Haziranda hamile kalanlar burayaaaa:))))))))

canim ben yurt disindayim, bilmiyorumki burada kullandigim marka oradada varmi, ama recetesiz buradaki seyler.

Lifeline diye bir marka, icinde gunluk posetleri var, 2 omega3 kapsulu, 1 folik acit kapsulu, bir tanede multivitamin kapsulu var ve bu marka hamileler icin sadece, hamile kalmak isteyenler hamilelikten once baslayabiliyorlar, hamile olanlar ise 12+6 haftaya kadar bunu kullaniyor. 13. haftadan sonra Lifeline in tekrar baska bir kutusu var gunluk posetleri olan, bunuda hamilelik sonuna kadar ve emzirirkende kullanabiliyorsun.

bulanti benim 5-7 hafta arasinda oldu, sonra gecti. bulantim yok bir kac haftadir yani. ama istahimda yok, hicbirsey yemek istemiyorum ve canim cekmiyor, doktora sordum onemli degil bebek icin o zaten gerekli olan seyleri senin vucudundan alir, yemezsen sadece sen halsiz olursun bebege zararsiz dedi. onun icin simdi cok fazla endise etmiyorum.

Insallah seninde bulantilarin gecer

benimde son adetim 4 haziran doğumuma internette 11 mart diyor bakalım hayırlısı olsun hepimiz için sizlerin martın kaçı gözüküyor?

benimde ilk öyle verdi belirtisini hatta ne oluyor yaa dedim böyle kahverengi bir çizgi belirdi sonrada hamile olduğum çıktı ortaya kanda hemen belli oluyor ama genede adetine yakın gidersen yüksek çıkıyor hiç uğraştırmıyor yoksa 2 günde 1 gitmen baktırman gerek

en azından kendi kullandığın bilgisayara ve cep telefonuna radyasyon koruyucu kalkan alman mümkün mü?

üzüldüm ama :teselli:

canım ben ilk öğrendiğimde direk onu araştırdım öyle duyduğumuz kadar zarar vermiyrmuş ama 50 cm lik mesafe bırakın diyorlar bilgisayarla aranızda nette araştır görürsün tatlım kafana takıp üzülme allaha emanet yavrularımız

bende sızdenımmmmm:)))) ben bugun 9.haftama gırdım son a.t : 6 hazırandı:)) erken ovulasyon:)) benım bulantım cok kusmalarım ara ara ama bulantı hep kapımda dr um ac kalma 2 saatte bır atıstır ve cubuk kraker ye dedı:)) bende sabah kalakar kalakmaz karnımı doyuruyorum..kokulara hassastım yıyıce arttı..yanımdan pıs kokan bırı gectıgınde bıle oguruyorum ama alıştık:)) hayatta en sevdgıım sey cıkolata ve pastaydı ama suan ınanılmaz ıgrenıyorum mıdem bulanıyor gorunce bıle...hayatım ekşi doldu resmen henuz kılo almadım 52 kıloyla basladım..ya sız arkadaslar:)) herkesın bunyesı cok farklı ama olsun paylasmak guzel:))))))

Son düzenleme:

evet attlım bende hem folıc hem vıtamın kullanıyorum:)) banada verdı..hıc endıselenme..halsızlık ıcın vıtamın ıyı benımkı cıgneme tabletı..bulantı ıcın tatlım cubuk kareker veya balık kraker ye leblebı gaz yapıyo:)) cok ıyı gelıyo:))

:)))))

yasemin1306 tavsiyelerin için çok tsk ederim, ben de 9. haftaya girdim sat:6 haziran. fakat bugun bir sorun var, çokaz kahverengi lekelenme gördğm çamasırımda, dr umu aradım kan değilse yat dinlen ve bol su iç dedi. bu durumu yasayanlar var mı?gecen hafta ultrasonda bir sorun yoktu, neden oldu anlamadım, acaba çalışma temposu mu? ancak 16:00 da evimde olabiliyrm. Bu durumu duyan yada yaşayanlar varsa, içimi rahatlatsın lütfennn(

arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik? ben bugünlerde iştahsızım,birşey yiyemiyorum 8 haftalık oldu bebişim..2 hafta önce kalp atışlarını duyduk :) çok heyecanlandım..umarım sağlıklı olur Allah herkese sağlıklı bebiş nasip etsin..

Endıselenme uterus buyuyor yormus olabılırsın kendını yada farkında olmadan ters hareket...hıcc kotu dusunme benım en yakın arkadasımın doğuma kadar kanaması oldu progestan kullandı...dınlen uzat ayaklarını yorma kendını lutfen..bu arada senınle aynı hamılelıgımız nekadar guzel:))a.s.

12.haftaya kadar asırı uyku halı yorgunluk ve halsızlık normal bende pelte gıbıyım tatlım usulme..istahım yok ama mutlaka bıseyler yıyorum cunku cok bulantım oluyo yemek yemezsem bulantım artıyo hafıf seyler yıyorum oyuzden..dualarımız kabul olsun saglıklı olsun hersey

yasemin1306 evet doğumda aynı güne denk gelebilir birkaç gün önce yada sonra:) bugun lekelenme daha az çok şükür, inş. birsey olmaz . bende cok uyuyorum, hatta sürekli uyuyorum. ama hala yetmiyor, ayrıca iştahsizlık bende de var, zorla az az yiyorum ama sanki tabaklarca yemek yemişim gibi midem şişiyor rahatsızlık veriyor.bu arada kaç yasındasın yasemin ilk hamileliğin değil mi?

al benden de o kadar yavrularımıza kavuşunca uyuyamayacağız ya ondan şuan torpil geçiyorlar bize bol bol uyuyalım diye dünyamıza gelince acısını çıkaracaklar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…