Haziranda hamile kalanlar burayaaaa:))))))))

merhaba .benimde sat 21 mayıs ama ben gebeliğimi geç öğrendim adetim bir hafta geçince bhcg 106 idi.sata göre 6+5 .bugün keseyi gördük fakat kalp atışı daha görünmez dedi dr.kaç haftalık dedim.şu an bişey söyleyemeyiz kalp atışlarını duyalım o zaman konuşuruz şimdi yanılabiliriz dedi.öff ya ben kaç haftalık hamileyim şimdi?? bu arada gebelik kesesi10.7mm çıktı sizin kaçıncı haftada kaç mm di kese?

selam kızlar

benim son adet tarihi 10 hazirandı,yumurtlama günüm 20 hazirandı..4 temmuz adet günüm olacaktı ama allahıma binlerce kere şükürler olsun ki hamileyim üç gün önceki kan testimde değer 59.74 idi..biraz korkuyorum galiba ya bişey olurda başaramazsam diye..yaşım 40 ve ilk bebeğim olacak inşallah,pre seed jel kullanarak toplamda 6 aylık bi deneme sonucu haziranda hamile kaldım ..pre seed sayfasındaki güzellere binlerce teşekkürler vesile oldular kullanmama...

Merhaba haziran hamişleri.Ben konuyu açtım ama pek giremedim nete çünkü tatil için Türkiyeye geldik.Oraya git buraya git bakamadım.Bayağı çoğalmışız bakıyorumda bugüm ultrasona girdim bişey göremedik malesef haftaya birdaha gideceğiz kontrole.Allahım hepimize yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin sağlıklı sihhatli olmayanlarada tez vakitte nasip etsin inşallah.

mısracımtşk canım bu tavsiyeni deneyeceğim sen kaç haftalıksın:ecrin_bebek:

Rica ederim cnm ben yanılmıyorsak 6+4 üm cnm

mısracım bişi sorucam o takvimi nasıl yapıorsun bana öğretir misin??????

Takvimi ben yapmadım ama klüpte evlilik bölümünde 'Evlilik takvimi nasıl yapılır' diye bir bölüm var oradan yapılıyor cnm

kızlar bende varım dün öğrendim sat 8 hazirandı çok mutluyummmmmm

hayırlı olsun.

allah kurtarsın hepinizi

amin.teşekkürler

saol canım ya bişiler yapmaya çalışıcam bu arada bulantılarım benimde başladı hiç bişi yemiyorum canım istemiyor yiyincede bulanıyor yemeyincede olsun yinede çok şükür:1rolleyes:

Allah kolaylık versin.

tüm hamile bayanlar inşaallah sağlıklı bebekleriniz olur... annelik yaşanacak en güzel duygu

amin.inşallah.

Ceylincim benim son 5 gündür kanamam var dr düşük ihtimalin yükseliyor dedi

çok geçmiş olsun.umarım atlatmışsınızdır.

bende önceki gün kahverengi lekenlenmeler oldu.doktora gittim.progesteran verdi.
iş yapmayacaksın dinleneceksin dedi.ayaklarım yukarıda yatıp dinleniyorum.

benimde 6+2 olmuş.şükürler olsun...

acaba kalp atışını ne zaman duyarız??

Merhaba,

Ben de yeni geldim.
Son adet tarihim 10. Haziran. 6 Temmuzda evde test yaptım. Pozitif cıktı.
7. Temmuzda hastaneye gittim. Abdominal ultrasona soktular! Kese yok.
Kan testi istediler, degerim 1071 cıktı.
Ara ara kasıklarımda sancı oluyor ve hic kanamam olmadı.

Sizce hersey yolunda mı?

canım senın sat a göre 7 temmuzda kesenın gorunmesı ıcın cok erken bence ve değerin gayet güzel aslında hastaneye gıttıgın tarıhte daha 4 haftalık bıle olmamıssın bı kaç gun sonra tekrar gıt bence vajınal ultrasyonla anca gorunur zaten hersey gonlunce olsun.

Bencede erken benim son adet tarihim 7 hazirandı. 2 temmuzda test yaptırdı.kan testim 734 çıktı.5 temmuzda 1250.doktorum 9 temmuza kadar bekledi.dün nihayet gördük. 23 temmuzdada kalp atışalarını duyacakmışız.kanama yoksa endişelenme.sancı bendede oluyordu.strestendir.inşallah hamilesin.

Hayırlı evlatlar dünyaya getirmeniz dileğiyle :) Umarım tüm bebişler sağlıklı ve nurtopu şeklinde gelirler..

Cok saolun kızlar...

Bugun tekrar ettik testi Beta Hcg 3450 çıktı. Bu hafta içi umarım bebegi gorebiliriz.

Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar kısmet etsin...

midem bulanıyor kaç gündür...

bu arada progestan hapıyla ilgili çarpıcı ifadelere ratsladım dr.alper mumcu'unun sitesinde.

birkaç arkadaşla da konuştum,kullananlarda tansiyon karasızlığı oluşmuş,aradan seneler geçmesine rağmen düzelme olmamış.

benimde şikayetim azaldığı için kullanmayı bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…