Haziranda hamile kalanlar burayaaaa:))))))))

Bugün dr kontrolüm vardı ve tam 12 haftalık olduk.% 75 kız dedi dr.Geçen ay kalp atışı ve prinç tanesi görünmüyle yetinmiştik.Bugün bütünüyle bebeğimizi gördük.İnanılmaz hareket ediyor,elleri kolları faal halde.Bacaklarını topluyor ,uzatıyor,dönüyor.İkili testlerimizi de yaptırdık kan sonuçları haftaya belli olacak.Ense kalınlığımızda 1.3 mm çıktı.Herşey yolunda,darısı sizlere arkadaşlar.

evet bende aranizdayim, 14 haziran

slm arkadasim naptin ? mesajlarni okudum inan cok üzüldüm,su an ne durumdasin?

benımde son adetim 8 hazırandı 14 temmuzda test yaptım 2 çigi sanıyede net belirdi :) 5 haftalıkken doktora gıttım kese goruldu şimdi 3 aylık çok şükür bebeğimiz büyüyor :):):) ALLAH herkese nasip etsin inş.:Saruboceq:

merhaba kizlar, ben de martta bebegimi kucagima alacam insallah. sat 14 hazirandi. bizimki biraz supriz oldu :) 35 gunde bir oldugun icin, ve genelde tatilde hava degisiminde bu sure 40-45 olabilecegi icin geciktigimde aldiris etmemistim. denizde yuzmeye, havuza atlamaya ve hoplayip ziplamaya devam etmistim :))) Allah'a cok sukur bir sorun yasamamisim. 7 haftalikken ogrendim hamile oldugumu :)) suan 10. haftamdayim. pirinc tanesi halini gorduk USG de, bakalim 2 hafta sonra tekrar gorecez. ilk bebegim olacagi icin cok cok heyecanliyim tabi ama nedense hala tam olarak hissedemiyorum hamile oldugumu. boyle hissettigim icin kendimi de sucluyorum.ama ara ara hissettigim mide bulantilari,istahsizlik,onceden onsuz yasayamam dedigim cikolataya simdi bakmak bile istememem,bebegimin 'ben burdayim beni hisset' deme cabalari heralde diyorum :)) iki hafta sonra onu gormek icin sabirsizlaniyorum. onun o pirinc halinden bebek haline donusmus halini gormeyi cok istiyorum.

kızlar merhaba bende en son mayıs 24 te hastalandım şuanda 10 haftalık hamileyim 27 mart doğumumuz var inşallah yanlız 13 eylülde zeka testi yapılacak endişeleneiyorum biraz nasıl yapılıyor korkulacak bişey varmı birde bu gebelik takip çizelgesi ekleniyor ya nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…