Haziranda hamile kalanlar burayaaaa:))))))))

merhaba kızlarr bende dün üğrendim hamile olduğumu..son adet 3. haziran...
inşallah değerlerim katlarsa dahada mutlu olucam...

arkadaşlar pc başına geçince karnıma yastık koyuyorum.ayrıca tv izlerken de böyle yapıyorum.

ayrıca hamile olduğumu öğrendiğimden beri de cep telefonunu kullanmıyorum.gerektiğinde mesaj çekiyorum.daha çok ev telefonunu kullanıyorum.

merhaba arkadaşlar.
hamileliğiniz hayırlı olsun.

benimde SAT 28 mayıs.
30 haziranda dr. a gittim. kan tahlilinde belli oldu.2 hafta sonra tekrar gel dedi.
kesenin görünmesi ne zman belli olur?

cnm benmde sat 22 mayıstı ve 5haftalıkken keseyi gördük aslında kan değerlerine bağlı cnm 1500ü geçince kese görünüyo kanda kaç çıkmıştı en son senn inş gittiğinde sağlıkla görürsün keseyi cnm

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım böle bi grup olduğuna çok sevindim benimde son adet tarihim "12 mayıs bende çok heyecanlıyım ikinci gebeliğim çok korkuyorum ilk bebeğim karnımda öldü şu an iyiyiz çok şükür Allah hepimize bebelerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

sevgili kralichee ben maalesef müşteri hizmetlerinde çalışıyorum burada 20 tane bilgisayar bir o kadar da cep telefonuyla konuşan kız var ben de bütün gün cep telefonuyla konuşuyorum ve 8 haftalık hamileyim ne yapacağımı bilemiyorum

cevabın için teşekkür ederim.seninde hamileliğin hayırlı olsun vereliniortak

2262 çıktı bir hafta önce.

dr.iki hafta sonra tekrar çağırdı.

folicplus kullanıyorum.acayip iştahımı açtı klava:

sizlerde kullanıyor musunuz? sizlerde de iştah açtı mı?

en azından kendi kullandığın bilgisayara ve cep telefonuna radyasyon koruyucu kalkan alman mümkün mü?

üzüldüm ama :teselli:

kızlar umarım bebişlerinizi sağlıkla büyütürsünüz,ben de aşılama sonucu bekliyorum ne dersiniz az da olsa umut var mı?bilmiyorumkismile

benimde son adet tarihim 30 mayıstı ve şu an hamileyim geçen yılki hamileleliği bazı sağlık sorunlarım nedeniyl sonlandırmıştım ama şimdi yeniden hamileyim çok mutluyum.kısmetse 6-8 martta doğucak
sağlıkla bebeğin dünyaya gelir umarım... sıra inşaallah bize de gelirzemuszemus

tüm hamile bayanlar inşaallah sağlıklı bebekleriniz olur... annelik yaşanacak en güzel duygu

kızlar umarım bebişlerinizi sağlıkla büyütürsünüz,ben de aşılama sonucu bekliyorum ne dersiniz az da olsa umut var mı?bilmiyorumkismile
umarım umudun gerçeğe dönüşür ve sağlıklı bir bebeğin olur

Canım benimde çalıştığım odada 3 pc var her yere kaktüs koydum bir nebzede olsa radyasyonu engelliyormuş

Ben elevit kullanıyorum cnm

arkadaşlar bulantılarınız başladı mı??

Benim bulantılarım bugün başladı cnm

selam arkadaşlar bende haziranda hamile kaldım çok şükür.. Hepinize Allah'tan sağlıklı sorunsuz bir gebelik ve doğumla meleklerinize kavuşmanızı diliyorum inşallah bende dahil. Bugün 6+1 olduk ve acaip bir halsizlik ve iştahsizlik var akşama kadar yatıyorum yaaa yat yat şişecem valla herşeye rağmen çok güzel rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…