HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

titiz gelin 4 gun gecikmeden sonra kirmizilari gordum ne yazik ki.Ve oyle bir kirmizi ki mubarek al sana bebek der gibi tovbe yarabbim allahim gunah yazma sinirim bozuldu yeminle Onumuzdeki aya kaldi artik hayirlisi olur insallah.

Bende dayanamayıp pazar günü kan verdim ama 0.34 adet olmadım bari adet oluyum derdindeyim şimdide. oyy canım benim kıyamam çok iyi anlıyorum. bende kırmızıları gördüğümde ağlarım kesin. aynen canım diğer aya kaldık. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Canm bnde senin qibi dha adetime warken test yaptrmştım 2 hafta önce 1.20 çıkmıştı. Dhada adetim gelmedi ☺ bende gecikmenim psikolojik oldugunu düşünüorum yaa çünkü her ay günü gününe gelirdii bu ay ilk kez böyle oldu 1 gün bile gecikmezdi. Düşüne düşüne o kadar takmışım ki o bile gelmiyor

kaç gün geciktin canım 1,20 yükselebilir bence

valla kizlar ben gecen ay 16 gun gecikme yasadim ama sonu gene husran stresten dedi doktor sonra kimyasal gebelik olmus olabilir dedi ama kanda hic cikmadi bisey.bu ay daha az taktim galiba 4 gun gecikme ile geldi kirmizilar.

Valla aglasak ne cozum cnm kendi kendimizi yiyoruz sadece.Bayrama o kdr heveslenmistim ki hamis girerim insallah diye.Ne bayram kaldi ne heves kaldi allahin gucune gitmesin de.Bu ay ztn kan bile vermedim bosuna para harciyorum olacagi varsa ztn bi sekilde olacak.Koyverdim artik yoruldum vallahi ya allahim hayir etsin insallah.

insallah senin yuzun guler cnm allah yardimcin olsun :)

insallah senin yuzun guler cnm allah yardimcin olsun :)

kız varya aynen:) bayramda kayınpederlere gitcez çok istedim orda herkese söylemeyi olmadı. eylül de kurban bayramı var ne yapalım :)

Kizlar Merhaba . Siz ovulasyon testi takibi yapıp ilişki sırasında bi süre bacak kaldirip uyudugunuz halde olmadı mı .. ben hiç umit etmeyim öyleyse . Bende diyordum bu ay bunları yaptım olur artık :/ daha bat a var benim de.

Belli olmaz cnm bat kaç bekle bklm hyrlisi

ben testi kullanmadım ama bacaklarımı kaldırdım. harbi o işe yarıyo. hiç belli olmaz kötü düşünme bence. bi seferde hamile kalanda var bizim gibi olanda

Merhaba canım ben ovulasyon testi ile takip ettim bu ay pozitif Çıktığı günü de gördüm ilişkiden sonra bel altına yastıkla Yatıp bekledim ama bakalım Hayırlısı bende beklemedeyim bu ay sanırım aynı günlerdeyiz adet tarihim 1 Temmuz diye bekliyorum bu ay inşallah olmazsa umutlarımız gerçekleşir 6 günüm var bugün bir erken test yapayım diye geçti ama erken ümit edip strese girmek istemiyorum kafam Karışık böyle de unutamıyorum sürekli Aklımda Hayırlısı diyelim artık inşallah canım hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…