- 15 Mayıs 2016
- 252
- 140
- 18
- 45
Delmez tecrübeyle sabit.... Yarım çay bardağı içilip arkasına iki üç su bardağı su ve böbrekte taş maş kalmayacak o kadar kesin yani .... Eşimin biz evlenmeden önce gitmediği doktor kalmamış her gece acillere taşınıyormuş en sonunda sirkeyi duymuş birinden o gün bugündür tık yok maşaallahCan'ım sirkeyi suya karıştırmadan içmeyin sakın mideyi deler
HımmmDelmez tecrübeyle sabit.... Yarım çay bardağı içilip arkasına iki üç su bardağı su ve böbrekte taş maş kalmayacak o kadar kesin yani .... Eşimin biz evlenmeden önce gitmediği doktor kalmamış her gece acillere taşınıyormuş en sonunda sirkeyi duymuş birinden o gün bugündür tık yok maşaallah
Bu arada kızlar birkaç gündür hayıt tohumunu araştırıyordum karar vermiştim kullanmaya soğan kürünüde deneyecem inşaallah ve bu hayıt tohumunu araştırırken ilacının olduğunu gördüm ve araştırıp aldım doğal yoldanhormonları dengeliyormuş regl rahatsızlıklarını ortadan kaldırıyormuş bir sürü daha şey..... Gerçi bu ay eşimle aynı yerde olamycağım bu yüzdende hazirandan beklentim yok.... Bu ilacı kullanıp hamile kalanlar epeyce fazla.. İlacın adı: agnucaston araştırmanızı öneririm
Şuan aynı yerdeyiz ama on gün kadar sonra ben memeleketime gidecem eşim gelemeyecek o yüzden. Bu arada söylediğim ilaç bitkisel tabiki takdir sizin ben bugün bir tane alarak başladım... Ya bişey demeden geçemeyeceğim ben dr den çokkkk darbe gördüm zamanında en iyileri profları hepsinde tedavi gördüm hangi şehirde iyi bir dr var deseler koştum sonuç koca koca kisler.
Ben şuan Van dayım zamanında konya ankara karabük memlekette trabzon gitmediğim doktor kalmadı. Vanda iyi bir dr biliyorsun önerini bekliyorumsen nerde oturuyosun canım şehir olarak...Sana doktor tavsiye edicem ona göre...
Var var olmazmı:))Selam kizlar ben de bu ay ski calisiyorum bebis icin :) bat 10-12 haziran ayni olan var mı
Valla Van da bilmiyorum canım ama Bursa pembe mavi çok iyi erkek doktorları...Benim görümcem orda doğum yaptı kontrollerini orda oluyo süper yer tavsiye ederim...İstanbul da da Çağıner hastanesin de erkek bir doktor var 60 ına yakın süper bir doktor ismini unuttum ama sen çok uzakmıssın canım ya..Ben şuan Van dayım zamanında konya ankara karabük memlekette trabzon gitmediğim doktor kalmadı. Vanda iyi bir dr biliyorsun önerini bekliyorum
Selam kizlar ben de bu ay ski calisiyorum bebis icin :) bat 10-12 haziran ayni olan var mı
Delmez tecrübeyle sabit.... Yarım çay bardağı içilip arkasına iki üç su bardağı su ve böbrekte taş maş kalmayacak o kadar kesin yani .... Eşimin biz evlenmeden önce gitmediği doktor kalmamış her gece acillere taşınıyormuş en sonunda sirkeyi duymuş birinden o gün bugündür tık yok maşaallah
Rica ederim şifa olsunHeh iste tam bende boyleyim hergun hergun acil dedigini yaptim 2 gundur sabah aksam hem sirke hem girebulu ictim.. suanda siLama var oyle acillik yapcak bi agri yoktesekkur ederim
Ben de yeni uyeyim canm biz de bu ay biraktik korunmayi 6 aylik evliyim.benim bat da haziran 2 de bekliyoruz bakalm rabbim hayirlisini nasip etsinBenim bat 1 yada 3 haziran beklemedeyim bakalim :) ayni olan varmidir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?