HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Can'ım sirkeyi suya karıştırmadan içmeyin sakın mideyi deler
Delmez tecrübeyle sabit.... Yarım çay bardağı içilip arkasına iki üç su bardağı su ve böbrekte taş maş kalmayacak o kadar kesin yani .... Eşimin biz evlenmeden önce gitmediği doktor kalmamış her gece acillere taşınıyormuş en sonunda sirkeyi duymuş birinden o gün bugündür tık yok maşaallah

Hımmm
Öyle duydum hep ondan uyarayım dedim canım

Bayanlar Cycles diye bir program var apple store da yumurtlama zamanı doğurganlık zamanı gösteriyor benim çok işime yarıyo tavsiye ederim...Adet gününüzü giriyorsunuz önünüze her şeyi hesaplayıp sunuyo...Android de varmı bilmiyorum...

Bu arada kızlar birkaç gündür hayıt tohumunu araştırıyordum karar vermiştim kullanmaya soğan kürünüde deneyecem inşaallah ve bu hayıt tohumunu araştırırken ilacının olduğunu gördüm ve araştırıp aldım doğal yoldanhormonları dengeliyormuş regl rahatsızlıklarını ortadan kaldırıyormuş bir sürü daha şey..... Gerçi bu ay eşimle aynı yerde olamycağım bu yüzdende hazirandan beklentim yok.... Bu ilacı kullanıp hamile kalanlar epeyce fazla.. İlacın adı: agnucaston araştırmanızı öneririm

Kimyasal şeyleri sevmiyorum o yüzden denemem canım...zaten tiroidim de nodül var ama zararsız hamile kalmama etkisi olmicağını söyledi doktorum...Neden eşinle aynı yerde değilsin?

Şuan aynı yerdeyiz ama on gün kadar sonra ben memeleketime gidecem eşim gelemeyecek o yüzden. Bu arada söylediğim ilaç bitkisel tabiki takdir sizin ben bugün bir tane alarak başladım... Ya bişey demeden geçemeyeceğim ben dr den çokkkk darbe gördüm zamanında en iyileri profları hepsinde tedavi gördüm hangi şehirde iyi bir dr var deseler koştum sonuç koca koca kisler.

sen nerde oturuyosun canım şehir olarak...Sana doktor tavsiye edicem ona göre...

Denemeye başlayan varmı kızlar biz yarın hayırlısıyla başlicaz...Ama bu sefer regli olma dan önce test alıp yapıcam reglime 1 hafta kala falan...Çünki erken denemeye başlıyoruz bu sefer ki doğurganlık zamanlarım yarın başlıyo yani yumurtam taze yepyeni oluşmuşken beklememişken denicez bakalım ne olucak İnşallah benim için de herkes için de sonuç istediği gibi olur...

Ben şuan Van dayım zamanında konya ankara karabük memlekette trabzon gitmediğim doktor kalmadı. Vanda iyi bir dr biliyorsun önerini bekliyorum
Valla Van da bilmiyorum canım ama Bursa pembe mavi çok iyi erkek doktorları...Benim görümcem orda doğum yaptı kontrollerini orda oluyo süper yer tavsiye ederim...İstanbul da da Çağıner hastanesin de erkek bir doktor var 60 ına yakın süper bir doktor ismini unuttum ama sen çok uzakmıssın canım ya..

Heh iste tam bende boyleyim hergun hergun acil dedigini yaptim 2 gundur sabah aksam hem sirke hem girebulu ictim.. suanda siLama var oyle acillik yapcak bi agri yok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…