Haziranda hamile kalanlar burayaaaa:))))))))

yaylaguzeli

Zeynep B.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
901
2
356
Norveç
Evet arkadaşlar bende geçen ay hamile kaldım sanırımzemuszemus son adet tarihim 30 mayıstı dünde test yaptım pozitif:sm_cool: çıktı yarında kan tahlili yaptıracağım bakalım sonuç ne çıkacak merakla bekliyoruz.eyvahedigeldismile

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
henuz hıc hamıle kalamaıdm
saglıklan al bebegını ınşşş

benimde son adet tarihim 30 mayıstı ve şu an hamileyim geçen yılki hamileleliği bazı sağlık sorunlarım nedeniyl sonlandırmıştım ama şimdi yeniden hamileyim çok mutluyum.kısmetse 6-8 martta doğucak

ne guselllllll bende mart nısan mayıs gıbı dogum yapmayı cok ısterdım
allh saglıklan kucagınıza almayı nasp etsın

bende son adetimi 3 haziranda gördüm. hamileymişim bu ay öğrendim. hangi ayın hamilesi sayılırım bilmiyorum.

TAHLıL SONUCUMU ALDIM DEĞERLER 437.78 pozitif dendi yarında dr ye gidecegim ikinci çocoğum olmasına rağmen çok heycanlıyım.çok korkuyorum düşük olacak diye çünkü rahmim aşağıda 3 düşügüm oldu bu zamana kadar inşallah bunada birşey olmaz
benim dogumda 6 mart gibi

merhaba arkadaşlar,ben de en son 5 haziranda adet gördüm,dün test yaptım pozitif çıktı,22 haziranda doktora gidicem,o zamana randevu alabildik,çok geç olur mu arkadaşlar sizce ?

Ben de haziranın ilk haftası gebe kalanlardanım.Şu anda 6 haftalık hamişim.Umarım hepimizin bebişleri sağlıcakla gelir

hepinize hayırlı olsun arkadaşlar darısı bizlerin başına bir sorum olacaktı ilk adetiniz gecikmeden hangi belirtiler vardı ?

Su_su,son adet tarihim 23 Mayıs cnm

Ceylin benim belirtilerim adet tarihimden 10-12 gün önce karın şişliği,kasık ağrısı,karında batma ile başladı hep aynı devam etti.
Hamile olduğumu öğrendiğim son iki günde de göğüslerim hassaslaştı.

Son düzenleme:
mısraa canımm hamile misin hayırlı olsunn çook sevindimm.
bizde bebiş düşünüyoruz ama bakalım kısmet perşembe günü belli olacak erkenden test yapmak istemiyorum

beni hatırladın mıı????

tşk ederim canım teberik ederim seni meleğini sağ sağlim kucağına alırsın inşş. bizde bebiş için çalışmalara başladık ve adet tarihim 13 temmuz benimde belim ağrıyo ve kasıklarımda batmalar oluyor ara ara midem karışıyor canım sende yerleşme kanaması oldu mu acaba?:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.
hamileliğiniz hayırlı olsun.

benimde SAT 28 mayıs.
30 haziranda dr. a gittim. kan tahlilinde belli oldu.2 hafta sonra tekrar gel dedi.
kesenin görünmesi ne zman belli olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…