- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
- Konu Sahibi yaylaguzeli
-
7+2 haftalık hamileyim,son sat tarihim 1 Haziran.
6.Haftada bulantılarım başladı,bu hafta da günde 3-4 defa kusmaya başladım.2 haftada 1.5 kilo verdim.Hiçbirşey yiyemiyorum,canım değil yemek yemeğin adını bile duymak istemiyor.
Dr.um bu haftalarda annenin beslenmesinin bebek için çok da önemli olmadığını yemeği kafama takmamı,kraker,leblebi gibi şeylerle geçiştirebileceğimi söyledi.
Kusma ile birlikte vüzut potasyum ve mineral kaybettiği için muz ve soda tüketmemi tavsiye etti.
Kusma ve bulantılar bende halsizlik yaptığı için evden dışarı adım atamaz hale geldim.
Bu durum daha ne kadar sürecek sabırsızlıkla bekliyorum.
canım benim sat 30 mayıs benimde düşük tehlikem olduğu için o ilaçtan bende kullandım bitti şimdi dr ye sordum devam etmene gerek yok dedi simdi 10+3 haftalık hala sadece sabahları açık turuncu renkte akıntı oluyo şimdi Türkiyede olsam hiç durmam hemen baktırırdım bebeğime burada çok zor beni eve geri yolladılar 12 haftalıktan küçük olur böyle kanaman ve ağrın çok olursa gel diye yolladıarkadaslar bende 24 haziranda adet olmuştum testler pozitif ama lekelenmelerim oluyor bu yüzden progestana başladım bide haftalık iğne.. 25 ağustosta randevum var bebeğin kalp atışları duyulursa herşey normal olacak dua edin çok mutsuzum((
tatlım sat tarihimiz aynı allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçiririz ve büyük ihtimal aynı gün bebeklerimizle tanışacağız
benimde son adet tarihim 10 haziran (kına gecemin olduğu gün:)
ve hamileyim...
kazlar ya 3. ay oldu mide bulantısından ölüyorum bi çare
kızlar benımde sat:3 hazıran ben bebıslerın cınsıyetı ne zaman bellı olur bunu merak edıyorum. herkes 2 gunde bır sorup duruyo sıkıldım bu sorudannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?