Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Öyle hesaplanmıyor canım, 8 Haziran’da blast embriyo ise 24 Şubat görünüyor doğum tarihi. Nette bir çok hesaplama sitesi var. Tüp bebek blastokist transferi tarihi seçiyorsunuz otomatik hesaplıyor
Bide şey dicem 4. Haftaya göre beta düşük kalmıyomu bu şekilde

Evet haklısın ama hesaplama bu şekilde yapılyor :)

10. gün 333'tü değil mi değerin, bence 4. haftaya göre gayet iyi.
Ay çok şükür ya çünkü bu hastaneden verilen kağıtta 4.haftada 500 ve üstü gözüküyo değer de ondan takıldım

Şükür bulduk oksaparı, illet coronadan dolayı bulunamıyomuş, 2 kutu falan alın kızlar

Valla ben Bursa’da yaşıyorum bulamadık İstanbul’dan getirttirdim 6 kutu daha sonucu öğrenmemede 6 gün var
Oralarda vaka daha çokya ondandır, iyi bari bulduysanız, muadilleri bile yokmuş valla stok yapmak gerek

Eczaneden buldum canım ne kadar devam etcez acaba buna pıhtılaşma sorunumuzki varki bişey dememişlerdi ama
Canim doktoruna bir sor istersen. Sorunun da yokmus, ogren istersen.
Bende 3 gende bozukluk var tramboli testi yaptırmıştım. Doğuma kadar kullanacaksın dedi bana.

Canim doktoruna bir sor istersen. Sorunun da yokmus, ogren istersen.
Bende 3 gende bozukluk var tramboli testi yaptırmıştım. Doğuma kadar kullanacaksın dedi bana.
Yarın testten sonra soriyim bari benimki önlem amaçlı mı verdi acaba yada sorun vardı da demeyi mi unuttular bakim yarın da kullaniyim sonrasına ne derlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…