HAZİRAN'DA HAMİLELİK BEKLEYENLER BURAYA...

Benim bat da 21-25 haziran arası, klomen ve duphaston verdi doktorum, bir de folik asit. 5 buçuk yıl oldu evleneli, bu ay çok hevesliyiz, eşime dogum günü hediyesi bebek müjdesi olsun istiyorum. Var mı batı aynı olan?

Benim bi aksilik oldu kızlar, doktor adetin 5. Gününden başla 5 gun klomen iç demişti, daha önce eşimin doktorunun ona verdiği klomen ilacı vardı evde, bugün son bi tane kalmıştı, ama bulamıyorum galiba attım bitti diye, nöbetçi eczanede de yoktu klomen, inşallah yarınki nöbetçi eczanede bulunur yoksa tedavim yarım kalacak

ızlar sok kasık batmasi,acıması devam ediyor. . .2gundur gecmek bilmeyen kafa agrim var. .
Bugun randevum vardi kadin doguma belki hcg testi yaparlar. . Dua edin bu ilk denemeydi. . Bat 3 haziran belli olurmu kanda acaba ?

ızlar sok kasık batmasi,acıması devam ediyor. . .2gundur gecmek bilmeyen kafa agrim var. .
Bugun randevum vardi kadin doguma belki hcg testi yaparlar. . Dua edin bu ilk denemeydi. . Bat 3 haziran belli olurmu kanda acaba ?
benim arkadasım 20 günlükken kan testinde ögrenmişti :)

canım aynı durum bugün bende de oldu araştırdım rahim büyümesi ile ilgili olabiliyormuş inşallah hamişizdir benim bat 5 haz.

Hayırlısı bakalım ne olcak elimiz den geleni yapmaya çalışıyoruz zaman çok hızlı geçiyo umarım hepimiz güzel haber alırız işlerim vardı yoktum k bakmayın bayanlar...

Ne için bu ilaç duymadım adını hiç...

Olur bence ama her hamilelik aynı olmuyo eee noldu kaç saat olmuş hamilesin de nazar deymesin diye söylemiyomusun ...

Eray neva naptın nasıl durumların senin sesin çıkmıo hiç... :) Gitti mi eşin...Gitmeden deneseydin keske bitti mi senin reglin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…