- Konu Sahibi yaylaguzeli
-
cherry81 yanıt için teşekkür ederim, 2 dr a gidiyorum şu anda bir tanesi vitamin verdi fakat diğe dr multivitamin gebeliğin 14. haftasından sonra kullanılmasının uygun olduğunu söyledi ben su an için kullanmıyorum ama bu verilen ilaçlar kişinin tahlil sonuçlarına da bağlı.bu arada folik asit ilacı olarak ne kullanıyorsun? bulantı durumun nasıl ben çok zorluk çekiyorum.
Iyi akşamlar kızlar size bir sorun olucak cevap verirseniz çoook sevinirim benim regl henüz 10 gün var ama 3 gündür göbek deligimden aşağıya kahve rengi çizgi belirdi sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Lütfen bana cevap verin yoksa delircem
en azından kendi kullandığın bilgisayara ve cep telefonuna radyasyon koruyucu kalkan alman mümkün mü?
üzüldüm ama :teselli:
kızlaaaaar göğüsleri patlayacak gibi olan var mı çooook acıyorrr
arkadaşlar bulantılarınız başladı mı??
yeniden merhaba,
folik asit, vitamin vs ilaç kullanıyor musunuz, ilk gittiğim dr bana folic plus verdi, bugün gittiğim dr ise farklı bir ilaç ve megadyn verdi, şu an için folic plus a devam ediyorum ama kafam karıştı. Sabah bulantılarınız var mı, sabahları işe gitmek çok zor oluyor, bulantı için ne yapılabilir?
merhaba beim sat da senden bir gün sonra 12 haziran ama maaşallah herşey yiyorum sadece acıkınca midem bulanıo yemek yiyorum gecio ama bende çok halsizim işte uyuyorum ayakta resme evdede zaten sürekli uyku ayakta duramıyorum uyuklamaktan
:)))))bende sızdenımmmmm:)))) ben bugun 9.haftama gırdım son a.t : 6 hazırandı:)) erken ovulasyon:)) benım bulantım cok kusmalarım ara ara ama bulantı hep kapımda dr um ac kalma 2 saatte bır atıstır ve cubuk kraker ye dedı:)) bende sabah kalakar kalakmaz karnımı doyuruyorum..kokulara hassastım yıyıce arttı..yanımdan pıs kokan bırı gectıgınde bıle oguruyorum ama alıştık:)) hayatta en sevdgıım sey cıkolata ve pastaydı ama suan ınanılmaz ıgrenıyorum mıdem bulanıyor gorunce bıle...hayatım ekşi doldu resmen henuz kılo almadım 52 kıloyla basladım..ya sız arkadaslar:)) herkesın bunyesı cok farklı ama olsun paylasmak guzel:))))))
yasemin1306 tavsiyelerin için çok tsk ederim, ben de 9. haftaya girdim sat:6 haziran. fakat bugun bir sorun var, çokaz kahverengi lekelenme gördğm çamasırımda, dr umu aradım kan değilse yat dinlen ve bol su iç dedi. bu durumu yasayanlar var mı?gecen hafta ultrasonda bir sorun yoktu, neden oldu anlamadım, acaba çalışma temposu mu? ancak 16:00 da evimde olabiliyrm. Bu durumu duyan yada yaşayanlar varsa, içimi rahatlatsın lütfennn(
arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik? ben bugünlerde iştahsızım,birşey yiyemiyorum8 haftalık oldu bebişim..2 hafta önce kalp atışlarını duyduk :) çok heyecanlandım..umarım sağlıklı olur Allah herkese sağlıklı bebiş nasip etsin..
aynennnnnnnnnnnn:))))))))))
merhaba beim sat da senden bir gün sonra 12 haziran ama maaşallah herşey yiyorum sadece acıkınca midem bulanıo yemek yiyorum gecio ama bende çok halsizim işte uyuyorum ayakta resme evdede zaten sürekli uyku ayakta duramıyorum uyuklamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?