- Konu Sahibi yaylaguzeli
-
merhaba arkadaşlar.
hamileliğiniz hayırlı olsun.
benimde SAT 28 mayıs.
30 haziranda dr. a gittim. kan tahlilinde belli oldu.2 hafta sonra tekrar gel dedi.
kesenin görünmesi ne zman belli olur?
arkadaşlar pc başına geçince karnıma yastık koyuyorum.ayrıca tv izlerken de böyle yapıyorum.
ayrıca hamile olduğumu öğrendiğimden beri de cep telefonunu kullanmıyorum.gerektiğinde mesaj çekiyorum.daha çok ev telefonunu kullanıyorum.
cnm benmde sat 22 mayıstı ve 5haftalıkken keseyi gördük aslında kan değerlerine bağlı cnm 1500ü geçince kese görünüyo kanda kaç çıkmıştı en son senn inş gittiğinde sağlıkla görürsün keseyi cnm
sevgili kralichee ben maalesef müşteri hizmetlerinde çalışıyorum burada 20 tane bilgisayar bir o kadar da cep telefonuyla konuşan kız var ben de bütün gün cep telefonuyla konuşuyorum ve 8 haftalık hamileyim ne yapacağımı bilemiyorum
arkadaşlar bulantılarınız başladı mı??
sağlıkla bebeğin dünyaya gelir umarım... sıra inşaallah bize de gelirzemuszemusbenimde son adet tarihim 30 mayıstı ve şu an hamileyim geçen yılki hamileleliği bazı sağlık sorunlarım nedeniyl sonlandırmıştım ama şimdi yeniden hamileyim çok mutluyum.kısmetse 6-8 martta doğucak
umarım umudun gerçeğe dönüşür ve sağlıklı bir bebeğin olurkızlar umarım bebişlerinizi sağlıkla büyütürsünüz,ben de aşılama sonucu bekliyorum ne dersiniz az da olsa umut var mı?bilmiyorumkismile
umarım umudun gerçeğe dönüşür ve sağlıklı bir bebeğin olur
sevgili kralichee ben maalesef müşteri hizmetlerinde çalışıyorum burada 20 tane bilgisayar bir o kadar da cep telefonuyla konuşan kız var ben de bütün gün cep telefonuyla konuşuyorum ve 8 haftalık hamileyim ne yapacağımı bilemiyorum
cevabın için teşekkür ederim.seninde hamileliğin hayırlı olsun vereliniortak
2262 çıktı bir hafta önce.
dr.iki hafta sonra tekrar çağırdı.
folicplus kullanıyorum.acayip iştahımı açtıklava:
sizlerde kullanıyor musunuz? sizlerde de iştah açtı mı?
arkadaşlar bulantılarınız başladı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?