HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Evet aynı durumdaymisiz canım hayırlısı bakalım ben bata iki gün kala yapmak istiyorum . Şimdi yapar tek çizgi görür moralim gider diye yapmiyorum . Inşallah tutmustur yoksa stres daha da artar

Evet aynı durumdaymisiz canım hayırlısı bakalım ben bata iki gün kala yapmak istiyorum . Şimdi yapar tek çizgi görür moralim gider diye yapmiyorum . Inşallah tutmustur yoksa stres daha da artar
Ayy derin bir iç çektim valla bu sözüne inşallah canım birde benim bugün beyaz krem gibi akıntım gelmeye başladı genelde adete yakın zaman da olur dü ama bu da bir belirti olabilir acaba baya yoğun şekilde geliyor bazen su gibi akıyor adeta

Ne kadar zamandır deniyorsunuz bu arada canım

A
Y be
Ay bende öyle birşey yok canım kismet artik . Bu ikinci ayimiz ama geçen ay direk duş alırdım o yüzden geçen ayı saymaya bile gerek yok :) sen peki

A
Y be
Ay bende öyle birşey yok canım kismet artik . Bu ikinci ayimiz ama geçen ay direk duş alırdım o yüzden geçen ayı saymaya bile gerek yok :) sen peki
Geçen yıl Temmuz da evlendim canım ben bir ay sonra istemeye başladık ama tam üzerinde duramadık aslında ilk bir aydan sonradan beri korunmuyoruz yani canım ama daha bişey yok 4 ay önce kimyasal gebelik geçirmişim ondan sonra da herhangi bişey yok daha canım bu ay ilk defa ovulasyonla takip ettim bakalım Hayırlısı

Aynen bende bu ay ovulasyon yaptım ayin 16 sına geldi test yaptım çift çizgi cikti . Aman kismetse olur çok okudum erken belirti falan yok kafaya takip çok düsününce adet bile gecikiyo ama sonuç negatif çok kişi okudum. Kim de artık rahat davranmissa o ay olmuş. O yüzden akışına birakalim inşallah iyi haberler aliriz :)

Aynen
aynen öyle canım işte rahat durabilmek önemli olan iyi haberlerle Görüşmek dileğiyle canım

Canım orda bi çizgi var ama on dk sonrasını dikkate almayın diyor klavuz :/ bende dayanamadim laboguick testle yaptım maalesef tek çizgi . Ama hala umut var çünkü bat a var daha . Bekleyelim en iyisi .

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var lütfen 21 yaşındayım son 3 aydır çocuk istiyoruz DR gitim süt hormonlarım yüksek çikti DOSTINEX ilaçı verdı düşürmeye çalişiyorum. Arkadaşlar takvim indirmiştim önceden takıp etmıyorsum hiç Yen'i Yen'i dikkat etmeye çalişıyorum dün yumurtalama günümde takvim de öyle yazıyordu dün birlikte olduk eşimle belime yastık koyup uyudum öyle sabah kalktım da kasıtlarım çok agrıyordu sizce normel mi tam yumurtlama günüm de birlikte olduk hamiş kalırmıyım yardımcı olurmusunuz lütfen

Ben kimyasal gebelik sonrasi bu sorunu yasadim hazirandan eylule kadar bekledim olmadi.. eylul kanamam da doktora gittim sut hormonum yuksek çıktı. Ilac vermedi bana ben aktardan testere disli ot var ondan kaynattim.ictim iyi geldi.. zatn goguslerindeki sislik gidince anliyorsun ekim.aonuda hamis oldugumu ogrendom.. insallah hayirlisiyla bebisin gelir karnina..

Canım öncelikle cevap verdin için çok teşekkür ederim. Allah bebeğini sana bağışlasın gözün aydın :) evet bende internetten araştırdım soğan kürü var onu kaynatıyorum oda iyi geliyormuş canım ilacıda içiyorum sürekli. Senin kaçtı yüksekliği peki ? Neden vermedi san ailaç ?

Canim benimde 6-7 ay tutmadi sonuc olarak süt hormonum yüksek cikti ondan olmiyormus doktor banada dostinex verdi gün asiri iliskiye girdik bütün ay boyunca hatta ben zaten tutmaz o kücük ilac fayda etcekde ilk aydan süttü kescekde olmaz diye baya rahattim ve o ay tutmusdu icini ferah tut takvimlerede takilmadan gün asiri iliskiye gir iliskiden sonrada bi yarim saat yatili kal olur insallah

Canım hamilemisin bilmiyrm ama hormonun çok yüksekse biraz zor olur soğan suyu ile birlikte arslan pençesi çayı var onları içmeni tavsiye edebilirm çok iyi geliyo

Çok sağol canim amin insallah ya..allahim usteyen herkese nasip etsin oncelikle..Unuttum hatirlamiyorum canim inan.Doktor cok yuksek gormedi ilgilenmedi bile.. ben arastirdim testere disli aslan pencesiyle tanistim.. goguslerim catlicak gibi agri agri duramiyordum.. onu icince 10 gun icinde sikayetlerim gitti..sogan kuru iltihap söker icini temizler diye biliyorum.. bir dene istersen

Anladım canım peki o halde yani tam ollarak ne kullanmamı önerirsin ilaçı kulanıyorum ama inşallahhh fayda olur. Benim ki 58,9 prolaktinim yüksek sanırım soğan suyu falan içiyorum ama inşallah faydası olur onunda

Bilmiyorum tatlım 3 gün üst üste birlikte olduk Ve hiç kalkmadan yatım artık gerisi Allah'a kalmış hamiş olsamda hemen anlaşılmaz sanırım. Prolaktımım yüksek 58,9 yazıyor yani bundan daha fazla olup hamile kalan da var. İnşallah faydası olur

Muhtemelen olur faydasi tabi ki.. ben bi testere disli aslanpencesi otunuda kullan derim ama ilacla ayni zamanda almamaya ozen goster tabiki..

Üst üste cinsellik önerilmiyor canim sperm kalitesi düsüyor o yüzden bir gün arayla en saglikli yöntem aklinda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…