczaneden buldum canım ne kadar devam etcez acaba buna pıhtılaşma sorunumuzki varki bişey dememişlerdi ama
Yarın testten sonra soriyim bari benimki önlem amaçlı mı verdi acaba yada sorun vardı da demeyi mi unuttular bakim yarın da kullaniyim sonrasına ne derlerseCanim doktoruna bir sor istersen. Sorunun da yokmus, ogren istersen.
Bende 3 gende bozukluk var tramboli testi yaptırmıştım. Doğuma kadar kullanacaksın dedi bana.
Evet haklısın ama hesaplama bu şekilde yapılyor :)
10. gün 333'tü değil mi değerin, bence 4. haftaya göre gayet iyi.
[/QUOTBenim negatif kizlar , bitti artik tekrar denemicemCanın sağolsun üzülme arkadaşım yıpratma kendini henüz zamanı gelmemis demekki. Allah büyüktür insallah hayirlisiyla en yakin zamanda nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?