Haziranda hamile kalanlar burayaaaa:))))))))

arkadaslar bende 24 haziranda adet olmuştum testler pozitif ama lekelenmelerim oluyor bu yüzden progestana başladım bide haftalık iğne.. 25 ağustosta randevum var bebeğin kalp atışları duyulursa herşey normal olacak dua edin çok mutsuzum ((

tatlım sat tarihimiz aynı allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçiririz ve büyük ihtimal aynı gün bebeklerimizle tanışacağız

selam arkadaslar konuyu ben açmama rağmen hiç uğramadım buralara ama bayağı çoğalmışız ne güzel Allahım herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah.amin.kızlar sizdede olan varmı benim 3 gündür sabah kalkınca turuncuya yakın acık renkte leke geliyo ve okadar, gün boyu birşey yok, hormonlarla alakalı birşey diye umuyorum.

canım benim sat 30 mayıs benimde düşük tehlikem olduğu için o ilaçtan bende kullandım bitti şimdi dr ye sordum devam etmene gerek yok dedi simdi 10+3 haftalık hala sadece sabahları açık turuncu renkte akıntı oluyo şimdi Türkiyede olsam hiç durmam hemen baktırırdım bebeğime burada çok zor beni eve geri yolladılar 12 haftalıktan küçük olur böyle kanaman ve ağrın çok olursa gel diye yolladıklava:

tatlım sat tarihimiz aynı allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçiririz ve büyük ihtimal aynı gün bebeklerimizle tanışacağız

İnşallah canım.Daha önce de çok bulantılarım olduğunu yazmıştım.Benim bulantılarım 5 ile 7.5 hafta aralarında çok şiddetli oldu.7.5 Haftadan sonra bulantılarım azaldı ama iştahsızlığım yine devam etmekte.Benim gibi bulantıları azalan var mı aranızda?

Merhabalar herkese... Ben de haziranda hamile kalanlardanım. Son adetim 14 haziran. 4 ay denemeden sonra çok şükür hamile kaldım. Öyle çok istiyordum ki ve artık korkmaya başlamıştım. Çok dua ettim. İsteyen herkes bol bol dua etsin arkadaşlar. İnşallah Allah dileyen herkese nasip etsin. Şu an 9. haftadayım. Umarım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.

merhabalar bende geldim:)) emine 125 benimde 9haftalık minnacıkkk daha:) sağlıklı doğarlar inşş olmayanlara nasip etsin Allah.benim bulantım kusmam olmadı daha şükürler olsun bu haftadan sonra olurmu bilmiyorum ama?çok halsizim sürekli yatmak istiyorumm miskin oldum anlıcağınızzz

benim 2 haftadır bulantılarım var zor yemek yiyorum. yedikten sonra daha da kötü oluyo midem. İnşallah çabuk geçer çok kötü oluyorum yemek yaparken... :bbo:

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aynı zamanda haziranda hamile kaldım çok bulantım var ne leblebi nede kraker mide bulantıma hiçbişey iyi gelmiyo limon biraz kesiyo bebeğiğimi kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı bi şekilde:t

kızlar hangi hastanelere giyosuz ben önce medicine hospital a gidiyordum fakat doktoru beğenmedim şimdi ise ilgi hastanesine gidiyorum şuan memnunum ama bulantılar beni mahvediiiyor nezaman pitecek son a.t .2 haziran ikili test yaptırıcam inş. iyi çıkar[

slm arkadaşlar ben de yeni hamileyim bu çok güzel bir duygu allah olmayan herkese bu duyguyu tattırsın fakat şuan 2aylığım ama hiçbir belirti hissetmiyorum normal mi????cvplarınızı bek... ayrıca tam olarak gebelik hesaplama nasıl oluyo yardımcı olur msnz ???

Son düzenleme:
son adetim 10 haziran bugünde kontrolüm var bakalım bebiş ne durumda :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
kazlar ya 3. ay oldu mide bulantısından ölüyorum bi çare

O bulantılar beni bitirmişti hergün hastane ve serum artık onlarda fayda etmeyince en sonunda doktorum akupunkturu önerdi denedim ve 10 gündür çok rahatım..Her 10 hamileden 7 sine iyi geliyormuş ama arada istisnalar çıkıyo dedi doktorum benim işime yaradı valla işe bile başladım..:dance:

kızlar benımde sat:3 hazıran ben bebıslerın cınsıyetı ne zaman bellı olur bunu merak edıyorum. herkes 2 gunde bır sorup duruyo sıkıldım bu sorudannnnnn

kızlar benımde sat:3 hazıran ben bebıslerın cınsıyetı ne zaman bellı olur bunu merak edıyorum. herkes 2 gunde bır sorup duruyo sıkıldım bu sorudannnnnn

ben haziran da hamile kaldım ve cook mutluyum. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu...

ama 3 kilo verdim ,mide bulantısı ve kusma dan ölüyorum... bebeğim saglıkla gelsin de unuturum hepsini diyorum... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…