- 26 Nisan 2016
- 202
- 138
- 103
Amin canm rabbim hayirli sonuclar nasip etsn cumlemize benim bat da 2 haziranBende mayis ta ilk denememle husrana ugramistim :) bat 3 haziran cumlemize hayirlisi olsun
Var var olmazmı:))
Meraba :) biz calismalara drvam ediyoruz hicbir belirti yok erken zaten
Var var olmazmı:))
Bide yumurtlama donemimiz 29u mu
17-18 haziran Bat canım...Selamlar...
17-18 haziran Bat canım...Selamlar...
Epey erken sanırımm:)10gun kalmis:)Meraba :) biz calismalara drvam ediyoruz hicbir belirti yok erken zaten ama dimi
Ben de sat 15 mayis. Yumirtlama gunü 28 mayis. Ama bikac gun erken geliyo regl .27 mayis olabilir yumurtlama. Neyseki değerlendirdik[/QUOTE
:)) bakalım cnm sonucları görücez :)
benim arkadasım 20 günlükken kan testinde ögrenmişti :)ızlar sok kasık batmasi,acıması devam ediyor. . .2gundur gecmek bilmeyen kafa agrim var. .
Bugun randevum vardi kadin doguma belki hcg testi yaparlar. . Dua edin bu ilk denemeydi. . Bat 3 haziran belli olurmu kanda acaba ?
benim arkadasım 20 günlükken kan testinde ögrenmişti :)
kızlar ben de haziranı bekleyenlerdenim. bakalım inşallah güzel haberi alırız. benim ovu cumartesiydi, bat 2 haziran.
bugün koltuk altımda çok ani batma hissettim önce sağ, sonra solda bir kaç defa geldi gitti. acaba hormonlarla akalı olabilir mi? duyanınız var mı?
Allah biliyo elimiz den geleni yapıyoruz bakalım ne olcak...Selam canimnasil gidiyo calişmalar
Benim bi aksilik oldu kızlar, doktor adetin 5. Gününden başla 5 gun klomen iç demişti, daha önce eşimin doktorunun ona verdiği klomen ilacı vardı evde, bugün son bi tane kalmıştı, ama bulamıyorum galiba attım bitti diye, nöbetçi eczanede de yoktu klomen, inşallah yarınki nöbetçi eczanede bulunur yoksa tedavim yarım kalacak
Olur bence ama her hamilelik aynı olmuyo eee noldu kaç saat olmuş hamilesin de nazar deymesin diye söylemiyomusunızlar sok kasık batmasi,acıması devam ediyor. . .2gundur gecmek bilmeyen kafa agrim var. .
Bugun randevum vardi kadin doguma belki hcg testi yaparlar. . Dua edin bu ilk denemeydi. . Bat 3 haziran belli olurmu kanda acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?