HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

cnm senın dedıgın sanırım hafıf 1 2 gun suren bır kanama ama ben baya şakır şakır adet oldum bu marka test almıcam bır daha ınsanı suphede bırakıyor
Hangi marka almistin canim

Hangi marka almistin canim
Hatırlamıyorum canım yaa inan ki bir kaç tane üst üste yapmıştım hatta biri normal gebelik testiydi diğeri ise erken gebelik testi idi hatta 20 lira mı para vermiştim pozitif sonuç veriyor eve gebelik var çünkü silik görünüyordu ertesi gün doktora gitmiştim doktor da düşük yani kimyasal gebelik geçirdiğimi söylemişti

Benimde bu gece yumurtlama Zaman'ım yanılmıyorsam arkadaşlar test Yaptım pozitif çıktı inşallah Boşa çıkmaz herkese kolay gelsin

Bende iyice umutsuzluğa kapiliyorum sanırım yine tutmadı diye son 6 gün kaldı ama dün göğüslerim çok agriyor ken bugün biraz daha geçti d olgunluğa ve agrisi

Akintilarim fazla olmaya başladı deminde baktım islakti baya soylemesi ayıp beynim durdu normalde adet oncesi böyle oluyormuydu hatirlayamiyorum yumurtalama gunlerimde olurdu bir ve sol kasigimda hafif kasilma var adet olucaksamda olsam artık ya

titiz gelin ya cnm vallahi ben yazdim sandim ya adina baktim hatta kace kere ya ben yazdim da hatirlamiyor muyum acaba dedim :) ayni durumdayiz dun adet olmam lazimdi olmadim,gecen ay kimyasal gebelik gecirdim.Yumurtlama zamanina denk gelemedik 2 gun once oldu,esimdede bel fitigi var:) ay gulsem mi aglasam mi bilemedim Hayirlisi cnm valla Allah izin verirse olacak hergun iliski olsada Allah izin vermedikten sonra ne fayda.Gecen ay hamileyim diye gidip bebek icin bi tane tulum almistim.Sonra kimyasal gebelik olunca nasil dibe vurdugumu anlatamam parca pincik ettim tulumu.bundan sonra emin olmadan hicbirsey yapmayacagim.Kendi kendimize eziyet ediyoruz resmen

bu kadar benzerliğin olmasına ben güldüm aynen vallahi canım S sinemis25 . bende önlük aldım, emzik aldım. eşim tuttu bide onu tuvalet masama astı. uyanır uyanmaz görüyorum.

adetime 3 gün kaldı kasıklarımda batmalar devam ediyor. Sürekli acıkmalarım, bacaklarıma ağrı sürekli uyku isteğimde akıntım düne kadar normaldi ama bugün azalma var ne düşüneyim bilemedimmm olur muu olmaz mı test almak için beklemem gerekiyorr

bu kadar benzerliğin olmasına ben güldüm aynen vallahi canım S sinemis25 . bende önlük aldım, emzik aldım. eşim tuttu bide onu tuvalet masama astı. uyanır uyanmaz görüyorum.
:) ne durumdasin cnm adet oldun mu ben beklemedeyim hala bu ay agrim cok fazla yok ona sasiriyorum gogus agrisi biraz var sadece benim su anda sinirden delirmem her yerimin zonklamasi lazim adet olacakken hep oyle oluyordu genelde.Allah hayir etsin insallah

Merhaba arkadaşlar cinsel ilişkiden en az kaç gün sonra gebelik belli olur en erken ne zaman test yapıp pozitif sonuç alan arkadaşlar var fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler

Merhaba arkadaşlar cinsel ilişkiden en az kaç gün sonra gebelik belli olur en erken ne zaman test yapıp pozitif sonuç alan arkadaşlar var fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler

Öncelikle sanada merhaba. Hormon salgılaman iyi ise adetine 1-2- gün kala öğrenilebiliyor... Horman salgılaman daha yavaş ise adetin 4-5 yada 1 haftayı geçerse öğrenirsin.. kanda ise 2. haftada çok küçük artışlar gözükebilir..

Anladım canım daha adetime 12 gün var o zaman daha beklemeliyim teşekkürler canım

Stres yapmamak lazım hele dur bakalım daha yeni başladın olacak Allahın izniyle ama kafanın rahat olması çokkkkkk önemli
Nasip olur da tatile gidersek az kafam dağılı bu kış zor geçti sıkıntılar falan herşey Allah tan diyoruz ama Rabbimi de herşeye sokmamak lazım az da insan kendi de yapıyo...Hakkımız da hayırlısı valla ne olcak bilmiyorum...Belki de tatil de iken deneriz çok bunaldım bana bağlı...

Aynen canım ya benim de öyle oldu bu ay

Ayy kızlarr benmde dha adetim qelmedi yaa qerçi çokta geçmedi ama dün gelmesi gerekiorduu bnm 1 gün bile gecikme olmazdııı ☺ gerçi kan testi baya düşük çıkmıştıda. Sanırım bu qecikmede psikolojik :/ Gene boşa ümitlenmemek lazım sanırımm. Ama inş qelmezde yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…