Hangi marka almistin canimcnm senın dedıgın sanırım hafıf 1 2 gun suren bır kanama ama ben baya şakır şakır adet oldumbu marka test almıcam bır daha ınsanı suphede bırakıyor
Hatırlamıyorum canım yaa inan ki bir kaç tane üst üste yapmıştım hatta biri normal gebelik testiydi diğeri ise erken gebelik testi idi hatta 20 lira mı para vermiştim pozitif sonuç veriyor eve gebelik var çünkü silik görünüyordu ertesi gün doktora gitmiştim doktor da düşük yani kimyasal gebelik geçirdiğimi söylemiştiHangi marka almistin canim
Bende ondan aldim bugün negatif çıktı ama daha regl olmadimLaboquick markası,eczaneden almaya utandıgım için internetten almıştım
Sizi çok iyi anladığım için sonuna kadar okudumElem7891 . Allah hakkımızda hayırlısını versin. Hayırlı evlat versin. bende dün adet olacaktım. hala olmadım. test yapmaya korkuyorum. çünkü geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. şimdi kendi kendimi dinlediğim için kasıklarım mı ağrıyor ya diyorum. oysa eminim psikolojik ağrı falan yok. hamile belirtisi de yok. Ya adet oluyum ya hamile olduğum ortaya çıksın. Sanırım bu sefer ki adet gecikmesi bi kaç güne olacam o bi kaç günde delirmiş gibi olcam. hal böyleyken dua bile edemiyorum. dudaklarım söylüyo sadece hayırlısı diye. Eşime de kızıyorum burdan. kusura bakmayın lütfen kızlar ayıp olacak belki ama. yumurtlama günü kaçırdık bu ay doğurkanlık döneminde 1 kere oldu sadece. neymiş öyle bugün olacak dediğimde olmuyormuş istemiyormuş bel fıtıgı var rahatsız olduğu için zaten zorlamıyorum ne zaman isterse o zaman oluyor.zaten durmuyo bende akıyo sonra karnımı seviyo beni annelik psikolojisine sokuyo bu hale geliyorum. patladım kızlar kusura bakmayın.
:) ne durumdasin cnm adet oldun mu ben beklemedeyim hala bu ay agrim cok fazla yok ona sasiriyorum gogus agrisi biraz var sadece benim su anda sinirden delirmem her yerimin zonklamasi lazim adet olacakken hep oyle oluyordu genelde.Allah hayir etsin insallah
Merhaba arkadaşlar cinsel ilişkiden en az kaç gün sonra gebelik belli olur en erken ne zaman test yapıp pozitif sonuç alan arkadaşlar var fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler
Anladım canım daha adetime 12 gün var o zaman daha beklemeliyim teşekkürler canımÖncelikle sanada merhaba. Hormon salgılaman iyi ise adetine 1-2- gün kala öğrenilebiliyor... Horman salgılaman daha yavaş ise adetin 4-5 yada 1 haftayı geçerse öğrenirsin.. kanda ise 2. haftada çok küçük artışlar gözükebilir..
Anladım canım daha adetime 12 gün var o zaman daha beklemeliyim teşekkürler canım
Nasip olur da tatile gidersek az kafam dağılı bu kış zor geçti sıkıntılar falan herşey Allah tan diyoruz ama Rabbimi de herşeye sokmamak lazım az da insan kendi de yapıyo...Hakkımız da hayırlısı valla ne olcak bilmiyorum...Belki de tatil de iken deneriz çok bunaldım bana bağlı...Stres yapmamak lazım hele dur bakalım daha yeni başladın olacak Allahın izniyle ama kafanın rahat olması çokkkkkk önemli
Aynen canım ya benim de öyle oldu bu ay:) ne durumdasin cnm adet oldun mu ben beklemedeyim hala bu ay agrim cok fazla yok ona sasiriyorum gogus agrisi biraz var sadece benim su anda sinirden delirmem her yerimin zonklamasi lazim adet olacakken hep oyle oluyordu genelde.Allah hayir etsin insallah
Aynen canım ya benim de öyle oldu bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?