günaydınnnnn Benim daha reglimin 3.günü. Bat 22haziran. Hep birlikte bekleyelim görelim canlar. Haziran ayı sağlıkla güzel haberleri getirsin inşallah
kızlar ben de haziranı bekleyenlerdenim. bakalım inşallah güzel haberi alırız. benim ovu cumartesiydi, bat 2 haziran.
bugün koltuk altımda çok ani batma hissettim önce sağ, sonra solda bir kaç defa geldi gitti. acaba hormonlarla akalı olabilir mi? duyanınız var mı?
Allah hayırlısını versin istediğin gibi olur inşallah canım...Bizde 5 aydir filan deniyoruz tam bu ay ovulasyonda pozitifi gordum ilk kez bobrek tasim cikti piyasaya.. Hazirana attik dedik ama tasdan dolayi zor olcak gibi duruyor.. ama allahin isi iste belli de olmaz denicez gene.. bat 1 haziran bakalim allah gonlumuze gore versin hayirlisiyla
CNLARIM yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım, bu nike benzer iki nik yanlış anlaşılma olmasın diye söyliyeyimde ! biri hamile kaldı diğeri kalamadı yani siz kişileri karıştırmışsınız cnlarım mayıs topiğini bende okuyordum ordan biliyorum
Allah hayırlısını versin istediğin gibi olur inşallah canım...
Onlar geleceği zamanı bilirAmin İnşallah bu sefer olsa nolur ki yaaa...
Ben sürekli takip ediyorum ama öyle bişi hatırlamıyorum canım yaa başkası olmasın o geçen ay çok ümitlendi ama olmadı çok üzülmüştüS
Onunda gelebildim az önce ne oldu biliyormusun haziranda hamilelik bekleyenler diye başka biyer daha var oraya girdimve hayhay17 mi neydi mayısta hamilelik kurucusuydu hamile olduğunu ilan edip piyasadan ayrılmıştı meğersem bizş kandırmış
Ayy hadi inşaallah ben önce bi adet olaydım .... Seninle regl tarihlerimiz aynıydı ama ben hala hamile olmadığım halde olamadım ki adetlerim hep düzenlidir aslında. Stres baydı vallaİşlerim vardı kızlar kusura bakmayın yoktum...Gittim sanmayın...Adetim bitince başlicaz denemeye nasipse kızlar bakalım hayırlısı neyse o olur...Eray-Neva- Engin aynı anda hamile kalırız belki içime doğdu...
Olabilir ben sordum zaten ben hamile değlim dediBen sürekli takip ediyorum ama öyle bişi hatırlamıyorum canım yaa başkası olmasın o geçen ay çok ümitlendi ama olmadı çok üzülmüştü
yurtdışındayım inşallah haziranda doktora gideceğim. şimdilik bir sıkıntı yok bakalım inşalllah yoktur birşeyZararsız kistler oluyor o yapabilir canım yada beze den dolayı da olabilir ultrasona git bence...
yurtdışındayım inşallah haziranda doktora gideceğim. şimdilik bir sıkıntı yok bakalım inşalllah yoktur birşey
Ayy hadi inşaallah ben önce bi adet olaydım .... Seninle regl tarihlerimiz aynıydı ama ben hala hamile olmadığım halde olamadım ki adetlerim hep düzenlidir aslında. Stres baydı valla
Gelsinler o zaman yaş geçiyo...Onlar geleceği zamanı bilir
Amin zor Allah sabır versin canm...İnşallah canim bobrek tasi belasini allahım dostuma da dusmanima da vermesin..
Yatına kadar olmazsam yaptıracam ama olmadığını bile bile stres beni mahfetti bu ayKan testi yaptırsana canım benim ki bitiyo bile bugün senin ki de çok fazla gün attı hayırlısı olsun...
Ben hala hamileyim eray-neva .hayhay da hamile olmadigini soyledi zatenKizlarhayalhayal1987 hamile olan. @hayhay17 hamile degil sadece reglisi gecikmisti hamile olabilirim diye suphelendi fakat degilmis yani ortada bir yanlis anlasilma var
Can'ım sirkeyi suya karıştırmadan içmeyin sakın mideyi delerCanim gunaydin öncelikle..hangi sirke uzum mu elma mi ? Esindeki tas kac mm'di? Baligin beynindeki tasdan,limon suyuna kadar herseyi denedim.. tas kirdirmayada girdim yok düşmüyor dayanamiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?