- 20 Nisan 2016
- 177
- 93
- 48
- 36
titiz gelin 4 gun gecikmeden sonra kirmizilari gordum ne yazik ki.Ve oyle bir kirmizi ki mubarek al sana bebek der gibi tovbe yarabbim allahim gunah yazma sinirim bozuldu yeminle Onumuzdeki aya kaldi artik hayirlisi olur insallah.
Canm bnde senin qibi dha adetime warken test yaptrmştım 2 hafta önce 1.20 çıkmıştı. Dhada adetim gelmedi ☺ bende gecikmenim psikolojik oldugunu düşünüorum yaaBende dayanamayıp pazar günü kan verdim ama 0.34adet olmadım bari adet oluyum derdindeyim şimdide. oyy canım benim kıyamam çok iyi anlıyorum. bende kırmızıları gördüğümde ağlarım kesin. aynen canım diğer aya kaldık. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Aynen yaavallahi ya o gelse bari
kaç gün geciktin canım 1,20 yükselebilir benceCanm bnde senin qibi dha adetime warken test yaptrmştım 2 hafta önce 1.20 çıkmıştı. Dhada adetim gelmedi ☺ bende gecikmenim psikolojik oldugunu düşünüorum yaaçünkü her ay günü gününe gelirdii bu ay ilk kez böyle oldu 1 gün bile gecikmezdi. Düşüne düşüne o kadar takmışım ki o bile gelmiyor
Henüz 1 gün ☺ yani bugün 2. oluyor hala tık yok :) ama 2 hafta önce yaptırmıştım ben kan testi cnm olmuş olsa biraz yüksek çıkmazmıydı :/kaç gün geciktin canım 1,20 yükselebilir bence
valla kizlar ben gecen ay 16 gun gecikme yasadim ama sonu gene husran stresten dedi doktor sonra kimyasal gebelik olmus olabilir dedi ama kanda hic cikmadi bisey.bu ay daha az taktim galiba 4 gun gecikme ile geldi kirmizilar.Canm bnde senin qibi dha adetime warken test yaptrmştım 2 hafta önce 1.20 çıkmıştı. Dhada adetim gelmedi ☺ bende gecikmenim psikolojik oldugunu düşünüorum yaaçünkü her ay günü gününe gelirdii bu ay ilk kez böyle oldu 1 gün bile gecikmezdi. Düşüne düşüne o kadar takmışım ki o bile gelmiyor
Valla aglasak ne cozum cnm kendi kendimizi yiyoruz sadece.Bayrama o kdr heveslenmistim ki hamis girerim insallah diye.Ne bayram kaldi ne heves kaldi allahin gucune gitmesin de.Bu ay ztn kan bile vermedim bosuna para harciyorum olacagi varsa ztn bi sekilde olacak.Koyverdim artik yoruldum vallahi ya allahim hayir etsin insallah.Bende dayanamayıp pazar günü kan verdim ama 0.34adet olmadım bari adet oluyum derdindeyim şimdide. oyy canım benim kıyamam çok iyi anlıyorum. bende kırmızıları gördüğümde ağlarım kesin. aynen canım diğer aya kaldık. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
insallah senin yuzun guler cnm allah yardimcin olsun :)Valla aglasak ne cozum cnm kendi kendimizi yiyoruz sadece.Bayrama o kdr heveslenmistim ki hamis girerim insallah diye.Ne bayram kaldi ne heves kaldi allahin gucune gitmesin de.Bu ay ztn kan bile vermedim bosuna para harciyorum olacagi varsa ztn bi sekilde olacak.Koyverdim artik yoruldum vallahi ya allahim hayir etsin insallah.
insallah senin yuzun guler cnm allah yardimcin olsun :)Canm bnde senin qibi dha adetime warken test yaptrmştım 2 hafta önce 1.20 çıkmıştı. Dhada adetim gelmedi ☺ bende gecikmenim psikolojik oldugunu düşünüorum yaaçünkü her ay günü gününe gelirdii bu ay ilk kez böyle oldu 1 gün bile gecikmezdi. Düşüne düşüne o kadar takmışım ki o bile gelmiyor
Saol canm tşk ederim ama ümitlenmek istemiorum ya☺ inşallah hepimizin istegi olur ama yaaa ☺ birbirimize güzel hbrlerimizi werelimm inş :)insallah senin yuzun guler cnm allah yardimcin olsun :)
Valla aglasak ne cozum cnm kendi kendimizi yiyoruz sadece.Bayrama o kdr heveslenmistim ki hamis girerim insallah diye.Ne bayram kaldi ne heves kaldi allahin gucune gitmesin de.Bu ay ztn kan bile vermedim bosuna para harciyorum olacagi varsa ztn bi sekilde olacak.Koyverdim artik yoruldum vallahi ya allahim hayir etsin insallah.
Kizlar Merhaba . Siz ovulasyon testi takibi yapıp ilişki sırasında bi süre bacak kaldirip uyudugunuz halde olmadı mı .. ben hiç umit etmeyim öyleyse . Bende diyordum bu ay bunları yaptım olur artık :/daha bat a var benim de.
Geçen ay duzensizlesti ama normal sürece bakarsak 6 gün varBelli olmaz cnm bat kaç bekle bklm hyrlisi
Geçen ay duzensizlesti ama normal sürece bakarsak 6 gün var
Aynen o yüzden erken yapmicam beklicem ama inşallah tutar :)O zamn bekle cnm gecnce test yap bnce erkn yapma Raht olmaya çalış yksa insan iyice stres yapyo
Kizlar Merhaba . Siz ovulasyon testi takibi yapıp ilişki sırasında bi süre bacak kaldirip uyudugunuz halde olmadı mı .. ben hiç umit etmeyim öyleyse . Bende diyordum bu ay bunları yaptım olur artık :/daha bat a var benim de.
kız varya aynen:) bayramda kayınpederlere gitcez çok istedim orda herkese söylemeyi olmadı. eylül de kurban bayramı var ne yapalım :)
Merhaba canım ben ovulasyon testi ile takip ettim bu ay pozitif Çıktığı günü de gördüm ilişkiden sonra bel altına yastıkla Yatıp bekledim ama bakalım Hayırlısı bende beklemedeyim bu ay sanırım aynı günlerdeyiz adet tarihim 1 Temmuz diye bekliyorum bu ay inşallah olmazsa umutlarımız gerçekleşir 6 günüm var bugün bir erken test yapayım diye geçti ama erken ümit edip strese girmek istemiyorum kafam Karışık böyle de unutamıyorum sürekli Aklımda Hayırlısı diyelim artık inşallah canım hepimiz içinKizlar Merhaba . Siz ovulasyon testi takibi yapıp ilişki sırasında bi süre bacak kaldirip uyudugunuz halde olmadı mı .. ben hiç umit etmeyim öyleyse . Bende diyordum bu ay bunları yaptım olur artık :/daha bat a var benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?