HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Zararsız kistler oluyor o yapabilir canım yada beze den dolayı da olabilir ultrasona git bence...

Allah hayırlısını versin istediğin gibi olur inşallah canım...

Ben bişeyi karıştırmadım eski konunun kurucusu ile diyaloğum olmadı...Bana denilene şaşırdım...Benzerlik olabilir tabi cnm...

Ben sürekli takip ediyorum ama öyle bişi hatırlamıyorum canım yaa başkası olmasın o geçen ay çok ümitlendi ama olmadı çok üzülmüştü

Ayy hadi inşaallah ben önce bi adet olaydım .... Seninle regl tarihlerimiz aynıydı ama ben hala hamile olmadığım halde olamadım ki adetlerim hep düzenlidir aslında. Stres baydı valla

yurtdışındayım inşallah haziranda doktora gideceğim. şimdilik bir sıkıntı yok bakalım inşalllah yoktur birşey

Yurtdışın da doktor mu yok ben her 2 ay da bir düzenli Amerika ya ve Beyrut'a gidiyorum ama hemen biyerime bişey olsa gidiyorum doktora bekletmiyorum koltuk altı sakat yer umarım bişey yoktur tabikide ama böyle şeyleri aksatmamak lazım beze bile olsa bazen aldırmak gerekiyo başımıza geldi...

Ayy hadi inşaallah ben önce bi adet olaydım .... Seninle regl tarihlerimiz aynıydı ama ben hala hamile olmadığım halde olamadım ki adetlerim hep düzenlidir aslında. Stres baydı valla

Kan testi yaptırsana canım benim ki bitiyo bile bugün senin ki de çok fazla gün attı hayırlısı olsun...

Bende ümitlerimi haziran ayına sakladım. 16 mayıs yumurtlama günümdü değerlendirdik o günleri. 7. Günü erken gebelik testi alıp yaptım ve sonuç malesef negatif çıktı. Aslinda biliyorum erken yaptim ama zaten belirtilerim falanda yoktu. Hayırlısı böyleymiş Rabbim ol der ve olur. Bizde inşallah en kisa surede Rabbimin ol dediklerinin arasında oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…